Stahovač obrázků
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Stahovač obrázků
Čau,chtěl bych si postahovat obrázky ze stránky,kde jsou jen v náhledech,každá fotka má pak svou vlastní adresu na nějakém hostingu.Myslel jsem,že to udělám přes flashget,ale ten mi stahuje jen obrázky ve velikosti náhledu a pak indexy,které pouze odkazují na internetovou adresu daného obrázku.Existuje software,který by uměl stáhnout celé obrázky z hostingů?Díky
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mno ja když to sosám, tak i komplet z webem pomocí - Teleport Pro...
Ale staci zadat adresu kde obr sou a stahne to jen komplet obsah složky....
Ale staci zadat adresu kde obr sou a stahne to jen komplet obsah složky....
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
flashget umí stahovat obrázky pokud mu to správně řekneš.
pokud třeba na stránce označíš obrázky tak si v seznamu můžeš vybrat který že to jsou - většinou s th - thumbnail (?).
další možností je zadat dávku pomocí adresy a počtu fotek...to je dobrý pokud jsou fotky odkazovaný na index stránky...pokud jsou ale různě po imageshack atd tak je to asi bez šance.
pokud třeba na stránce označíš obrázky tak si v seznamu můžeš vybrat který že to jsou - většinou s th - thumbnail (?).
další možností je zadat dávku pomocí adresy a počtu fotek...to je dobrý pokud jsou fotky odkazovaný na index stránky...pokud jsou ale různě po imageshack atd tak je to asi bez šance.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Bohužel,je tam nějaká logika,která adresu mění... a flashget si s tím neporadí.karf píše:flashget umí stahovat obrázky pokud mu to správně řekneš.
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Ono to má mraky nastaveníNobodyLovesMe píše:Díky,ale nějak mi to nejde...Obrázky mají v panelu adresy např.usercash.com,ale když kliknu pravým na obrázek,tak je tam adresa imagevenue.com...není tohle třeba ten problém?A hloubku jsem nastavil
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Zkusil jsem už i offline explorer,nejspíš to nepůjdeDzin píše:
Ono to má mraky nastaveníVím že kdysi jsem si stím musel dost vyhrát ale to je tak 5 let,
zkus najit nejakej návod...
//takže to vyřešil bulk image downloader,ten konečně stahuje celé obrázky a ne jen náhledy a plno ostatního shitu,jako ostatní programy.