amen...
Ja uz sem si konecne taky zahral plnou a prijde mi to dobry.Teda krom menu pri tuneni auta,to mi prijde takovy trochu zmatecny
scream píše:mam taku otazocku.... ako na wheelie preteky? Skusam to zo subaru vytunenym na stage 3 ale stale 0ft...treba zmenit auto alebo robim nieco zle?
Auto se zadnim nahonem,je to o tom kdo dyl vydrzi na zadnich kolech
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Jinak ten drag, to je masakr, když jsem začínal, tak jsem na to totalne nadaval, nešlo mi to, nebyl jsem schopnej vyhravat.
Ted s nejakym vyladenym Mustangem jezdim 1/4ku za 7,98 a 1/2ku za nejakych 11,99 .. jestli to půjde ješte dal, tak nevim jak to ukočírovat, už ted si to delá co chce
Speed závody me baví taky dost, je to fakt fofr a chyba znamená často konec.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
Jako vypadá to pěkně ale to ovladání mě to zcela zkazilo dojem .... takovou nedotáčivost sem nikde neviděl a navíc totální nuda po pár zavodech pořád to stejně dokola. Díky tomu už je to unninstal ...
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Nordir píše:Jako vypadá to pěkně ale to ovladání mě to zcela zkazilo dojem .... takovou nedotáčivost sem nikde neviděl a navíc totální nuda po pár zavodech pořád to stejně dokola. Díky tomu už je to unninstal ...
Jo, jsou to porad auta, fakt se tam nestrili
Nedotačivost - jak u kteryho auta ... Na tohle bych si nestežoval, nekterym ulítává naopak prdel až moc. Nedat tomu šanci je chyba, ze začatku je jasny, že tam nejsou takovy děla, ale človek o dost přijde, rozjede se to slušně...
Asi ta hra nebude pro každyho, osobne to ale vidim tak, že pro příležitostnyho auto-hrače je to na PC paráda. Baví me to víc jak DIRT.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
týden tuto hru mam nainstalovanou, a hraju ji denně 1-2 hodiny. hra se mi líbí, z dema sem byl zklamaný, a řikal sem si, že plnou jen zkusím, na začátku to neni ono, ale po prvních závodech je to lepší a lepší. před chvílí sem narazil na první drift a v tomto Racing Day mi to začlo poprvé se cukat, místama jedu až 10s s cukání a zpomalení zkoušel jsem dávat detaily dolů, ale moc sem si nepomohl
krom toho, že hra se místama cuká (a až teĎ se začla cukat o dost více) jsem s ní maximálně spokojen, ale na Most Wanted to nemá
na oddychové chvilky je to super, proto to taky hraju
ManchesterUnited píše:týden tuto hru mam nainstalovanou, a hraju ji denně 1-2 hodiny. hra se mi líbí, z dema sem byl zklamaný, a řikal sem si, že plnou jen zkusím, na začátku to neni ono, ale po prvních závodech je to lepší a lepší. před chvílí sem narazil na první drift a v tomto Racing Day mi to začlo poprvé se cukat, místama jedu až 10s s cukání a zpomalení zkoušel jsem dávat detaily dolů, ale moc sem si nepomohl
krom toho, že hra se místama cuká (a až teĎ se začla cukat o dost více) jsem s ní maximálně spokojen, ale na Most Wanted to nemá
na oddychové chvilky je to super, proto to taky hraju
Ahoj.
Mám stejnej problém. Myslím že bude problém jinde než HW je tak ?
Vyřesil už to někdo?
Detaily sem dal na minimum a žádný rozdíl.
V Dragu je to OK ale jinak hrůza.
Napište jestli se to někomu neseká na slabším stroji at vím jak sem na tom.
Ještě jedna věc občas mě zachrastí v reprákách jako dum dum- dával bych to za vinu Punkbusterovi- ale mám ho vyplej divný.
A ještě jedna věc jak mám použít ten balíček co jsem vyhrál nikde ho ve hře nevidím.
Moc díík
Naposledy upravil(a) Mysak dne pon 26. lis 2007, 17:17, celkem upraveno 1 x.
Jo jenže člověk příjde z práce a chce si hodinku zahrát a odreagovat se, ne nadávat proč když mačkam klavesu doleva tak to nezatočí a říkat si časem to bude dobrý.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Jo jenže člověk příjde z práce a chce si hodinku zahrát a odreagovat se, ne nadávat proč když mačkam klavesu doleva tak to nezatočí a říkat si časem to bude dobrý.
kdyz mas 1200 na hru prikup jeste nejakej smejd volant za 600 a zatacet to bude ,je to sice furt detsky snadna zavodni hra,ale ovladani je delany na analog.ovladac ,tak nechapu proc furt brecite ze to nejde ovladat,--jde a docela pekne
PS:nebo alespon gamepad"nebo jak se to jmenuje"s analogovou packou,plyn a brzda ti staci digital,je to furt arkada ,ale zabavna ,jenze bez analog.zataceni se neobejdes
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění
Jako ze začátku dost nuda. Projíždět zatáčky 40km/h. Ale v pozdějších fázích hry masakr. Jsem tak na 60% a super. Akorát jediná věc ty NFS strašně kazí a to je ta kamera. Mohli by udělat nějaký opravný patch.
Kdyby se EA aspoň trochu činilo tak vlezou na to jejich slavný forum a tam si o tom pročtou.... FAKT LOOOOOOOSE TA KAMERA !!! HORRIBLE
Čau jsem skoro na začátku hry (asi 11%) ale dost mi tu chybý možnost vyzkoušet si auto, než ho koupím. Jako bylo v minulejch dílech možnost si jen tak vyladit auto a projet si s ním nějakou trať. Třeba teď jsem si koupil svoje zamilovaný Camaro SS 1969 na drag ale s hrůzou zjistil že má jen 4 rychlosti. Ikdyž sem koupil první level převodovky, tak má furt jen 4, což na 1/4 je pohodový ale na 1/2 jedu pěknuj kus na maximum a prostě to dál nejde Teď se bojim cpát prachy do novejch dílů, protože se 4 kvaltama je mi k ničemu. V ProStreet není nějaká ta možnost vyzkoušení mimo karieru?
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
Vyzkoušení tam myslim neni ... ale ruznym nastavením to podle me vyladíš, že to pojede i na 4 kvalty hodne slušne.
Osobne jsem sjezdil celej drag s Mustangem a byla to parada... (i když ze začatku jsem je furt videl v dalce pred sebou )
Naopak me docela štve muj oblíbenej speed závod, mam Pagani Zonda (snad to nejlepší co se v ty hre da poridit), vyladeny temer vsechno a pri vyssich rychlostech stači tuknout do strany a to auto je neovladatelny, včera jsem ho 5x zbořil a to leze do penez i virtualne
To Sentenced: A šetřil jsi na Zondu dlouho, třeba už ze začátku kariery, nebo se na ní dá vydělat snadno i z nuly?
A nevíte kdy se mi odemknou všechny auta? Až zvítězím v tý druhý hvězdičce? Já to jejich rozdělení aut do Tier 1-3 nechápu, když na první úrovni byly už odemklý i nějaký auta ze 2 a ve druhý jsou i některý trojkový. A Drift mě teda vůbec nebere, kdyby se dalo s tím autem alespoň normálně rozjet, jenže ono stojí na místě v oblacích kouře a pooomalu se rozjíždí, hrůza.
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
No já 2x za "dominate" vyhral "poukázku na nakup jakyhokoliv auta", tak jsem si koupil ty Pagani 2 Doufam, ze vyhraju jeste jednu, pac to Lambo je taky kurevsky drahy.
Stejne mi to tentokrat prijde o dost težší než jiny NFS ....
Opravy jsou drahy, na novy auta mi skoro nezbejvá. Upgrady stojí taky fakt dost. By me zajímalo jestli jsem udelal nekde pri upgradovani ty Zondy chybu nebo fakt tak šilene plave na ty silnici normalne.
Aha tak tos měl štěstí, takovou poukázku jsem ještě nepotkal.
Taky myslím že je to asi nejtěžší NfS, co jsem hrál (U1+2, MW, Carbon), ale taky nejlepší! Je pravda že první závody byly docela šok a hodně chybý ta možnost "volnýho ježdění", ale moc se mi líbí návrat štelování motoru, podvozku atd.
A problém s Camarem vyřešen, už mám 5kvalt a 1/4 mám zatím za 8:16 ale ještě to poladím, hehe. Jednou jsem jel celou 4. rychlost po zadních, mazec.
Sentenced píše:No já 2x za "dominate" vyhral "poukázku na nakup jakyhokoliv auta", tak jsem si koupil ty Pagani 2 Doufam, ze vyhraju jeste jednu, pac to Lambo je taky kurevsky drahy.
Stejne mi to tentokrat prijde o dost težší než jiny NFS ....
Opravy jsou drahy, na novy auta mi skoro nezbejvá. Upgrady stojí taky fakt dost. By me zajímalo jestli jsem udelal nekde pri upgradovani ty Zondy chybu nebo fakt tak šilene plave na ty silnici normalne.
Plave plave...kup lambo to ma vykon a aj celkom dobre sedi, akurat mensia citlivost zatacania.
jaké auto používáte na drag? já sem vyměnil Cobalta za Chargera, a je to ještě horší, asi sem udělal chybu a měl koupit něo jiného, co byste doporučili? od začátku jsem jezdil dragy jen s Cobaltem SS, a neměl jsem žádnej problém, až teď začal
mam udelano 89% ale najednou se mi nechce otevrit dal mam vsechno udelany krome speed king ale nevim jak to udelat aby se to otevrelo Po radi nekdo .dik