Zkušenost s MSI NB a ACER
Moderátor: Don
- skyguard
- Nováček
-
Zkušenost s MSI NB a ACER
Zdravím , rozhoduji se mezi MSI MegaBook EX600X-074CZ a ACEREM Aspire 5720ZG-1A1G16Mi
Zajímá mne jaká je spolehlivost ( poruchovost ) obou znacek. Zpracovani , tichý chod , vyvody vetraku ( hlucnost ,kde a jesti moc nehreji ) . Co se na tom nejdrive "pos*re" ...
Co ta bíla barva u aceru ?Je to praktictejsi nez stribrná ?
Zlepsili se acery ? ( mám s nima spatnou zkusenost , naopak ASUS me prekvapil ) .
Dik za odpovedi.
Zajímá mne jaká je spolehlivost ( poruchovost ) obou znacek. Zpracovani , tichý chod , vyvody vetraku ( hlucnost ,kde a jesti moc nehreji ) . Co se na tom nejdrive "pos*re" ...
Co ta bíla barva u aceru ?Je to praktictejsi nez stribrná ?
Zlepsili se acery ? ( mám s nima spatnou zkusenost , naopak ASUS me prekvapil ) .
Dik za odpovedi.
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- James.Sniper
- Začátečník
-
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kovový panty má podle mýho skromnýho názoru dneska každej laptop - ne že bch to teď zrovna chtěl kontrolovat, tak že budu řezat do obou laptopů, co tu mám na stole, ale jedná se o nejexponovanější mechanickou část notebook a klasickej plast by toho moc nevydržel...James S píše:a mají (měly by mít) kovové panty
Jinak, co jsem měl v ruce nový Acery, tak můžu taky vřele doporučit - prostě pánové na Tchajwanu pochopili, že když už jsou v top 4, tak by měli dělat kvalitní laptopy ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- James.Sniper
- Začátečník
-
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: