-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Antonín Chromý píše: A ještě - jak rychle se v této hře leveluje? Kam se dá za měsíc hraní dosáhnout, když se hraje v průměru 2 hod. denně "normálním způsobem"? Záleží to hodně na povolání a rase nebo se to dá odhadnout?
V průměru bych řekl, že za ty dvě hodiny hraní uděláš tak level a kousek, takže za ten měsíc to bude tak lvl 30-40. Postava to samozřejmě ovlivňuje, ale ne až tak moc. Záleží hodně na stylu hraní, ze začátku člověk hodně stráví blouděním, zkoumáním, ... A taky záleží jestli bude současně levelovat nějaké povolání, protože to samozřejmě dost zdržuje. Včera jsem třeba strávil skoro celý večer leatherworkingem
vss Vodnik DrC+ (kp)
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Náboženství

Příspěvek od Rajče »

Antonín Chromý píše: - po výběru REALMU asi bude následovat výběr strany, znamenám si, že HORDA je trošičku zajímavější a ALIANCE provařenější - ale to už tak nějak bývá standardem :-) Ve Warcraftu II volí manželka vždycky orky :-)
Už se do toho nebudu vměšovat, ale jenom poznamenám, že mluvíme-li právě o "provařenosti", tak to je právě teď spíš Horda provařenější :) ...pokuď vim, tak jich je teď víc a všichni chtěj hrát Hordu, protože prej Horda rulez :D ... o věku už jsem mluvil - když se obklopíš dobrejma lidma, tak nemáš co řešit - u nás v guildě bych věkovej průměr tipnul tak na 24...máme tam nějaký 16-ti a 17-ti letý, ale i 29-ti letý - pohoda

ad Ganking - dělaj to všichni - Horda i Aliance - to je bez debat...a někteří to berou i jako "povinnost" - viz rozhovory výše :) ...je jenom na Tobě, jak se k tomu postavíš a jestli budeš preferovat friendly style hraní, nebo zero tolerance :)

Ale jestli Tvoje manželka hrávala RTS Warcrafty za Orky, tak asi nemá co řešit :wink: - ať si hru užije - já to dělám už přes půl roku a nic jinýho nehraju, protože prostě nemám potřebu :) :fear: ...enjoy!
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Ahoj, chtěl bych zase začít hrát wowko, jenže už jedu na wide monitoru tak se chci zeptat , vybral jsem si rozlišení 1152x864 (myslim) je tovhodné rozlišení pro 19lcd-max rozl. 1440x900?, nebo mám hrát na vyšším? Koukal sem u kamaráda do menu a moc na výběr tam neni , vtšina je pro obrazovky 4:3.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Matias píše:Ahoj, chtěl bych zase začít hrát wowko, jenže už jedu na wide monitoru tak se chci zeptat , vybral jsem si rozlišení 1152x864 (myslim) je tovhodné rozlišení pro 19lcd-max rozl. 1440x900?, nebo mám hrát na vyšším? Koukal sem u kamaráda do menu a moc na výběr tam neni , vtšina je pro obrazovky 4:3.
Vhodné rozlišení je nativní rozlišení monitoru, čili v tvém případě 1440x900. Dost pochybuju, že by ho WoW neuměl, ale i tak máš vždy možnost to přepnout do okna. Lidí co to hrajou v širokoúhlém provedení znám plno a upřímně řečeno u WoW to má docela smysl, protože člověk má skutečně větší přehled
vss Vodnik DrC+ (kp)
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Vodnik píše:
Matias píše:Ahoj, chtěl bych zase začít hrát wowko, jenže už jedu na wide monitoru tak se chci zeptat , vybral jsem si rozlišení 1152x864 (myslim) je tovhodné rozlišení pro 19lcd-max rozl. 1440x900?, nebo mám hrát na vyšším? Koukal sem u kamaráda do menu a moc na výběr tam neni , vtšina je pro obrazovky 4:3.
Vhodné rozlišení je nativní rozlišení monitoru, čili v tvém případě 1440x900. Dost pochybuju, že by ho WoW neuměl, ale i tak máš vždy možnost to přepnout do okna. Lidí co to hrajou v širokoúhlém provedení znám plno a upřímně řečeno u WoW to má docela smysl, protože člověk má skutečně větší přehled
ale ve okně budou po stranách ty hnusný lišty ne? nebo je to jinak?,

2. ještě bych chtěl poradit kde wowko koupit za cenu okolo čtyřset , viděl jsem nějaké eshopy ale nemjí ho skladem, pls poradte, nechci za něj dávat zase 9kil.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

mam 20" wide lcd s nativnim rozlisenim 1680x1050 a hraju wowko v okne 1440x900

Za prve je lepsi kdyz lezu do win tak vidim co se deje ve hre a necekam nez mi slitne okno. Pak jeste mivam ICQ dole.

Jinak vcera jsem respecnul na resto a musim rict ze me to bavi.
Hlavne treba v AV healy lidi oceni :-)
Jeden lock me sundaval asi 5 minut nez mi vysal manu :-D
Resto druid fakt rulez a i v arene je to mazec.
Ted si jeste vybehat G1 equip a bude to skvele.

nejak me feral prestal bavit porad za nekym behat, jsem radsi caster co dela damagi na dalku(v lockovi, moonkinovi - i kdyz ten me po 3/4 roce nejak prestal bavit) a nebo heal( muj main Druid)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Matias píše: 2. ještě bych chtěl poradit kde wowko koupit za cenu okolo čtyřset , viděl jsem nějaké eshopy ale nemjí ho skladem, pls poradte, nechci za něj dávat zase 9kil.
Guggy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guggy »

Matias píše:
Vodnik píše: Vhodné rozlišení je nativní rozlišení monitoru, čili v tvém případě 1440x900. Dost pochybuju, že by ho WoW neuměl, ale i tak máš vždy možnost to přepnout do okna. Lidí co to hrajou v širokoúhlém provedení znám plno a upřímně řečeno u WoW to má docela smysl, protože člověk má skutečně větší přehled
ale ve okně budou po stranách ty hnusný lišty ne? nebo je to jinak?,

2. ještě bych chtěl poradit kde wowko koupit za cenu okolo čtyřset , viděl jsem nějaké eshopy ale nemjí ho skladem, pls poradte, nechci za něj dávat zase 9kil.
1. 1440x900 mam doma a akorat pri nacitani sou pruhy jinak ve hre je vyuzita celá plocha
2. napr http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1165
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

jj resto druid je peklo :) Nedavno jsem s jednim bojoval, asi 10min :D Delsi boj 1v1 jsem snad nikdy nemel. Sice mi nesebral vubec nic, ale ja ho zaboha nemohl sundat. Druid ma perfektni HoTky a innervate, navic se jeste prehazoval do forem a rusil mi cast....hajzlik, ale lehnul :D
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Skeeter píše:jj resto druid je peklo :) Nedavno jsem s jednim bojoval, asi 10min :D Delsi boj 1v1 jsem snad nikdy nemel. Sice mi nesebral vubec nic, ale ja ho zaboha nemohl sundat. Druid ma perfektni HoTky a innervate, navic se jeste prehazoval do forem a rusil mi cast....hajzlik, ale lehnul :D
No ty formy hlavne taky kvuli tomu ze mi v nich lock nemuze sat manu smejdik :-D

JJ...lehne si to je jasny, nema nic na damagi a crity wrathem kolem 800 jsou spise pro srandu. Ono Palos je jeste vetsi mazec v arenach.
Kdyz proti sobe mame treba palose s hunterem, vetsinou neni sance.
Kdyz se jde do huntera, palos ho stiha healovat. Kdyz se jde do palose, tak ten si da na 20% zivota vajicko a dohealuje se doplna a zaciname zase od znova. Mezitim mame pulku zdravi, protoze ten hunter si v klidu z dalky strili.
Palose dame treba kdyz jsme dva lockove, tak unstable, dotky, shadow burn a je to ....ale meele DPS + healer na nej fakt nema. Mozna je to i nasim skillem a equipem.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Tak to ja paladiny jako soupere miluju....V momente kdy si zacne hazet bublinu tak dostane mass dispel hned za nim silence a je mrtvej :D Proste tohle miluju, kdyz si palat mysli, ze ho bublinka ochrani.....podle me jsou daleko horsi ti resto druidi...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Skeeter píše:Tak to ja paladiny jako soupere miluju....V momente kdy si zacne hazet bublinu tak dostane mass dispel hned za nim silence a je mrtvej :D Proste tohle miluju, kdyz si palat mysli, ze ho bublinka ochrani.....podle me jsou daleko horsi ti resto druidi...
To to je presne o tom, jaka je proti nemu class.
Ja mu bublinu nesundam, ani mu nedam silence a o tom to je :-D
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Hele takovej dotaz, pojede wowko na gma950 ??
olafnikov
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od olafnikov »

Matias píše:Hele takovej dotaz, pojede wowko na gma950 ??
Pokud si pamatuji jeden čas jsem hrál wow na notebooku s GMA950. Na roz. 1024x768 na low detaily cca průměr 18 FPS. Hratelné to bylo, ale kapánek se to posekávalo...
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

olafnikov píše:
Matias píše:Hele takovej dotaz, pojede wowko na gma950 ??
Pokud si pamatuji jeden čas jsem hrál wow na notebooku s GMA950. Na roz. 1024x768 na low detaily cca průměr 18 FPS. Hratelné to bylo, ale kapánek se to posekávalo...
tak to je v pohodě, ten notebook asi nebyl nic moc?
olafnikov
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od olafnikov »

no přesně si nepamatuji co to bylo zač, ale myslim: 512 RAM, CPu nevim přeně nějaké jednojádro asi intel CELERON 2Ghz. Hratelné to bylo, ale nic extra od toho nečekej (zlatej můj PC).
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

olafnikov píše:no přesně si nepamatuji co to bylo zač, ale myslim: 512 RAM, CPu nevim přeně nějaké jednojádro asi intel CELERON 2Ghz. Hratelné to bylo, ale nic extra od toho nečekej (zlatej můj PC).
Jasně, hlavně když to pjde spustit :)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Matias píše:
olafnikov píše:no přesně si nepamatuji co to bylo zač, ale myslim: 512 RAM, CPu nevim přeně nějaké jednojádro asi intel CELERON 2Ghz. Hratelné to bylo, ale nic extra od toho nečekej (zlatej můj PC).
Jasně, hlavně když to pjde spustit :)
v raidech budes mit kolem 10 fps ale to asi neva ze?
Zkousel jsem wowa na xpress200 ..800x600 vse na low s stejne se to sekalo jako prase kdyz prisla narocnejsi scena. S tou GMA950 na tom budes o chlup lepe.
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

rajdy zatim chodit nebudu, rozjizdim to od začátku, nevim jakou mam vzit postavu, asi vemu zase huntera. :(
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Mate nekdo problem s tim ze kdyz se vracite z BG, tak dostanete DC?
Normalne se pak vetsinou jde znovu nalogovat.
Cim to muze byt? Deje se to poslednich par dnu.
Router jsem uz odpojil abych ho vyloucil, sitovka ma nove drivery a porad to dela.
Vsiml jsem si toho jak zacal AV vikend ze se to deje dost casto.
Ma nekdo stejny problem jako ja?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“