Potřebuju novy LCD a rozhoduju se mezi HP Pavilion and Eizem. Cena je skoro stejná, akorát ty monitory jsou dost jiný. To HP je mnohem větší, ale to EIZO asi bude kvalitnější. Co byste brali vy? To EIZO je hlavně na grafiku, ja vím, ale má lepší pozorovací úhly a kvalita obrazu by taky asi měla být lepší. Mám to na všechno, hry, fotky, filmy.
Z těhle bych bral jedine HP s 24"!..ono 20" je fakt už málo, hlavně kůli filmům do budoucna, já plánuji po novém roce 22" anebo 24" buď SAMSUNG anebo LG anebo právě od HP
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Že by na konec to HP? Ja nevim, je to hodně peněz a ja bych to nerad podelal. Nejlepši by bylo EIZO 24'' ale to nejde. To HP ma pozorovaci uhly 160° to EIZO ma "maximalni" 178°. jde mi o to, abych na tom nemel fleky kdyz na to nebudu koukat uplně přímo.
Jdou nějak jednoduše vysvětlit 10bit barvy?
2x32bw jsou 8-bitky, mam to nyni overene grafickou sondou z jednoho studia. rikali ze to je zajimavy monitor, ze to vubec nevypada na tn.
jinak vyskove polohovatelny neni, ale pokud mas spravny stul, tak neni co resit. monitor muzes mit kousek dal od sebe a prece jenom se lip kouka smerem dolu nez nahoru (male uhly)