Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT
Moderátor: Baneshee
- Swat
- Mírně pokročilý

Já jsem si nejvíc užil dobývání přístavu a následný navedení vzdušnýho útoku,to byl pěknej ohňostroj,postup k dolům taky slušnej,po výlezu z jeskyně....fraška.Vždyť ta hra mohla být tak realistická,bez dementních lítajících nesmyslů,speciální komando vs severokorejská armáda,mohli zatápět čímkoliv,místo těch kravin ve vzduchu tam mohli bejt Mi-24ky,přestřelky v Hummerech,na letadlovce skočit do jedoho z Hornetů a dát si to ve vzduchu,vzdušný bombardování a já nevim co ještě,určitě by to mělo větší šťávu.....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- dumar
- Začátečník

naprosty souhlas!!!mokrejbandita píše:Crysis:
nejsilnějí moment hry:
Jak začíná mise že musím zničit ty protiletadlový děla..jak kolem bouchaj stíhačky(začátek)má to šílený tempo a je to jako film.
nejslabší moment hry:
emzácká loď
celkovy dojem 80-85% coz neni tak spatne
V kazdem pripade to nemuzu dohrat po zniceni toho gigaspidera na letadlove lodi mam nastoupit do letadla , ale zadne neleti v dalce ho vidim , ale stoji na miste mam neco udelat nebo je to bug?
AMD 9800X3D, Gigabyte X670E Aorus Master, MSI RTX 5080, G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Renegade NVMe 1TB, 2x Samsung 970 Pro 1TB- LG Oled42C2, Be quiet! Straight Power 11 850W Platinum
POKUD NENÍ UVEDENO JINAK, VŽDY PRODÁVÁM I JINDE!!!!!!
POKUD NENÍ UVEDENO JINAK, VŽDY PRODÁVÁM I JINDE!!!!!!
- scream
- Začátečník

dohrane.... zo zaciatku uplne bohovska hra, po prichode do jaskyne celkom nuda aj ked sem tam bolo na co pozerat. Zamrznuty ostrov bol uzasny na pohlad (skoda ze kleslo aj fps) a aj tuto cast by som nazval este pomerne zabavnou. Po prichode na lietadlovu lod cista nuda, az nelutujem ze to skoncilo lebo uz sa mi normalne nechcelo....
dumar: najprv znicis toho kvazy spidera na lodi ale potom prileti este jedna ufonska lod ktorej musis najprv rozstrielat "kanony" potom ti ta slecna deaktivuje jej shield, das tomu po zamerani 2 supy do ramien s atomovym delom potom ked uz je nacata tak rozstrielas gulometom aj stred a ked je rozstrielany pustis tam zase atomofku... potom to "ufo" zacne padat na tvoju lietadlovu lodicku a az vtedy nastupujes do lietadielka
dumar: najprv znicis toho kvazy spidera na lodi ale potom prileti este jedna ufonska lod ktorej musis najprv rozstrielat "kanony" potom ti ta slecna deaktivuje jej shield, das tomu po zamerani 2 supy do ramien s atomovym delom potom ked uz je nacata tak rozstrielas gulometom aj stred a ked je rozstrielany pustis tam zase atomofku... potom to "ufo" zacne padat na tvoju lietadlovu lodicku a az vtedy nastupujes do lietadielka
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Surgical
- Začátečník

-
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pozri sa na mapu a tam mas na tusim az dvoch miestach zakreslene take tri naboje. tam na tom mieste zozenies municiu. jedno s tych miest je tam v tom sklade ktory vidno na obrazku v pravo hore. vojdes dnu a na lavo je taka mala miestnost. dufam ze si to este dobre pamatam
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- durod
- Středně pokročilý

- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mas recht, je to tambusy píše:pozri sa na mapu a tam mas na tusim az dvoch miestach zakreslene take tri naboje. tam na tom mieste zozenies municiu. jedno s tych miest je tam v tom sklade ktory vidno na obrazku v pravo hore. vojdes dnu a na lavo je taka mala miestnost. dufam ze si to este dobre pamatam
dik moc
mapu vidim prvne
- Jackin
- Začátečník

od jeskyne nuda ? pro nekoho mozna ano...
Radeji jsem nesledoval screeny a z traileru jsem videl pouze dva hned ze zacatku, abych si nekazil moment prekvapeni a osobni dojem. Od jeskyne , kdy jsem vlastnima rukama umlatil generala (byl to smejd, nemel to otevirat), hra nabrala uplne jinou atmosferu. Rad obcas ctu zanr sci-fi a ztvarneni megakomplexu ciziho puvodu byl naprosto dokonaly zazitek nemajici v hrach obdoby. Prey se mozna lehce priblizuje. Neprislo mi ze by clovek bloudil jak spousta lidi naznacovala. Stacilo se trochu zorientovat a jedeme dal, kazda mistnost jina. Potvory nesly moc trefit, tak je chytnu pod krkem a vystrelim jim to co maji misto mozku. Zmrzla krajina byla dechberouci. Realistictejsi nez Lost Planet. I kdyz si ani nevzpominam, jestli mi v Crysis chrupal snih pod nohama. Chobotnicky byly pekne potvory, narozdil od lidi daly zabrat. Cele to nabiralo ten spravny zmatene zoufaly boj amiku proti tecnologicky vyspelejsim ufounum. Jako ve Valce svetu od Wellse (s filmem ma kniha maloco spolecneho). Jen jsem doufal, ze amiku bude vic a chcipat budou po tuctech, aby bylo zcela jasne, kdo tady ma navrch. Ale to by museli vyrabet hru jinde. Mise v tanku a v letounu prijemne zpestreni. Celkove vzato celou dobu jsem se nenudil.
Prece nemuzete ocekavat Far Cry v bledemodrym (zelenomodrym). To se chcete v x variantach porad honit po pralese s rakosniky ? Kdyby byla lepsi AI korejcu (nebudu rozebirat, ale na nedocenovany FEAR to nema ani omylem), dal bych tomu 10/10. A co chcete vic ? modifikace zbrani, nanosuit, nejaka ta vozidla a dalsi zbytecnosti ala Battle field (jak uz je to dnes moderni), rozbitelnost prostredi, grafika, nepratele, dobry leveldesign...dalsi dily v budoucnu...kdyz beru klasicke FPS (ne MP), spouste lidi se HL2 nezda...FEAR....Prey....FarCry....Doom 3...STALKER je zabugovanej....tak mi potom reknete co byste hrali kdyby jich nebylo ? Mozna zbyde Bioshock, COD1,2 (best) a 4....jo tyhle preskriptovane hry s "uzasnou" AI si opravdu zaslouzi pozornost. Osobne si je zahraji tak jednou, podruhe uz ani neni chut dohrat.
Na rovinu, hry co jsem vyjmenoval mam rad, kazdou pro neco jineho. Kdyz Crysis postavim vedle nich, hraji vsechny druhou ligu. HW narocnost nehodnotim, postupem casu ztaci smyslu.
Radeji jsem nesledoval screeny a z traileru jsem videl pouze dva hned ze zacatku, abych si nekazil moment prekvapeni a osobni dojem. Od jeskyne , kdy jsem vlastnima rukama umlatil generala (byl to smejd, nemel to otevirat), hra nabrala uplne jinou atmosferu. Rad obcas ctu zanr sci-fi a ztvarneni megakomplexu ciziho puvodu byl naprosto dokonaly zazitek nemajici v hrach obdoby. Prey se mozna lehce priblizuje. Neprislo mi ze by clovek bloudil jak spousta lidi naznacovala. Stacilo se trochu zorientovat a jedeme dal, kazda mistnost jina. Potvory nesly moc trefit, tak je chytnu pod krkem a vystrelim jim to co maji misto mozku. Zmrzla krajina byla dechberouci. Realistictejsi nez Lost Planet. I kdyz si ani nevzpominam, jestli mi v Crysis chrupal snih pod nohama. Chobotnicky byly pekne potvory, narozdil od lidi daly zabrat. Cele to nabiralo ten spravny zmatene zoufaly boj amiku proti tecnologicky vyspelejsim ufounum. Jako ve Valce svetu od Wellse (s filmem ma kniha maloco spolecneho). Jen jsem doufal, ze amiku bude vic a chcipat budou po tuctech, aby bylo zcela jasne, kdo tady ma navrch. Ale to by museli vyrabet hru jinde. Mise v tanku a v letounu prijemne zpestreni. Celkove vzato celou dobu jsem se nenudil.
Prece nemuzete ocekavat Far Cry v bledemodrym (zelenomodrym). To se chcete v x variantach porad honit po pralese s rakosniky ? Kdyby byla lepsi AI korejcu (nebudu rozebirat, ale na nedocenovany FEAR to nema ani omylem), dal bych tomu 10/10. A co chcete vic ? modifikace zbrani, nanosuit, nejaka ta vozidla a dalsi zbytecnosti ala Battle field (jak uz je to dnes moderni), rozbitelnost prostredi, grafika, nepratele, dobry leveldesign...dalsi dily v budoucnu...kdyz beru klasicke FPS (ne MP), spouste lidi se HL2 nezda...FEAR....Prey....FarCry....Doom 3...STALKER je zabugovanej....tak mi potom reknete co byste hrali kdyby jich nebylo ? Mozna zbyde Bioshock, COD1,2 (best) a 4....jo tyhle preskriptovane hry s "uzasnou" AI si opravdu zaslouzi pozornost. Osobne si je zahraji tak jednou, podruhe uz ani neni chut dohrat.
Na rovinu, hry co jsem vyjmenoval mam rad, kazdou pro neco jineho. Kdyz Crysis postavim vedle nich, hraji vsechny druhou ligu. HW narocnost nehodnotim, postupem casu ztaci smyslu.
- djstudio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja teda nevim Crysis sem ted dohral a z meho pohledu i konec stal za to mnel napad a ve srovnani s jinyma hrama zaver zase tak morbidni a odflaknutej nebyl.Treba FEAR koncil taky otevrene,HL2 rovnez.Walker píše:jak byla animace na konci ze letite k ostrovu tak sem se tesil ze si dam konecne bitku s emzakama (ta na letadlovce byla nic moc) a ono ejhle..konec....takze to me docela nastvalo...
Jinak sem si parkrat dal i multiplayer ale ten chce hodne doladit,vyvazenost zbrani pokulhava.Ale DX10 servru je jeste dost malo i lidi na nem.Snad co nevidet vyjde oznamenej PATCH na hru.Jeste ceskej preklad a titulky ve hre nekdy sly moc rychle zasebou a ne vzdy to clovek stacil precist. Crysmani hrejte a poznavejte ostrov jo jeste ze nesel na velkou to by taky mohli udelat ze se potrebuje odvetrat z toho nanoobleku.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sice som to este nedohral (ale uz som na lodi a bojujem s emzakmi takze uz to dlho trvat nebude) ale zatial sa mi hra v celku paci. Az na prechod emzackou lodou. uplna nuda a uplny chaos. ta cast ma trosku znechutila. inak najviac sa mi pacilo asi ako viacerym tu, dobyvanie pristavu. to naozaj stalo za to. vlastne hra je uplne super az po vchod do jaskyne. Prechod jaskynou a emzackou lodou nuda a potom sa to znova da ale ja moc scifi priserky nemusim. Inak pribeh slusny, grafika tiez az na tie hw naroky
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- F.A.N.T.O.M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
neposlal by mi někdo save ze hry, jak se má zaměřit tou ruční atomovkou ta díra u toho obřího brouka, nejlepší by bylo kdyby někdo skusil jestli se mu zaměří a pak to uložil a poslal mi to na mail hrdina315@seznam.cz nebo někam upnul. Já tu misi hraju už od oběda a pokaždé je tu bug že se mi nechce zaměřit ta obluda (ty dvě ramena se zaměří, ale ne pokaždý)
budu moc rád kdyby to někdo pro mě udělal
budu moc rád kdyby to někdo pro mě udělal
CPU - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8@2,55 GHz, RAM - Kingston 2x512MB CL2,5 2,5-3-3-7 1T 231 MHz (462 MHz), Grafika - ATI Radeon HD2600XT 800(857)/1400(1710) MHz DDR3, Disk - 120Gb.
- DAveDOG
- Mírně pokročilý

- F.A.N.T.O.M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nejdřív jsem to skoušel nahrávat od místa kdy jsem zničil ramena, pak od místa kdy jsem zabyl tu první obludu, pak někde z prostřed mise a pak jsem ji několikrát restartoval (asi 10x) a nicDAveDOG píše:Zkoušej to hrát odznova co se tal loď objeví. Já měl taky stejný problém. Znovu nahrávat od místa kdy už má zničená obě ramena nepomáhal, tak jsem to zkusil znova celý zničit a ono to fungovalo.
CPU - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8@2,55 GHz, RAM - Kingston 2x512MB CL2,5 2,5-3-3-7 1T 231 MHz (462 MHz), Grafika - ATI Radeon HD2600XT 800(857)/1400(1710) MHz DDR3, Disk - 120Gb.
- nexik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- F.A.N.T.O.M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
já jsi vždycky doběhnul pro raketomet a pak jsem utekl se schovat za nějaký trosky, vystřílel jsem rakety, přepnul na sprint a doběhnul si pro další a zase se schoval, takhle asi 5x a je po němnexik píše:hele jak toho velkýho emzáka na lodi dostáváte ? mě pokaždý chytne a i když si zapnu sílu a zdraví mam 100 tak mě to zabije
- nexik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
já po něm pálim raketometem jak chci a nevypadá že by mu to něco dělalo ... navíc mě furt zmrazuje a ty ostatní lítající potvory mě v tom zmražení trefí a je po mě
jednou už jsem ho skoro měl ale pak mě ten hajzl zas odhodil a zabil 
//tak už jsem ho sundal a jdu na tu poslední velkou potvoru
//tak už jsem ho sundal a jdu na tu poslední velkou potvoru
Naposledy upravil(a) nexik dne úte 27. lis 2007, 21:07, celkem upraveno 1 x.
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
- djstudio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja na nej sil tou bazukou a pak tim plazmonecim hodnekrat asi 30minut a sem tam jak dostal peknou varku tak ulozil , nevim co pomohlo ale asi ten plazmojed.Musis se kryt za ty trosky chce to chvili s nim laskovat.nexik píše:hele jak toho velkýho emzáka na lodi dostáváte ? mě pokaždý chytne a i když si zapnu sílu a zdraví mam 100 tak mě to zabije
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH