myš genius a scrolovací kolečko

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
don dzirka
Začátečník
Začátečník

myš genius a scrolovací kolečko

Příspěvek od don dzirka »

Mám problém s myší genius, na kterou když používám ovladače od výrobce, tak mi jede uplně na houby scrolovací kolečko, jakoby zpomaleně, paradoxně, čím pomaleji s ním točím, tím rychleji scroluje, ale i tak je rychlost nedostatečná. Dělalo mi to na starší myši Netscroll a teď i na bezdrátové Navigator805. S Win ovladači je vše OK, ale tam zase nemůžu nastavit ruzné funkce pro různá tlačítka. Nevíte někdo jak na to...?
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Nemyslím si, že by to bylo paradoxní. Ten snímač točení má nějakou maximální úhlovou rychlost, kterou ještě dovede snímat. Tzn, že pokud s tím točíš moc rychle, tak to nestíhá zaznamenat (a sotva to leze).
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

nekde ve winech je nastaveni pocet radku pro jedni otoceni, prolez to (teda doufam ze to tam je i s default ovladaci)
don dzirka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od don dzirka »

Trinom: No jasně, ale jaktože to s win ovladačema valí v pohodě daleko rychleji?

IkE: Tohle nepomáhá, s tím jsem operoval jako s prvním

//Trinom: Tak to je fakt divný. A na jiným kompu to dělá taky?

jj, kamoš má taky genius myš a to samý :(
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“