F.E.A.R. Perseus Mandate Demo

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

djrix
Nováček
Nováček

Příspěvek od djrix »

Díky všem za přínosné příspěvky a odpovědi na můj dotaz :evil: :evil:
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Pokud to je jako původní F.E.A.R dobré tak jsem spokojen a jen doufám že to nebude krátké jako EXTRACTION POINT :)
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

PcBuh píše:Pokud to je jako původní F.E.A.R dobré tak jsem spokojen a jen doufám že to nebude krátké jako EXTRACTION POINT :)
no na treti krat sa im to podarilo s tym optimalizovanim, je to pecka. Najlepsi Fear ktory kedy mohol byt. :)
ThomasVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ThomasVT »

nevite kolik je ve full verzi kapitol?? sice hra dobra ale od acatku na nejtezsi uroven sem byl za 4 hodky v sedmy kapitole... ma jich to aspon 20?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

ThomasVT píše:nevite kolik je ve full verzi kapitol?? sice hra dobra ale od acatku na nejtezsi uroven sem byl za 4 hodky v sedmy kapitole... ma jich to aspon 20?
Myslim, že jsi temer na konci, me to zabralo cca 6 hodin.

Jinak tohle je nejslabší FEAR z cely trojice. Čekal jsem tak nejak "klasiku", nevadí mi to samy 3x jinak, ale tohle byla opravdu slabota, hlavne level design (vim vim, nadavalo se na to u FEARu vždy, ale co je moc, je moc, prazdny mistnosti, holy steny, ja si pripadal jak kdybych hral tak 4 roky starou hru)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Mne stacilo to demo, fullku ani hrat nemusim. Inak LEVEL dal hre 6/10 co je myslim si este trochu nadhodnotene.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
paja13
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paja13 »

tak jen dotazek.. :) mam origos prvniho FEAR a zahral sem to parkrat a super hra..a pak jsem si sehnal datadisk a nic..proste to neepusti tak nvm ci to mohlo byt a teed jsem si po dlouhy dobe co jsem uz menil i vetsinu komponent krom HDD a meechanik sem si sosnul demo i s nadeji ze to pujde..ale no nic..neevite kde by mohl byt zakopany pes? diky moc ;)

proste to zapnu a ceerna obrazovka..mely by nabeehnout ty uvodni kecy a registracky ale onoi vubec nic... :(
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Mě se demo též nelíbí. Hratelnos je super, ale to prostřed je hrozně fádní a jednotvárný...
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

plnu som hral asi mesiac dozadu a mozem povedat ze nic moc ... zahral som si dva levely a stale mi to pripominalo stary FEAR ... design sa teda nezmenil vobec ... ked si porovnam DOOM3 a DOOM3 RoE tak to je v zmene prostredia na lepsej urovni ... :oops:
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Zahrajte si TimeShift :)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

asi tak nejak ... ked uz chcete carovat so spomalenim casu tak TimeShift je daleko lepsi ... a prostredie tiez bude daleko lepsie :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“