VinFast DTV2000 Hybrid-ovladače

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
konecm39
Nováček
Nováček

VinFast DTV2000 Hybrid-ovladače

Příspěvek od konecm39 »

Mám nainstalovanou tuto kartu a potřeboval bych vědět jaké jsou nejaktuálnější ovladače této karty jakož i program pro její ovládání WinFast PVR2. Problémy mám i s funkcí dálkového ovládání, které nejde. Nevím, jestli to nepotřebuje také nějaký ovladač, nebo jak se to má nastavit, aby to fungovalo (v nastavení-Seting mám zapnuto umožnění dálkového ovládání). Pokud bych mohl poprosit o podrobnější radu pro začátečníka. Dík.
m1112
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: VinFast DTV2000 Hybrid-ovladače

Příspěvek od m1112 »

konecm39 píše:Mám nainstalovanou tuto kartu a potřeboval bych vědět jaké jsou nejaktuálnější ovladače této karty jakož i program pro její ovládání WinFast PVR2. Problémy mám i s funkcí dálkového ovládání, které nejde. Nevím, jestli to nepotřebuje také nějaký ovladač, nebo jak se to má nastavit, aby to fungovalo (v nastavení-Seting mám zapnuto umožnění dálkového ovládání). Pokud bych mohl poprosit o podrobnější radu pro začátečníka. Dík.
Ahoj tady mas odkaz na nejnovejsi ovladace http://leadtek.com/eng/support/download ... TV2000%20H

jinak já tu kartu mam asi rok, nemám s ní nejmenší problém. S tím dálkovým je to divné, mě to ungovalo bezproblémů od začátku (nemáš ho v té druhé zdířce?)
konecm39
Nováček
Nováček

Příspěvek od konecm39 »

Díky za adresu ovladačů. Omlouvám se, ale u ovladače staženého v souboru (složce) CX238804.0.112.3223.zip teď nevím, jak ovladač nainstalovat. Ve správě počítače mně není jasné, kterého řadiče se to týká. Poraďte.
Pokud jde o ten dálkový ovladač, není mně jasné o jakou zdířku se jedná?
konecm39
Nováček
Nováček

Příspěvek od konecm39 »

Nenajde se nikdo, kdo by mně poradil jak dál?
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Pozvi si někoho, kdo tomu rozumí....
konecm39
Nováček
Nováček

Příspěvek od konecm39 »

Nemám si koho pozvat, proto se obracím na toto fórum a věřím, že se někdo ochotný a znalý věci najde. Zatím jsem vždy uspěl i když to někdy trvalo déle. Předem děkuji.
wattar
Nováček
Nováček

Příspěvek od wattar »

Na web, kde se v komentářích celkem už dlouho řeší tato karta, se můžete podívat tady (sou tam i odkazy na aktualizované CD s drivery):

http://www.kukni.cz/38-instalace-tv-kar ... -dtv2000-h

+ tam je i jejich fórum v čem vehementně přibývají diskuze ohledně této TV karty :)
konecm39
Nováček
Nováček

Příspěvek od konecm39 »

Děkuji wattar, začnu to tam studovat, třeba najdu to co potřebuji.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“