Problém při instalaci Nera
- Koltmen
- Nováček

-
Problém při instalaci Nera
Zdravím...mam takový problém...když chci přeinstalovat starší verzni Nera na novější,tak mi to vyhodí chybnou hlášku "Databáze správce nadstavby je poškozena nebo chybí"...poraďte mi prosím,předem díky 
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém při instalaci Nera
A když to staré Nero odinstlaujes a vyčistíš registry tak taky?Koltmen píše:Zdravím...mam takový problém...když chci přeinstalovat starší verzni Nera na novější,tak mi to vyhodí chybnou hlášku "Databáze správce nadstavby je poškozena nebo chybí"...poraďte mi prosím,předem díky
- Koltmen
- Nováček

-
No,tu hlášku my to hází i když to chci odinstalovat a jak mile jí odkliknu tak se odinstalace přerušíDzin píše:A když to staré Nero odinstlaujes a vyčistíš registry tak taky?Koltmen píše:Zdravím...mam takový problém...když chci přeinstalovat starší verzni Nera na novější,tak mi to vyhodí chybnou hlášku "Databáze správce nadstavby je poškozena nebo chybí"...poraďte mi prosím,předem díky
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Vyrvat přes regcleaner, když to nepujde tak to smazat řučne a pročistit registry....Koltmen píše:No,tu hlášku my to hází i když to chci odinstalovat a jak mile jí odkliknu tak se odinstalace přerušíDzin píše: A když to staré Nero odinstlaujes a vyčistíš registry tak taky?
- HacIPex
- Začátečník

-
nero nabizi vlastni ulitu na smazani s registru a ostatnich slozek viz. nero.comDzin píše:Vyrvat přes regcleaner, když to nepujde tak to smazat řučne a pročistit registry....Koltmen píše: No,tu hlášku my to hází i když to chci odinstalovat a jak mile jí odkliknu tak se odinstalace přeruší
//Dzin: Ulitu?