Intel Turbo Memory

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
fab30
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Intel Turbo Memory

Příspěvek od fab30 »

Ahojte, uz niekto skusal tuto vec? Ci sa to oplati dokupit k ntbk alebo su to vyhodene peniaze? Dakujem
Retko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retko »

Mam nedavno koupenej note s touhle vecickou a slysel jsem ze se musi neco udelat aby se to rozchodilo. Jak zjistim ze mi to opravdu chodi?? A kazdopadne co msim provest aby mi to "opravdu" chodilo. Diky

Jinak videl jsem pekny cisla ve srovnavani, tady treba jedna tabulka hned od vyrobce Intel (asi v pulce stranky)

http://www.intel.com/technology/magazin ... n-1206.htm

Jo jinak kdo nevi Robson modul = Intel Turbo Memory
fab30
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fab30 »

No ja si prave tu vecicku chem kupit ale neviem ci hej alebo nie, lebo intel pise ze super, zvysok ze je to na hovno a este sa ntbk spomali... cize neviem sa rozhodnut...
Retko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retko »

fab30 píše:No ja si prave tu vecicku chem kupit ale neviem ci hej alebo nie, lebo intel pise ze super, zvysok ze je to na hovno a este sa ntbk spomali... cize neviem sa rozhodnut...
No ma to ntbk prave zrychlit a ne spomalit. Jinak ja jsem rad ze ji mam, a bude fayn az ji rozchodim. :-D
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

fab30 píše:..lebo intel pise ze super..
V Telekrámu tvrdej, ze jejich super nafukovaci sedacka vydrzi i vybuch atomove bomby a uz jen to, ze si na ni lehnes, te zbavi vsech nemoci..

Never vsemu co se pise.. ona ta cache nejaky vyznam mit muze.. ale primarne se s ni pocitalo hlavne pro disky.. i tak bylo ale toto reseni delano za ucelem prodeju v nejlevnejsim sektoru trhu.. pokud mas tedy disk s 4200rpm a vsemi ostatnimi hodnotami na minimu, budiz..
Jinak si ale radeji kup dalsi GB RAM, ktery ti udela 2x tak velkou sluzbu..
Retko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retko »

Vite nekdo jak zjistim ze mi turbo memory funguje???
Odpovědět

Zpět na „Paměti“