GTS -- 96SP -> 112SP

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

GTS -- 96SP -> 112SP

Příspěvek od IQLogic »

Zdravim ... dnes mi dosiel jeden zaujimavy link od Neta ... konkretne http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=51019 ... pise sa tam o BIOSe co odomkne 112SP na GTS ...

citujem
Here we finally have the EVGA 8800 GTS BIOS with 112 SPs. I do not take any responsibility for anyone who flashes their current GTS with this SSC BIOS. Well, have fun with it.
Scroll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scroll »

To jako ze starou GTS s 96SP prefleshuju na 112SP? No vec by to byla hezka, ale bohuzel je to jen pro 640MB verzi a jeste mi to prijde celkem riskantni :)
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

imho, je to pekna kachna...
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

mne sa to tiez nezda ... zamknute je to cez HW ... ale ak sa najde nejaky dobrodruh co to odskusa ... lebo uz sa na nete objavili 112SP GTS original od vyrobcov ... a to ze je to pre 640MB verziu karty by asi moc nevadilo ked ani nibitor nerozlisuje 640MB a 320MB ... pripadne by sa nieco v biose este upravilo

EDIT: mohol by mi niekto poslat BIOS z 320MB verzie ??? nemam si ho ako vytiahnut ja lebo nemam FDD
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

http://www.mvktech.net/component/option ... tstart,10/
Mavke píše:Well I can tell you the same guys, I have tried it on the Gainward GeForce 8800 GTS (Rev A2) and nothing more than just 96 pipelines. So what we now need is someone who owns the GeForce 8800 GTS with 112sp and to remove the heatsink and check the G80 chip that is used. I am really thinking it will be a different revision of the G80 chip. But the result is really as I expected, NVIDIA is locking the pipes via the hardware and no longer via BIOS means... But in this case I do believe on the GTS 112sp NVIDIA is using a new revision of the G80 core.
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

ak to je nova revizia jadra s odomknutymi 112SP moze sa dostat aj do 96SP kariet ... len asi aj tuto reviziu nvidia zamkne pomocou HW ... lebo teoreticky keby bola nejaka revizia AX so 112SP mohla by sa dostat aj na klasicke GTS a keby nebol HW lock potom by uz slo prepisanim BIOSu nieco spravit
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

IQLogic píše:ak to je nova revizia jadra s odomknutymi 112SP moze sa dostat aj do 96SP kariet ... len asi aj tuto reviziu nvidia zamkne pomocou HW ... lebo teoreticky keby bola nejaka revizia AX so 112SP mohla by sa dostat aj na klasicke GTS a keby nebol HW lock potom by uz slo prepisanim BIOSu nieco spravit
tak snad GTS s 96SP se uz ani nevyrabi ne? :? tak jak by se nektery mohly objevit? :|
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

neviem ci sa nevyraba keby som vedel ze uz je mimo liniek tak to nenapisem :roll: .... i ked kto by si kupoval GTS ked tu je omnoho lacnejsia GT
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“