Nepodceňuj mé schopnosti v hledání datasheetů€agle píše:Pokud mas ciste jenom to lcd, bez te zakladove stanice, tak ho budes pripojovat tezko. Pokud ovsem nenajdes datasheet, ktery asi nenajdes...
Hoď název displeje...

Nepodceňuj mé schopnosti v hledání datasheetů€agle píše:Pokud mas ciste jenom to lcd, bez te zakladove stanice, tak ho budes pripojovat tezko. Pokud ovsem nenajdes datasheet, ktery asi nenajdes...
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj

jak jsem psal.. kouka s toho konektor s 20 piny a to je vse.. video atd jde pripojit když je k tomu zbytek .. propojí se to ze zbytkem a v tom jsou pak další konektory atd..€agle píše:Pokud je to komplet, tak by tam podle toho, co jsem vycetl na netu, mel byt nekde primo vstup pro pripojeni videa (hledal bych nejaky cinch, pripadne S-VHS). Z jednoho obrazku zepredu tezko soudit, chtelo by to vic informaci...

Kdyz o kus vys pises "proste komplet", tak jsem predpokladal, ze to komplet je. Takze komplet to neni... V tom pripade bud datasheet, nebo nejakou hodnou dusi s logickym analyzatorem, funkcni jednotkou na pripojeni toho displeje a velkou trpelivosti. Jedno se hleda hur, nez druhe... Pripadne vyndat ten displej z kastle a zjistit typ primo toho LCDcka uvnitr, ne typ cely kastle, tam je pravdepodobnost nalezeni datasheetu vetsi...QWER píše:jak jsem psal.. kouka s toho konektor s 20 piny a to je vse.. video atd jde pripojit když je k tomu zbytek .. propojí se to ze zbytkem a v tom jsou pak další konektory atd..
To je sice hezke, ale kdyz neznas zapojeni toho displeje, tak je ti Atmel jaksi k jinemu sprostemu slovu...Trinom píše:Napádá mě jen jedno (sprostý) slovo. ATMega128, nebo tak něco.

Ano, ten muzes pouzit, akorat ma proti standartnimu zelenemu trosku pomalejsi odezvu...balik123 píše:zajimalo by me zda je jako LCd do case vhodny tento?
Pinovou listu + u GESu konektory BLS (= u GME KONPC-SPK) pokud chces na kabel. Pokud budes delat plosnak, tak staci oboustrana propojovaci pinova listabalik123 píše:CHtel jsem se jeste zeptat co koupit abych na ten disply pridelal ty konektory abych ty kabely nepajel primo na display?
spravna adresa je tusim www.jalcds.de ale ta momentalne taky nefunguje, duvod nevimbalik123 píše:jo a nevite proc nefunguje jaLCD.de? ta stranka uz neexistuje?

Skús to tu:balik123 píše:Z
jo a nevite proc nefunguje jaLCD.de? ta stranka uz neexistuje?
Moc diky

ta pamet je ve vsech ukazkovych schematech toho chipu FT245BM od FTDI. vic na jejich strankach http://www.ftdichip.com/Documents/Schematics.htmbalik123 píše:locki -> dobra prace fakt ze jo moc se me to prave hodi. Chtel jsem se zeptat byla by moznost u tebe jeden plosnak zakoupit? Koukam zes navrhl ten plosnak i s pameti? Ale ten EEPROM tam neni nutne zapojovat ze ne?

tistaky jsem si nechadl delat v jedne firme v ostrave je to proste profi provedeni, cenu budu vedet nejdriv v utery ale spis tak az ve ctvrtek. ve skole ( VŠB-TUO ) jsem delal projekt orcadu tak jsem si k tomu pridal jeste toto. nebude problem to nechat udelat treba 100x. ale nejdriv to chci vyzskouset jestli to neni zmetekpetr_ píše:to té paměti se udládá uživatelský identifikátor, sériové číslo, konfigurace power managementu .... kde si necháváš dělat ty tišťáky a jaké jsou podmínky?

nejak moc smajliku uz tu travu nekur ! skodi to zdravi !balik123 píše: locki -> takze myslis ze ten EEPROM je lepsi tam dat jo? Tech par korun me nezabijejen doufam ze se nemusi nejak programovat
Jinak ten plosnak bych od tebe urcite koupil
klidne dva tri... cena me je celkem jedno vypada tofakt hezky a profesionalne
Nevim jak by to dopadlo kdyz bych to pajel normalnima soucastkama na mnou navrhvanou dps
![]()
Takze jak budes vedet rekni si cenu a muzem se domluvit
Jeste jedna vec hledal jsem to mini usb a nikde ho nemuzu najit... kde by se dalo sehnat? mozna hledam jen blbe