Test Drive Unlimited

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

mam problem s tratou za milion ... je to ta 200km ... myslim ze pred 5 checkpointom sa mi hra vzdy sekne ... konkretne niekde pri letisku ... neviete mi s tym pomoct ??
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Cao, hele dost ted premejslim ze bych koupil original......u kamose sem ji hral, ale rikal ze je dost zabugovana apod a ze ani patche moc nepomahaj...de mi o to abych nekoupil original a po tydnu hrani mi to nemrzlo u halsky "saving" apod.....takze se fak rozmejlsim...kdo ma originalku tak postnete info PLS..dikec
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

me to ted zaclo padat, respektive to zmrzne po cca minute :(. uz me to zacina srat :evil:
xman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xman »

Ja už som konečne vyriešil to mrznutie, a to downgradom driverov na grafiku, na driveroch verzie 158 (ms nx8600gt) to vobec nemrzne, na najnovsich to po chvile okamzite zamrzlo. :roll:
Obrázek
MB: Asus P5ND2 SE Intel Pentium E2160@1,80GHz Apacer DDR2 1GB MSI GeForce NX8600GT T2D256E-HD-OC PCX CASE: ASUS TA9A1 Fortron 400W PFC ATX-400PNF
HDD: WDC WD400EB (40GB) ST3160812A (160GB) ST3160815A (160GB) DVDRW LG LCD LG Flatron L1917S OS: win xp sp2 eng
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

xman píše:Ja už som konečne vyriešil to mrznutie, a to downgradom driverov na grafiku, na driveroch verzie 158 (ms nx8600gt) to vobec nemrzne, na najnovsich to po chvile okamzite zamrzlo. :roll:
no ja mel 158 taky a bylo to ok..ted mam nejnovejsi 168 nebo tak nejak..nevim presne ...a taky je to ok ...ale jakmile v Nvidia panelu nastavim AF 16x tak to zacne zatuhavat...bez AF je to OK
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

prave sem jel 40km s autem na doruceni a 1.6km pred koncem se to seklo, no to cloveka potesi. Vyresily ste nekdo uz problem s tim ze se hra zasekne? :?
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

funguje vám někomu volant?? mam od microsoftu, v LFS mi jede ale v TDU ne:/ nevite někdo jak to nastavit...?
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Recon píše:prave sem jel 40km s autem na doruceni a 1.6km pred koncem se to seklo, no to cloveka potesi. Vyresily ste nekdo uz problem s tim ze se hra zasekne? :?
hele mně se to jednou seklo asi 10km před koncem milionového závodu (cca 200km) ale jak jsem u toho rozhazoval rukama tak se to najednou rozjelo. asi po 5 vteřinách...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

musim rict, ze od posledniho reinstalu widli se me tdu neseklo ani jednou. divny. pritom stejny programy, aktualizace i ovladace...wtf :?
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

ono možná pomůže přeinstalovat hru protože v poslední době se mi občas stane, že auta v dálce mizí a objevují se jako duchové a některé jakoby narazí na neviditelnou překážku.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
messinger
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od messinger »

DivX píše:funguje vám někomu volant?? mam od microsoftu, v LFS mi jede ale v TDU ne:/ nevite někdo jak to nastavit...?
musis vypnout FF neco otom bylo na www.czetdu.com kdyztak hledani
Proofy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Proofy »

na volantu nic moc ale po chvilce ladeni to uz se docela ale stejne zvyk na sipak v arcade je zvyk
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

v posledni dobe sem skousel ten extremni nesmyslnej model. mi to prijde jako kdyby to s tou malou vahou vozu a kluzkosti silnice preci jen krapitek prehnali ne?
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Ahoj....sem mel profil a jezdil sem samo v offline modu...ted mam original a chtel bych jezdit online ALE: potreboval bych aby se mi ty ulozeny pozice v tom ONLINE modu taky objevily pac to nechci hrat od zacatku..mma toho dost najezdenyho :( tak jestli de ten muj starej profil nejak aktivovat aby tam byly i ty savy nebo vytvorit novej profil a nejak zkopirova z tamtoho profilu savy.....mel by nekdo radu prosim? :)
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

ne, to myslim nejde .. mp a sp jsou oddelene, takze musis znovu ;).
---
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

tak jsem si taky poridil origo, ale prekvapeni, pustil jsem hru, zadal novy key, smazal stare profily, vytvoril gamespy acc a zacal hrat. Dostal sem se do baraku a ne a ne se pripojit k tomu serveru. Otazka:
1. Jak se vlastne pripojim? pripojuje se to automaticky nebo ne?
2. Nahore mi to pise TDU server unavaible, jak z toho udelam avaible?
3. Je mozne ze to je routerem? Pres jake porty TDU komunikuje?

Hra mam opatchovanou na 1.66A

// vyreseno,stacilo udelat novej ucet a uz to beha, i tam sem mel gamespy vsecko stejne, jen se to nejak nechtelo pripojit tak nvm.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Ja sice hraju obcas jen TDU ale hraju :) a co znamenaj ty rude osviceny oranzovy online hry? to je jako ze tam je nekdo pripojenej? :) jinak bysme mohli nekde dat sraz a jezdit :)
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

doporučuji web http://www.czetdu.com, kde jsem mimochodem redaktorem

Ano, oznacene oranzove zavody jsou prave aktivni.
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

oneill_sx1 píše:doporučuji web http://www.czetdu.com, kde jsem mimochodem redaktorem

Ano, oznacene oranzove zavody jsou prave aktivni.

Jj pekny web :) uz sem tam chvilku regostrovanej :) jinak jeste sou ve hre nejaky znacky aut ktery nejdou Tunit?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

no lidicky, ja at delam co delam , nemuzu stihnout odvezt slapku viperem.zkusil sem i 3ku upgrade, ale vzdycky smetu naky auto nebo kvuli opatrnosti nestihnu casovej limit :( .predposledni uloha abych mel 100% :evil: .zlaty audi rs4 :love: :inlove:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“