2.64V? :D

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
K@m1k@23_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

2.64V? :D

Příspěvek od K@m1k@23_CZ »

nvidia ntune mi ukazuje, ze do pameti poustim 2.64V... to je blbost, ze? pokud vim, tak s takovou stavou uz by to davno bylo vareny...

PC:
*procesor AMD Athlon 64 4000+ (trosku poladenej); chladic BOX*grafika GeForce 7800GTX (taky trosku poladena)*pameti Corsair, 400Mhz, 2-3-3-6, 1T; 2048MB*zakladovka DFI LanParty nForce 4 SLI-DR Expert, integrovana zvukovka(AC97, 5.1)*disky 2x Western Digital 250GB, RAID 0*mys Logitech G5 laser mouse*klavesnice Logitech G15 gaming keyboard*joystick Logitech Extreme 3D Pro*podlozka pod mys X-Ray Thunder 8*monitor EIZO, presny typ nevim
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu
...JSEM RYBA...
TomTom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomTom »

S DDR1 vůbec ne..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To je normální, do 2.8V se není čeho bát. Některé paměti dokonce vyžadují už v základu víc, než těch 2.6V
Goldnoob team proud member!
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Thellwin píše:To je normální, do 2.8V se není čeho bát. Některé paměti dokonce vyžadují už v základu víc, než těch 2.6V
DDR1 většinou s klidem dají i 3V. U DDR2 by to bylo horší. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak 3V bych se do nich bez chlazení bál pouštět. 3V dají, ale jak dlouho ?
Goldnoob team proud member!
K@m1k@23_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K@m1k@23_CZ »

aha vidite, ja si neuvedomil ze mam DDR :D
jsem llama

PC:
*procesor AMD Athlon 64 4000+ (trosku poladenej); chladic BOX*grafika GeForce 7800GTX (taky trosku poladena)*pameti Corsair, 400Mhz, 2-3-3-6, 1T; 2048MB*zakladovka DFI LanParty nForce 4 SLI-DR Expert, integrovana zvukovka(AC97, 5.1)*disky 2x Western Digital 250GB, RAID 0*mys Logitech G5 laser mouse*klavesnice Logitech G15 gaming keyboard*joystick Logitech Extreme 3D Pro*podlozka pod mys X-Ray Thunder 8*monitor EIZO, presny typ nevim
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu
...JSEM RYBA...
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Thellwin píše:Tak 3V bych se do nich bez chlazení bál pouštět. 3V dají, ale jak dlouho ?
Moje Corsairy tak jeli víc jak rok. :)

//V mojí case má paměti dole takže je chladí proud vzduchu od předního větráku.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Odpovědět

Zpět na „Paměti“