EDIT
bud ASUS ty X1800XT daval uz na tehle taktech na default nebo je tam chyba a mely dopsat PE. nebo je chyba v tech taktechJamesDean píše: ...
Moderátoři: Walker1134, Wilik

bud ASUS ty X1800XT daval uz na tehle taktech na default nebo je tam chyba a mely dopsat PE. nebo je chyba v tech taktechJamesDean píše: ...

no mal som po x800 MSI7800GT, ale rozdielu v obraze som si nevšimol...Hijacker933 píše:dexterav: to netusim,mel sem na porovnani jen 7800 a 7900 ze 7mickovy rady, ale vsiml jsem si takovy nalepky na krabici u palitu 68GS a evga 79GS,je na tom : better photos, award-wining image quality, unprescedent color clarity atd, na jinych grafikach sem tohle nemel na krabici a ty barvy opravdu takovy nebyly.
michigen : taky si myslim,vybrany jen 3hry mi neprijde moc objektivni a ta kvalita videa je zajimava, zajimalo by me jestli se spravne pouzilo purevideo,nebo jen avivo u Ati

pokiaľ boli ovládače od evga, tak trikHijacker933 píše:dexterav : praveze trik to neni, tuhle nalepku nedelaj evga,byla i na plaitu, a je to fakt videt, zadna autosugesce, mam na to voko, a vsim sem si toho driv jak ty nalepkynastaveni barev v ovladacich stejny samozrejme. btw nevis jestli maji vsechny geforce7 i vivo? cet sem nekde ze maji mit vsechny nejakej phillips chip pro vivo a kvalitu videa

to mas snad i u nas, na krabicce u 7900GS bylo vevnitr vsude vylepeny ze do mesice to musim regnout abych mel dozivotni,jinak mam "jen" 10let. ale to uz sme zas trochu OT. co sem chtel vedet uz vim,tak dik vsemgodlike píše:Kvalita pouzitych soucastek.Tot je zasadni rozdil proti Club3D.eVGA,XFX,BFG je elitni trojka.V CR je u eVGA dobrej ojeb pac v juesej je dozivotni zaruka a vymena zdarma kus za kus jen myslim platis postovny.Navic 24h support linka.Hijacker933 píše:xxx.

pokud ho máš na zdroji tak není problém připojíš a jedešscream píše:Zdravim chystam sa kupi puzivanu Foxconn 7900GS ale majitel ma upozornoval ze chyba nejaky 6 pin kabel pre pridavne napajanie. Je potrebny ak mam na doske zvlast konektor pre napajanie Pcie? Ak ano tak kde ho zozneiem na SR? Respektive bol by problem ho vyrobit? Dakujem...

Koupit se dá na slovensku třeba zde:scream píše:Zdravim chystam sa kupi puzivanu Foxconn 7900GS ale majitel ma upozornoval ze chyba nejaky 6 pin kabel pre pridavne napajanie. Je potrebny ak mam na doske zvlast konektor pre napajanie Pcie? Ak ano tak kde ho zozneiem na SR? Respektive bol by problem ho vyrobit? Dakujem...

gpu nejde pres 33°C a na pametech mam od desky cidla a je to nejaky zmateny, ale pres 60°C nejdou.barco píše:Aké máš teploty?
Imho to bude pravdepodobne vadná grafika, nezvláda takty, takže by som to skúsil trocha potaktovať a potom vyskúšat či bude hádzať artefakty ...