Asus P5AD2 /-E /Deluxe /Premium (775, 925X/XE + ICH6/R)
Moderátor: Eddward
- maku
- Začátečník

-
No puvodni deska blbne cele PC po vypnuti se samo zapne do cca 10sec. vymenil jsem zdroj pac jsem myslel,ze je to zdrojem,ale situace je stale stejna.Chladim CPU boxovanym chladicem,ale budu kupovat vodnika takze ten pretakt byl jen testovaci a PC tak jelo bez problemu cca 24h pak jsem to vratil do puvodniho stavu.Na desku mam zaruku takze podle informaci prodejce mam narok na vymenu za novou,ale tu nemaji skladem tak pujdu asi do te co jsem iz zminoval.
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- oregano
- Začátečník

-
Mam taku istu dosku aka sa ti pokazila nevieš mi náhodou povedať či sa dal na tvojej doske v biose odomknuť násobiť procesora ale sice neviem aky máš procak musíš mať ten ktorý podporuje enhandce speed steep
napr 630 640
viem že na krabici tej dosky bolo napísane cpu lock free ale v biose žiadna taka položka neni
napr 630 640
viem že na krabici tej dosky bolo napísane cpu lock free ale v biose žiadna taka položka neni
cd2 quad core Q6600@3200 mhz/ 2 x 1O24 MB 800+ ADATA vitesta / Gigabite P35 DS3R/Foxcon 7600 GS/2x 500 GB RAID 0 a 500 GB HDD/fortron bluestorm 400w/22 LCD Fujitsu Siemen
- mhl
- Středně pokročilý

-
Cpu lock free a Enhanced Intel SpeedStep jsou dvě rozdílné věci. Cpu lock free je utilitka od asusu, která využívá ochrany v CPU proti zničení desky(velký proudový odběr) k snížení násobiče na 14x, nastavuje se v biosu a využívá se k zvýšení paměťové propustnosti . EIST je technologie, která umožní OS v době kdy není potřeba plný výkon CPU snížit násobič na 14x a snížit tak spotřebu.oregano píše:Mam taku istu dosku aka sa ti pokazila nevieš mi náhodou povedať či sa dal na tvojej doske v biose odomknuť násobiť procesora ale sice neviem aky máš procak musíš mať ten ktorý podporuje enhandce speed steep
napr 630 640
- oregano
- Začátečník

-
Dobre ja viem ale kde je ta položka CPU lock free v biose ja ju tam vôbec nevidím a není tam a pritom som už 5 krát upgradoval bios?
Je možne že akurát moja doska ju nemá?
cd2 quad core Q6600@3200 mhz/ 2 x 1O24 MB 800+ ADATA vitesta / Gigabite P35 DS3R/Foxcon 7600 GS/2x 500 GB RAID 0 a 500 GB HDD/fortron bluestorm 400w/22 LCD Fujitsu Siemen
- radim2
- Začátečník

mám desku která to taky podporuje viz podpis, v biosu jsem to ale taky nenašel, myslím že musíš mít procák který to podporuje, já mám celera který to neumíoregano píše:Dobre ja viem ale kde je ta položka CPU lock free v biose ja ju tam vôbec nevidím a není tam a pritom som už 5 krát upgradoval bios?
CPU: Intel Celeron D 325J 2.53@3.92GHz. Cooling: WB na CPU. MB: Intel 915G Powered by ASUS P5 GDCV-Deluxe. VGA: MicroStar NX6800GS-TD256E 256MB 425-1000@500-1200 RAM: Kingston DIMM 512MB DDR 400MHz Dual Channel Kit CL2. HDD: SATA Samsung 80GB. Case: EuroCase BMW. Zdroj: Eurocase SuperSilent 500W. Repro: 7.1. OS: Win: XP SP2
- Badis
- Začátečník

-
Asus P5AD2-E Premium
Zdravím všechny. Vlastním tuto základní desku . Chystám se přeinstal. Windows a chtěl bych se zeptat. Nainstalují se ovladače pro řadič sami nebo budu potřebovat disketu a z ní je nainstalovat? HDD jsou sata II. 
- kmd
- Nováček

-
Nepises aky Win a koli comu sa pytas.
Ak Vista tak urcite nebudes potrebovat.
Ak XP tak je to rozne. Raz to pyta raz nie. Standarne treba byt pripaveny ze to bude chciet, teda mat pripravenu / pozicanu disketovku a disketu si sam lahko vytvoris (ak nebola sucastou balenia) cez tuto utilitku:
http://support.asus.com/download/downlo ... %20Premium
Priamy link na download ulility: http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/misc/i ... 2_1719.zip
Ak Vista tak urcite nebudes potrebovat.
Ak XP tak je to rozne. Raz to pyta raz nie. Standarne treba byt pripaveny ze to bude chciet, teda mat pripravenu / pozicanu disketovku a disketu si sam lahko vytvoris (ak nebola sucastou balenia) cez tuto utilitku:
http://support.asus.com/download/downlo ... %20Premium
Priamy link na download ulility: http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/misc/i ... 2_1719.zip
- Badis
- Začátečník

-