HD3870's 35 idle / 60 load bez větráku.
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

v některých hrách je to poznat ale když nejsou peníze na X38 tak není co řešit...jelikož asi nebudu mít peníze na Asus Maximus Extreme x38 tak budu nucen vzít Gigabyte P35 DS4 a zatím mé zkušeností sní jsou vcelku pozitivní.nevidím důvod proč neprovozovat CF na P35redsaq píše:Čau, chtěl bych se zeptat, jestli bude hodně znát propad výkonu na P35 chipsetu při crossfire HD3870. 16 + 4 oproti 16 + 16... Dík

Kód: Vybrat vše
Podle Inquireru při nastavení frekvence nad 862 MHz dochází k nastavení příliš vysokého napětí a zatuhnutí čipu.

to je docela špatné..to abych přikoupil k těm dvou do CF 2xHR-03 pro R670...no docela pálka.Gerimo píše:ja to preflashoval a dostal jsem se nekam k 867MHz... Musim vsak rici, ze na vine je predevsim chlazeni, ktere je sice tiche, ale ale vcelku malo vykonne... kdo to mysli s OC vazne, musi pocitat i s nejakym lepsim chlazenim... viz Accelero S1

Mne tiez tuhne nad 862MHz. Takze asi to bude pravda. Ale nejde o extremne prevoltovanie, jednoducho iba delicka napatia v tomto pripade nahodi haluzne napatie a toto male prekrocenie napatia staci na zatuhnutie cipu. Tj nenastavi prierazne napatie, iba dostatocne vysoke aby ti GPU zatuhlo.Maddogg píše:Dává tohle smysl?Kód: Vybrat vše
Podle Inquireru při nastavení frekvence nad 862 MHz dochází k nastavení příliš vysokého napětí a zatuhnutí čipu.

proc by nedalo?dragon2001 píše:...Co jsem viděl tak testy pouze verze s 256 MB a to se prostě srovnávat nedá...

.jinak také potřebuji něco do CF/SLI pro 1920x1200...uvažuji o 8800GT ale ty nejsou dostupné a ani nebudou 3870 se jeví jako jasná volba.a 512mb verze 3850?myslím že by bylo lepší připlatit si na 3870...500,- nikoho nezabije a výkon bude malilinko znátdragon2001 píše:http://www.guru3d.com/article/Videocards/472/10/
TADY JE CELKEM HODNE JASNÉ,ŽE NEMÁ VÝZNAM KUPOVAT 3870
3850 DA TEMER SHODNY VYKON A ZA NIZSI CENU....HOLT HISTORIE SE OPAKUJE STEJNE JAKO U HD 2900 XT DDR3/DDR4
http://www.guru3d.com/article/Videocards/472/15/