special-CZ-design-WB (navrh & realizace)
Moderátor: morke
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- jio2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
samozrejme že som mal na mysli podstavu stvorcovu a v nej zhora vyfrezovane rebra do tvaru trojuholnikabusy píše:myslim ze spajat tri vyvody zase do jedneho je uz fakt zbytocne. viem si predstavit presne co myslis ale ci by to zozalo uspech? skor myslim ze vobec. a este podstava tvaru trojuholnika (myslim podstavu celeho bloku) nieje idealna
- .xxx.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
prubezne info ...
... jelikoz me Flegy trochu namich - tak jsem krapet popremyslel a prave dokoncuji 3D model WB3 ...
ma novou konstrukci (mnou navrzenou), kterou jeste nikdo nepouzil - (bude to skutecny unikat)
.. do 3-4 tydnu bych chtel mit hototovy prototyp WB3 - ktery bych rad nechal u Highlandera otestovat ...
\\edit Gr8 Vivec: průmaz OT
... jelikoz me Flegy trochu namich - tak jsem krapet popremyslel a prave dokoncuji 3D model WB3 ...
ma novou konstrukci (mnou navrzenou), kterou jeste nikdo nepouzil - (bude to skutecny unikat)
.. do 3-4 tydnu bych chtel mit hototovy prototyp WB3 - ktery bych rad nechal u Highlandera otestovat ...
zZZzzz
- cz7emi
- Nováček

- .xxx.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- notoric
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem hodně zvědav.xxx. píše:prubezne info ...
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jio2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Svicak
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- alfonzito
- Nováček

-
- fat4l
- Mírně pokročilý

no skor si myslim ze to tu .xxx. nesleduje, tak ako pise highlander....ani ja by som nemal moc velku chut tu nieco predstavovat po tom ako mu jeho vytvor "odcestoval" bez dovolenia na XS....
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
- Behemot
- Červená karta

-
- Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
- Kontaktovat uživatele:
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Behemot
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Zabili nám .xxxHighlander píše:já jsem xxx psal asi pred 3 tydnama na ICQ , do tedka tam není, takze tezko rict co se sním stalo...Behemot píše:Tady už se to asi nehne, co...

K tomu bloku jsem přemejšlel, kdybych měl dva tyhlety a dostatečněj průtok vody, nešlo by teoreticky dosáhnout paralelním zapojením lepších výkonů...? Pže když to teď projde přes nějakej přetočenej procák anebo grafárnu a pak přes to druhý (pbpjí hodně topí), tak ta voda přece jen bude teplejší...takhle by to šlo přes obojí vedle sebe.
Btw, hodláte s Wroomem rozjet větší výrobu finální verze těch topů na XWB-1 ?
Naposledy upravil(a) Behemot dne ned 25. lis 2007, 16:45, celkem upraveno 1 x.
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No nevím, jak to přesně myslis , ale rekl bych, že to lepsi urcite nebudeBehemot píše:
K tomu bloku jsem přemejšlel, kdybych měl dva tyhlety a dostatečněj průtok vody, nešlo by teoreticky dosáhnout paralelním zapojením lepších výkonů...? Pže když to teď projde přes nějakej úřetpčenej procák anebo grafárnu, tak ta voda přece jen bude teplejší...
ano, uvazuje se nad tím...Behemot píše: Btw, hodláte s Wroomem rozjet větší výrobu finální verze těch topů na XWB-1 ?
- doodeec
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
on to myslel tak ako je to pri zapojeni kondenzatorov alebo odporov v elektronike (teda ak som to ja spravne pochopil) - teda ze by nebol okruh jeden ale dva, jeden na procak, druhy na grafiku a kazdy by asi mal aj vlastny vymennik, a tym by docielil to, ze voda ktora by isla ku grafike by mala mensiu teplotu lebo by sa predtym neoteplila na procaku ale isla by priamo z cerpadla....tot moj skromny vyklad
HP pavilion dv6799ec - T8100, 2x2048 DDR2, 250GB SATA, 8400M GS 256MB, 15,4" WXGA, Lightscribe DVD, Vista Home premium SP1
- Behemot
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Nějak tak, byly by tam dvě rozpojky, jedna před, kde by se voda rozdělila a protekla oběma bloky a jedna za, kde by se voda zase spojila do jedné hadice. Vzhledem k tomu, že u dvou stejných bloků je i stejná restriktivita, voda by se měla rozdělit +- 50:50.doodeec píše:on to myslel tak ako je to pri zapojeni kondenzatorov alebo odporov v elektronike (teda ak som to ja spravne pochopil) - teda ze by nebol okruh jeden ale dva, jeden na procak, druhy na grafiku a kazdy by asi mal aj vlastny vymennik, a tym by docielil to, ze voda ktora by isla ku grafike by mala mensiu teplotu lebo by sa predtym neoteplila na procaku ale isla by priamo z cerpadla....tot moj skromny vyklad