HP w2207h x Samsung 2232bw

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

pokud vim, tak odezva je u lcd nepodstatna, protoze neblika. Nebo se neco zmenilo? :?
Kdybys vyfotil ze stativu, bylo by to super
.
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

Holda píše:pokud vim, tak odezva je u lcd nepodstatna, protoze neblika. Nebo se neco zmenilo? :?
Kdybys vyfotil ze stativu, bylo by to super
chtel jsi napsat asi frekvence co?... Odezva je jedna z klicovych aspektu LCD

Jinak kdo ma 2232BW jak ho mate nataveny? Hlavne by me zajimalo nastaveni barev jestli si s tim nekdo hral...

Na praci mam Brightness 60, kontrast 40, color tone - normal, gamma -1
jinak na film si prepnu primo profil na film a na hry dam profil ke hram...
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

jo jasne....nemysli mi to, sorry :oops:
.
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

no kontrast 95, jas 98 8) , potom (hadam, fakt nevim, sedim u crt) modra-55, cervena-46, zelena-50. gama na profil 1, teplota na normal (nebo custom ci co tam je), profil na nejaky custom-normal. vypnuta ta hovadina jak je dynamic contrast/demo/intelligent > nastaveno na custom-normal.

kdyztak zjistim podrobne. jinak tu fotku tedka nevim jestli budu moct, fotak mi odjel :oops: (s rodicema, jsem jim to pujcil, ptze mamka ma svou 30d v oprave - nejak jsem si to neuvedomil)

jo k tem profilum, jak jsem psal, tak normalne mam vypnuto (normal-custom) a vecer kdyz programuju potme, tak internet nebo text.
zaba95
Nováček
Nováček

nastavení samsung 2232BW

Příspěvek od zaba95 »

Můžete mi prosím napsat jak máte nastavený monitor Samsung 2232BW. Mně se to pořád nedaří ideálně nastavit hlavně pro hry, ty barvy jsou nějaký tmavý oproti bývalému CRT. Předem díky
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

presne mam brightness 100, contrast 95, magic color na off, color tone na custom, red46 green50 blue53, gamma mode1, shrapness 60, rta on

navic mam v nvidia panelu (starem, novy to sand ani nema) jas 96% a gamma 0.97

tobe by mohlo pomoct v nastaveni dat gammu na 1.16. jas na 104% a na monitoru dat gamma mode 2 :wink: pokud mas ati, tak by to taky nekde mohly mit, ale to gamma mode2 je pro tebe teda zaklad. pro me je zase to lcd svetlejsi nez crt, rozhodne barvama zivejsi
zaba95
Nováček
Nováček

Příspěvek od zaba95 »

Prosím tě, ještě mi nejde nastavit položku zachovat poměr stran. Dám v ovládacím nvidia panelu volbu zachovat poměr stran, vždy když to zaškrtnu a dám použít, vždy se mi to vrátí do původního stavu na položku: použít funkci převzorkování vestavěnou v monitoru. Takže mám pořád obraz roztáhlý. Nevím proč mi ta položka nejde v tom nvidia panelu nastavit, máš s tím nějaký zkušenosti? Ovladače mám nový nvidia 163.75. Grafika 8800 GTS.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“