Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Ve zkratce - řada předních arénových týmů je podezřelých z organizování domluvených zápasů v časných ranních hodinách na zvyšování ratingu. A jde o rating jako 2400 a víc a zápasové skóre 30-40:0
shanker píše:za vikend jsem si nazbiral 58k honoru tak uz se tesim na nakupy akorat mi chybi WG awardy na gate to je pro me totiz nejhorsi bg
WSG taky uplne nesnasim a proto budu gate kupovat Season 3.
Nejhorsi je kdyz se nekdo zakempi s vlajkou nekde v haji a je tam pul hodiny.
Kez by slo menit marky... Treba klidne deset z AV za jedno WSG.
Jinak AB me docela i bavi jak jsem ted v healu.
Mel jsem nahealovano 150k za 15 minut
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
PzKpfw VI Tiger píše:Vyměníš, a hodně rychle. Hodně questů má nějaky zeleny revard, nějaky modry. A všechny sou lepší než tvůj equip.
Jj vím už sem tam byl mockrát na "jiném" serveru.
Damianus píše:a to nehraju jen jsem se chtel zeptat protoze mi nekdo rikal ze ty poplatky jsou celkem mastne
450Kč na měsíc přes karty a přes účet je to myslím 370Kč ale to ti řeknou přesně co tak platí. Každopádně furt lepší dat 400Kč za měsíc za hraní WoWka než 500Kč týdně ( teda 2k měsíčně ) za účty za mobil jak někteří lidé co znám...
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Ve zkratce - řada předních arénových týmů je podezřelých z organizování domluvených zápasů v časných ranních hodinách na zvyšování ratingu. A jde o rating jako 2400 a víc a zápasové skóre 30-40:0
Damianus píše:
Ja to nehraju jen jsem se chtel zeptat protoze mi nekdo rikal ze ty poplatky jsou celkem mastne
tak to pardon
no taky mi prijde ze je lepsi dat tech 400/mesic nez to nechat v patek v hospode ze, druhej den kocovina, vykoureno asi tak 50 cigaret od lidi co vedle tebe kouri (sam sem nekurak) a dalsi negativa jako obleceni nacichle kourem atd
Renus píše:Na DT to není nic divného,protože je plný čechů a češi jsou na ochcávání čehokoli experti:)
A právě proto radši hraju na Zenedaru. A navíc to má vedlejší efekt si zlepšuju angličtinu.
no ja jsem zase s kamosema presel ze en serveru na DT a musim rici ze je to o dost lepsi nez jsem cekal, en mi sice moc nevadi, ale rodnej jazyk je rodnej jazyk
Abych rekl pravdu tak je mi uplne jedno, ze nejsem na temer ceskem ofic serveru DT. Na nasem je nekolik cesko-slovenskych guild a jinak neni problem se en domluvit i kdyz trochu broken english.
Vcerejsi den by se dal nazvat "kup si sveho epica"
Docela narvano v SW u vendoru
Sam jsem si taky vylepsil Druida i Locka. Skoda ze jeste armory neni updatle.