The Witcher/Zaklinac

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Lordpcman
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lordpcman »

CyberDeath: Tak jsem zkoušel tu tvoji kombinaci a ta to není
Lordpcman
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lordpcman »

Dobrý den byli byste tak laskaví a řekli mi KONEČNĚ jaké znamení mám seslat v kryptě Strigy na ten magický kámen aby mě teleportoval? Nebudu na to čekat věčně Děkuju
Izzy_Cloud
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Izzy_Cloud »

ahoj lidi nevym jak mam oživyt toho golema v první kapitole kde mam najít asi srdce.
Nebo mi sem prosím hoďte komplet návod nebo pdůvedce

Předem děkuji
Intel Core 2 Duo E4500, 2.2GHz, 800FSB, 2MB Cache, LGA775, 65nm
MSI MB P35 NEO2-FIR, P35, SATA2, RAID, GBLAN, FW, CrossFire, ATX 2x 1024MB DDR2 800Mhz, HDD 320GB Serial ATA/300 Sapphire Radeon X1950 PRO 512MB DDR3 PCIE, dual DVI-I
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

no fuj hrat rpg s navodem :x Tusim, ze golem je az ve treti kapitole ne ? A ozivis ho tak, ze na nej pridelas bleskosvod. Cti si to, co se questu tyce tak je to fakt jednoduchy...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Lordpcman
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lordpcman »

Skeeter: Když je to tak jednoduchy tak mě teda poraď s tím magickým kamenem v kryptě Strigy pěkně mě to štve
Izzy_Cloud
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tak to si mi moc nepomohl Golem je na blatech u tří blekovejch sloupů.
A v questu neni nic jen že se má oživyt
MSI MB P35 NEO2-FIR, P35, SATA2, RAID, GBLAN, FW, CrossFire, ATX 2x 1024MB DDR2 800Mhz, HDD 320GB Serial ATA/300 Sapphire Radeon X1950 PRO 512MB DDR3 PCIE, dual DVI-I
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Izzy_Cloud píše:Tak to si mi moc nepomohl Golem je na blatech u tří blekovejch sloupů.
A v questu neni nic jen že se má oživyt
Nauč se gramatiku pak se pouštěj do takových her.
Už ti bylo řečeno že si máš číst rozhovory s postavami anebo aspoň úkoly v Quest logu.
Naposledy upravil(a) Frostys dne ned 25. lis 2007, 14:36, celkem upraveno 1 x.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
qwertown
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od qwertown »

v jakem obchode si mam tuto hru koupit. Myslim internet. obchode. diky Q
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@ |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB : GIGABYTE DS4 P965 rev. 3.3 | RAM : 2x1024 + 2x2048 DDR2 A-data 800MHz | HDD : WD 250GB SATA 2 16MB + 500GB + 2T Samsung | GK : 4850 ATi | PSU : Enermax L. 400W | CASE : Coolermaster Centurion 532| Monitor 23" Samsung
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

qwertown píše:v jakem obchode si mam tuto hru koupit. Myslim internet. obchode. diky Q
To je imho jedno protože stojí snad všude stejně 799,- a 899,-.
799 Megahry.eu
qwertown
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od qwertown »

Frostys píše:
qwertown píše:v jakem obchode si mam tuto hru koupit. Myslim internet. obchode. diky Q
To je imho jedno protože stojí snad všude stejně 799,- a 899,-.
799 Megahry.eu
arozdil toho kilca je v cem??
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@ |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB : GIGABYTE DS4 P965 rev. 3.3 | RAM : 2x1024 + 2x2048 DDR2 A-data 800MHz | HDD : WD 250GB SATA 2 16MB + 500GB + 2T Samsung | GK : 4850 ATi | PSU : Enermax L. 400W | CASE : Coolermaster Centurion 532| Monitor 23" Samsung
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

qwertown píše:
Frostys píše: To je imho jedno protože stojí snad všude stejně 799,- a 899,-.
799 Megahry.eu
arozdil toho kilca je v cem??
Podle popisu asi žádný. Megahry mají vždycky levnější hry než ostatní.
Izzy_Cloud
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

dík zaradu asi si sežral Šalamounovo hovno že si tak přechytralej.............
radši příště na nic nereaguj když nehodláš pomoc
seš tupec Frostys
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Izzy_Cloud píše:dík zaradu asi si sežral Šalamounovo hovno že si tak přechytralej.............
radši příště na nic nereaguj když nehodláš pomoc
seš tupec Frostys
hmm, to koukam, zjevne nemas slusny vychovani, ale presto ti v ramci moznosti pomuzu. to jak s tim nalozis je uz tvoje vec. a tyka se to obou dvou novacku, kteri si pletou ochotu pomoci s pravy na pomoc.

Zaklinac - kompletni pruvodce ENG

P.S. ze golema nejde OZIVIT v 1. kapitole je pravda, je az v druhe a tam se splnenim tohoto questu opravdu neni spojeny zadny zakys. ja si pamatuju, ze bylo klicove promluvit s kalksteinem a pak s druidy, nic jineho. jenze se obavam, ze podle tveho pristupu k veci je problem nekde jinde a rozhodne to nebude Frostysovou "tuposti".

Takze Izzy_Cloude a qwertowne, dobre vam radim uberte, na tohle tu neni opravdu nikdo zvedavy!!!
---
Lordpcman
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lordpcman »

Dobrý den byli byste tak laskaví a řekli mi jaké znamení mám seslat v kryptě Strigy na ten magický kámen aby mě teleportoval?
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

2 Izzy_Cloud : kdyby jsi poradne poslouchal a cetl co ti ve hre rikaji a co mas v deniku , tak by jsi vedel ze se ma ten golem ozivit , u kovare ve wizime si mas nechat udelat TYC a pak si promluvit s temi Druidy , ti jsou schopni za penize privolat bourku , ktera ozivi golema pokud na nej das tu TYC co ti ten kovar udelal.....a nemuses by jsi tady urazet usera....
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Lordpcman
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lordpcman »

Tak na tohle nejde nereagovat už se na ně vyse*te a hlavně na toho golema byl to pěkně trapnej úkol na splnění až teda na to kdy ožil a raději mě už zdělte co platí za kombinaci znamení na ten kámen aby mě teleportoval v té kryptě strigy
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Lordpcman píše:Tak na tohle nejde nereagovat už se na ně vyse*te a hlavně na toho golema byl to pěkně trapnej úkol na splnění až teda na to kdy ožil a raději mě už zdělte co platí za kombinaci znamení na ten kámen aby mě teleportoval v té kryptě strigy
a uz neprud, pokud ti to nejde, pak to nedelas dobre ...

Kód: Vybrat vše

Phase 2. The Bifunctional Recirculator

Go to the Old Mine (M34.6) and hit the Wayfarer’s Stone inside with the following spells: Igni, Igni, Aard. You’ll be teleported to an ancient crypt. Search it to find the recilculator (M39.2).

Go back to see the Blacksmith (M33.13) in Old Vizima to tell him that you’re ready.
---
Lordpcman
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lordpcman »

Tak tahle hra mě zklamala na celé čáře. bavila mě to jo ale všude na netu píšou že je pro každého lehká a jen mě se dost často stalo že sem někde bojoval i třeba několik hodin než sem to s nervama udělal a nejvíc mě zklamalo že mě nechce ten poutní kámen v kryptě Strigy teleportovat a to mam originálku a dělám to přesně podle průvodce hrou. mám teda pěknej vztek. nikdo mě nechce na netu poradit a to už každej druhej co to hrál dohrál se siláckejma řečma že to bylo úplně jednoduchý bez jakéhokoliv problému. Tomu nevěřím sou to kecy! Je to moje první orginálka co sem si za svoje vydělané peníze koupil ale to sem se teda pěkně spálil. S touhle hrou končím jednou pro vždy. Jestli jsou všechny nový hry takhle zas*aný tak teda nevím kam tenhle průmysl spěje. A jedna věc je jistá staré hry měli houby grafiku ale za to dost dobrej příběh, atmposféru, hratelnost a hlavně když vyšli tak nebyli nedodělané a něměli mraky bugů.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Lordpcman píše:Tak tahle hra mě zklamala na celé čáře. bavila mě to jo ale všude na netu píšou že je pro každého lehká a jen mě se dost často stalo že sem někde bojoval i třeba několik hodin než sem to s nervama udělal...
No já to hraju na Hard a mám problémy furt :) Tak že by to bylo lehký říct nemůžu.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Pro LordaPCMana -

Heh, pěkně jsi to odsoudil.Já už si teda tu kombinaci znamení nepamatuju, ale vím že jsem s tím neměl jedinej problém - a během celý hry jsem nenarazil na jedinej bug, teda když nepočítám, že mi to během cca 70 hodin co jsem to hrál (a dohrál) dvakrát spadlo do win.
Jinak ta hra si ZASLOUŽÍ koupit, je to nejlepší RPG posledních pár let..třeba takovej Oblivion je oproti tomu výsměch..(a to se mi líbil a taky jsem ho dohrál).

Pokud tam máš fakt bug (čemuž se mi nechce věřit),tak zkus starší save, pokud žádnej nemáš, tak se na to vykašli, počkej si na další patch, a pak si to rozehraj znova...není nutný to hned házet z okna.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“