Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Xanderr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xanderr »

Zdravim, s tim prepinanim te postavy do third person pohledu to nejak jde, protoze jsem to videl na nekolika videich a je to zajimave tak bych to taky rad zkusil. Pls poradte, diky moc :D
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak jsem to zase chvíli šel....Myslím,že v určitym smyslu to už přehnali.Vyšel jsem z jeskyně,ostrov zamrznul a začali lítat vobludy....Po grafický stránce je to samozřejmě perfektní,to už tu bylo řečeno mockrát,ale proč vždycky hru musej strhnout mimozemšťanama?Je to tak přitažený za vlasy....Asi se to nedá zrovna srovnávat,ale proč mě víc bavil Hidden and Dangerous 2?Teď myslím čistě zábavu...I Far Cry mě chyt víc,tam jsem ty příšery nějak překous,nepřišlo mi to ujetý tak moc,jako tady.Na Cry Enginu 2 si dokážu živě představit nějakou akci z Vietnamu,protože ztvárnění jungle je prostě precizní,ale tohle....Dopařím to z povinnosti,aby byl zářez na pažbě,ale ty další dva díly mě asi minou.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Swat píše:Tak jsem to zase chvíli šel....Myslím,že v určitym smyslu to už přehnali.Vyšel jsem z jeskyně,ostrov zamrznul a začali lítat vobludy....Po grafický stránce je to samozřejmě perfektní,to už tu bylo řečeno mockrát,ale proč vždycky hru musej strhnout mimozemšťanama?Je to tak přitažený za vlasy.
Protože je to sci-fi o mimozemský invazi? :?
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Prave ze ti mimozemstani to ozivili. Ani ve far cry mi nevadili mutanti...
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Shoty píše:Opteron 144 @ 2826Mhz
2x1024 MB Kingston DDR400Mhz@514Mhz Cl3-3-2-3-1T
DFI LANPARTY UT NF4 Ultra-D
ASUS EN8800GT 512 MB OC 720/1800/2000 zatial
ovládače 169.09
WInXP SP2

teplota grafy v hre max. 69st

nastavenie 1024x768 8xAA vše na HIGH

priemer : 34 FPS

Obrázek

Obrázek
Můžeš sem hodit nějaký testy toho tvýho CPU ?? To máš Opterona 144 na 1,8 GHz OC ? Nebo přímo 2800Mhz?? Nějaký link a info o tom CPU pls. 8-)
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Hlavson píše:...
Opteron 144 ma default frekvenciu 1,8GHz. Uz sa len tazko zhana a nema nejaky vyznam ho dnes kupovat. Nepouzivaj tak zbytocne velke citacie aj s obrazkami a ked ta nieco zaujima spytaj sa priamo uzivatela cez sukromnu spravu. Nikto ti nezaruci ze to tu bude citat.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Shoty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoty »

Hlavson píše:

Můžeš sem hodit nějaký testy toho tvýho CPU ?? To máš Opterona 144 na 1,8 GHz OC ? Nebo přímo 2800Mhz?? Nějaký link a info o tom CPU pls. 8-)
je to klasickej jednojadrovej procesor taktovanej na 2.8GHZ ,default 1.8ghz
ide aj na 2.9ghz ale to je už min. rozdiel vo výkone.

BTW : celkom slušné FPS na jednojadre ne? :-D
Naposledy upravil(a) Shoty dne stř 21. lis 2007, 22:19, celkem upraveno 1 x.
E8400 Box 3.0GHz-OC 4.1GHz 1.34V+ Noctua NH-U12,ASUS Maximus Formula ,Corsair 2x2GB DDR2-1066 Mhz TWIN2X Dominator Dual Channel kit
Gigabyte GTX570 780/1560/3800,Samsung 320Gb 16 Mb cache S-ATA2+ 2xWD 500Gb S-ata2, Corsair 650w ,LCD 22" HP w2207h
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Taky mam 1 jadrovy cpu s neda se to hrat.Na high detaily v prestelce 15fps...
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

HEAD píše:Taky mam 1 jadrovy cpu s neda se to hrat.Na high detaily v prestelce 15fps...
tak to asi nebude jadrama ani peckama ale grafikou
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Právě že na přestřelky je Dual Core jako dělanej. Já jen žasl kolik si měl fps na jednojádru :) Celkem pěknej výsledek.
HyenHannibal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HyenHannibal »

Mám problémy s MP. Jakmile přes GameSpy spustím crysis stím že chci hrát po síti, tak když mi to najede do hry tak napíše že spojení se nezdařilo ať si zkontroluju nick a heslo. Když se chci přihlásit ze hry, tak mi to píše zase. Hru mam samozřejmě originál. Prostě se vůbec nemůžu přihlásit na můj účet a dál se to semnou nebaví. Měl by někdo radu co stím? Děkuji :)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

HyenHannibal píše:Mám problémy s MP. Jakmile přes GameSpy spustím crysis stím že chci hrát po síti, tak když mi to najede do hry tak napíše že spojení se nezdařilo ať si zkontroluju nick a heslo. Když se chci přihlásit ze hry, tak mi to píše zase. Hru mam samozřejmě originál. Prostě se vůbec nemůžu přihlásit na můj účet a dál se to semnou nebaví. Měl by někdo radu co stím? Děkuji :)
Ja game spy odistaloval a jsem na netu v pohode
HyenHannibal
Začátečník
Začátečník

Red Devil: No jo, odinstaloval jsem GameSpy Comrade a funguje to. Díky moc! :)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

HyenHannibal píše:Red Devil: No jo, odinstaloval jsem GameSpy Comrade a funguje to. Díky moc! :)
Neni zac kdyz muzu,pomuzu :oops:
PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PersonalComputer »

Mám problém-paradoxně-napoprvé jsem to nějak (nevíma ani jak) zvládl. Je to v té kosmické lodi (mě příjde jako jedna veliká mimozemská prd... ) vletěl jsem do místnosti kde Nomád prohlásil-ty brány mají asi časový zámek - mohl bych... Otázka je - jaké brány ? Takové ty trubice co se vysouvají a zasouvají do otvorů co vypadají jako velká pí.a ? Když jsem to hrál předtím (díky nepovedené instalaci dualbootu jsem musel zformátovat disk a tím pádem bohužel přišel o uložené pozice) jsem tam nějak levitoval, pak jsem najednou byl v tunelu či co to bylo kde mě to vyplivlo nadzvukovou rychlostí a pak jsem zase levitoval a najdenou se otevřely dveře (předtím se začali rojit ufoni). Nyní ovšem absolutně nemám tušení co mám udělat abych zase proletěl tím tunelem (hyperprostor ? Matrix ?) kdo ví co to je-podle mě takový metro, dokonce bych řekl že vím odkud si to autoři vypůjčili... když vlezu do toho otvoru naproti velké p...e tak se objeví tunel, v tom tunelu je cosi-nějaké vozidlo, drapák, kabina... a to cosi se vyřítí proti mě a zabije mne to...

Nu a debilní mise se vznášedlem kterou jsem si sám od sebe nazval Nedobrovolný stíhač je fakt za trest... Nechápu co má co ve střílečce dělat... Transport likviduje stíhačky. Hahaha. Kde je letecká podpora ? Kde jsou Raptoři (nebo co to tam celou tu dobu poletuje vybuchuje a padá ?) Proč mám proti nepříteli bojovat já-nezkušený pilot ? Opravdu se těším až si tuhle misi zopáknu... Nejdřív ale musím najít cestu z té mimozemské prdele-pardon lodi...

(Kdyby místo debilního vznášedla dali do hry Gunship jako v CoD 4:MoWa bylo by to mnohem stylovější a zábavnější... Gunship nakope řiť i Transformerům... V tomhle má CoD 4 nad crysis navrch...
Case: Be Quiet "Dark Base" 900 CPU: i7 7700K 4.0GHz MB: MSi Z170M3 Gaming RAM: Crucial Ballistix Sport 2400Mhz GPU:MSi GTX 1070 Gaming X 8GB HDD: Seagate Desktop 2TB PSU: Corsair RMx 750W OS: Windows 10 Home 64bit Keyboard: Cherry MX Board 6.0 Mouse: Razer DeathAdder Chroma
HyenHannibal
Začátečník
Začátečník

PersonalComputer: Jestli jsem to dobře pochopil, tak jsi v místě, kde nomád prohlásí že je to konec. Tam kde to řekne setrvej a na nic neútoč. Postupně se tam budou aktivovat jakýsi zdroje. Trvá to cca 5-8minut, takže jen čekat a koukat jak se zapínájí. Pak se otevře ta brána a vyflusne tě to ven. Snad je to ono.
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

mne sa zda ze je este len predtym..... ta brana je vlasne ta veeeelka okruhla diera cez ktoru vidis ale nemozes sa dostat... takze len treba pockat kedy sa otvori
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

PersonalComputer píše:
U tohohle bodu jsem se taky zasekl...
Máš pravdu ta mise s letadlem je hodně debilní, ta mně bavila ze všeho nejmíň...
Shoty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoty »

chcem sa spýtať ,neblbla nekomu klavesnica? (ovládanie)

proste idem dopredu ,držím šípku do predu a ked ju pustím tak postava ide dalších pár metrou sama a potom sa až zastavý,tak isto či idem v lavo alebo v pravo či dozadu

neviete čo s tým?

demo mi to nerobilo
E8400 Box 3.0GHz-OC 4.1GHz 1.34V+ Noctua NH-U12,ASUS Maximus Formula ,Corsair 2x2GB DDR2-1066 Mhz TWIN2X Dominator Dual Channel kit
Gigabyte GTX570 780/1560/3800,Samsung 320Gb 16 Mb cache S-ATA2+ 2xWD 500Gb S-ata2, Corsair 650w ,LCD 22" HP w2207h
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Shoty píše:chcem sa spýtať ,neblbla nekomu klavesnica? (ovládanie)

proste idem dopredu ,držím šípku do predu a ked ju pustím tak postava ide dalších pár metrou sama a potom sa až zastavý,tak isto či idem v lavo alebo v pravo či dozadu

neviete čo s tým?

demo mi to nerobilo
Ja mam bezdratovej set logitech a ovladace nedavam a jsem ok
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“