D-Link DI-524

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
ROMIKUS
Začátečník
Začátečník

D-Link DI-524

Příspěvek od ROMIKUS »

Mate stím routrem někdo skušenosti,doporučít ten nebo něco jiného.
Potřebuji rozvést domanet přez WIFI do dvou notasu a jedno PC po siťovce.Chci aby to obsadilo signálem patro(jedna dvě stěny) a něco venekta 5m od barákuNebo doporučte něco.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

mám zkušenost s tímto můžu jenom doporučit
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
jimm
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

problem

Příspěvek od jimm »

Mam taky tenhle router, sdílení připojení internetu běží v poho, po drátu i přes wifi. Stejne tak pingnu druhej komp. Ale sdílení souborů a tiskáren neběhá. Ty kompy se prostě nevidí... Pracovní skupiny mam nastavený stejny .. Nevíte někdo kde by mohl bejt problem...? Jestli třeba v nastavení firewallu integerovanyho v routru...? Díky za rady
LeváRuka
Začátečník
Začátečník

Re: problem

Příspěvek od LeváRuka »

jimm píše:Mam taky tenhle router, sdílení připojení internetu běží v poho, po drátu i přes wifi. Stejne tak pingnu druhej komp. Ale sdílení souborů a tiskáren neběhá. Ty kompy se prostě nevidí... Pracovní skupiny mam nastavený stejny .. Nevíte někdo kde by mohl bejt problem...? Jestli třeba v nastavení firewallu integerovanyho v routru...? Díky za rady
Zkoušel jsi vypnout integrovaný FW v XP ?
jimm
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimm »

jj... zkoušel...nepomáhá
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

D-link jsem měl k odzkoušení. Osobně bych dal přednost jinému výrobku třeba od Zyxelu, SMC či Linksysu (Cisco). Fungoval dobře, jen jednou jsem zaznamenal nečekané přepnutí do "factory settings". Což mě rozladilo.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“