Sony Ericsson V800 - Problém

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Sony Ericsson V800 - Problém

Příspěvek od Emer619 »

Koupil jsem si přes aukro Sony Erricson V800 (popř z800) a mam jeden menší problém nainstaloval jsem všechny drivery... zapojil datový kabel do USB.... ale nic se nestalo a ve všech programech mi to hlásí že zařízení není připojeno na netu jsem našel nějaky USB driver ale nevím kam ho dát Díky :wink:
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Sony erricson v800 - Problém

Příspěvek od Don Martinez »

Emer619 píše:zapojil datový kabel do USB....
Je na druhým konci kabelu telefon (pitomej dotaz já vím)?

Jinak pokud jsi žádný driver na kabel neinstaloval, tak ho samozřejme doinstaluj ;-) ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Sony erricson v800 - Problém

Příspěvek od Emer619 »

Don Martinez píše:
Emer619 píše:zapojil datový kabel do USB....
Je na druhým konci kabelu telefon (pitomej dotaz já vím)?

Jinak pokud jsi žádný driver na kabel neinstaloval, tak ho samozřejme doinstaluj ;-) ...
Byl tam telefon :-D a tento driver chci využít http://www.sonyericsson.com/cws/support ... c=cz&lc=cs
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Mno, pokud jsi zatím tu proceduru instalace tohohle ovladače nepodstoupil, tak to doporučuju - bez toho to prostě nebude fungovat ;-) ... Pokud ti ale Windows nanahlásí neznámý HW, tak je to nějaký divný - zkus si kdyžtak půjčit jiný kabel, nebo zkus telefon k počítači připojit pře Bluetooth...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
N@$ty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N@$ty »

Zkus zahejbat se spojem konec kabelu-telefon. U SE to dost rádo zlobí... píše ti, že dobíjí, nebo nic? Některé Se vyžadují nainstalovaný ten jejich dementní program.

Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

Don Martinez píše:Mno, pokud jsi zatím tu proceduru instalace tohohle ovladače nepodstoupil, tak to doporučuju - bez toho to prostě nebude fungovat ;-) ... Pokud ti ale Windows nanahlásí neznámý HW, tak je to nějaký divný - zkus si kdyžtak půjčit jiný kabel, nebo zkus telefon k počítači připojit pře Bluetooth...
ok chtělo to jen ten USB driver :oops:

YES, WE HAVE *.* !!!
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“