Crysis - technická stránka hry
Moderátor: Baneshee
- scream
- Začátečník

- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sobo
- Středně pokročilý

- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sobo
- Středně pokročilý

To ses teda peknej masochista, 17FPS a jde to hmmmm ... Nevim no, mame asi kazdy jine meritka. Kdyz jsem mel na starem PC pri CS misty 50FPS, tak me to prislo dost sekane, Crysis u me musi mit minimalne 35+FPS, aby se to dalo kvalitne uzivat. Ale kazdy jsme jiny, mensi naroky jsou jista vyhoda.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem masochista sem to blbe napsal me to pride jako kdyz to fraps blbe meri treba u fearu combat taky musim mit kolem 100fps,abych nemel pocit ze to cuka,ale tady me to proste na 17 fps nepripada...Sobo píše:To ses teda peknej masochista, 17FPS a jde to hmmmm ... Nevim no, mame asi kazdy jine meritka. Kdyz jsem mel na starem PC pri CS misty 50FPS, tak me to prislo dost sekane, Crysis u me musi mit minimalne 35+FPS, aby se to dalo kvalitne uzivat. Ale kazdy jsme jiny, mensi naroky jsou jista vyhoda.
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vim,ze je v crysis vista na picu,ale mam ji origo(ikdyz sem na ni taky nasranej)tak ji pouzivam,taky vim jaka je asi hranice hratelnosti ale me to proste pride,ze mi to na tech 17 necukaloIQLogic píše:no bohuzial fraps sa nemyli ... skus do consoly napisat .... r_displayinfo 1 ... FPS je zhodne s frapsom ... a za akotak hratelnu hranicu sa povazuje 25-30 fps .... a 17 fps je uz fakt dost malo ... nechapem naco ti je ta vista ??? v com ti pomaha okrem znizovania fps ???
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
ja taky pri kazdy jiny hre musim mit aspon 60 aby to pro me bylo plynuly, a u crysis mi staci 40, zda se mi ze crytek neoptimalizoval hru na pocet fps, ale
na to aby hra behala svizne i pri mensim poctu fps...
na to aby hra behala svizne i pri mensim poctu fps...
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V
/ Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
- Swat
- Mírně pokročilý

Nejde ani tak o cukání nebo záseky,jde o to,kde je hranice lagování myši,která rozhoduje,jestli je to ještě hratelný,nebo ne.Protože já osobně při extrémním lagu netrefím ani ho..o.V Crysis to ještě jde do 25ti framů,pak už ne (pro mě).Proto jsem si ho nastavil tak,aby šel 30+ což je na mé sestavě 1280x1024,stíny medium,postproces medium,zbytek high a jedu v pohodě,kácim to hlava nehlava 
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- schali
- Začátečník

Crysis je na 17fps zcela nehratelny, uplne stejne jako vsechny jiny 3D fps gamesy, to uz proste neni ani slide show.Odpoved hledej v psychologii, kdyz nekdo vyhodi za PC 10tky tisic tak to prece plynuly byt musi, ze jo?Mozek je mocnej carodej:)Red Devil píše:Je jasny,ze cim vic fps,to se s nikym nehadam,ale proste mi pride ze crysis je na 17 fps hratelnejsi nez jiny gamesy
i7 12700KF | Asus Prime Z690-A | Kingston 32GB RAM DDR5 5200 Mhz | TUF RTX3060TI-O8G | 2x Samsung 970 EVO PLUS 1TB | Fractal Define S2 | Corsair RM 850x V2 | Logitech G Pro Wireless | Logitech G915 GL Tactile | NOCTUA NH-U12A + 5x NOCTUA NF-A12x25
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nech si takovyhle kecy pokud neveris prijed se podivat a nemel takovy picovinyschali píše:Crysis je na 17fps zcela nehratelny, uplne stejne jako vsechny jiny 3D fps gamesy, to uz proste neni ani slide show.Odpoved hledej v psychologii, kdyz nekdo vyhodi za PC 10tky tisic tak to prece plynuly byt musi, ze jo?Mozek je mocnej carodej:)Red Devil píše:Je jasny,ze cim vic fps,to se s nikym nehadam,ale proste mi pride ze crysis je na 17 fps hratelnejsi nez jiny gamesy
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak pomocí frapsu nahrej video kde máš těch 17FPS ...Red Devil píše:Nech si takovyhle kecy pokud neveris prijed se podivat a nemel takovy picovinyschali píše: Crysis je na 17fps zcela nehratelny, uplne stejne jako vsechny jiny 3D fps gamesy, to uz proste neni ani slide show.Odpoved hledej v psychologii, kdyz nekdo vyhodi za PC 10tky tisic tak to prece plynuly byt musi, ze jo?Mozek je mocnej carodej:)
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- nexik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Swat
- Mírně pokročilý

Pánové stalo se vám někomu tohle?
http://img122.imageshack.us/my.php?imag ... 854ng0.jpg
Ty schody jsou průchozí,tzn.že je nevyjdu resp.tyhle ještě vyskočim,ale pak jsou druhý nad kterejma je strop,takže jsem v prdeli.Jsem nasranej jak kýbl,to neni dneska hra,aby si člověk bezzstarostně zapařil,furt se řeší,jestli to pojede,padá to a já nevim,co ještě a teď kurwa tohle!MĚ UŽ TO PROSTĚ M..Á!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://img122.imageshack.us/my.php?imag ... 854ng0.jpg
Ty schody jsou průchozí,tzn.že je nevyjdu resp.tyhle ještě vyskočim,ale pak jsou druhý nad kterejma je strop,takže jsem v prdeli.Jsem nasranej jak kýbl,to neni dneska hra,aby si člověk bezzstarostně zapařil,furt se řeší,jestli to pojede,padá to a já nevim,co ještě a teď kurwa tohle!MĚ UŽ TO PROSTĚ M..Á!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN