Omezené připojení k Wifi

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Gintonic
Nováček
Nováček

Omezené připojení k Wifi

Příspěvek od Gintonic »

Chtěl bych Vás poprosit o pomoc...

Mám notebooka, ASUSe a na net se připojuju přes WIFI. Mám pocit, že se mi v poslední době trošku pomátly Windows... Internet mám přes Wifi a zatím pokaždé jsem se k němu bez problémů připojil. Nyní se k Wifi síti připojím, ale mám pouze omezené připojení, přes které mi nejde internet. V síti jsem, ale internet prostě nejde.. Na tom by nebylo víceméně nic divného.. Nicméně zkoušel jsem se připojovat i k jiným Wifi sítím, ale u všech mě to opět připojilo jen omezeně, tedy bez internetu. Dokonce mě to omezeně připojí i v normální síti přes kabel. To už se mi zdá trošku divoký. Nevíte, co může být příčinou a co s tím ? Díky moc za Vaše rady !
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Jedná se o připojení pořád k jednomu síťovému prvku? Jak máš nastaven IP protokol (předpokládám, že jej využíváš)?
Gintonic
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gintonic »

Fifi píše:Jedná se o připojení pořád k jednomu síťovému prvku? Jak máš nastaven IP protokol (předpokládám, že jej využíváš)?
Nejsem si jist, jestli uplně dobře rozumím.. Ano, připojuji se pořád ke stejné Wifi síti. IP protokol ? Pokud máš na mysli TCP/IP protokol, tak vše je tam nastavené na automatické přiřazení. Nemám tam nastavenou napevno žádnou IP adresu, bránu apod..
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“