-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Jj :D
Hned jsou všichni epic a to více méně věcma z S1 :) ... já bral zatim jen kladivo a hned jsem na něj fláknul enchant +35 agi a vzhledem k tomu, že jsem doteď měl zelenou hůl, tak je rozudíl nehoráznej :) ... v kočce a medvědovi mám najednou o 500 AP víc a mám asi o 3% crit chance navrh + 50 staminy :) heuréka :)
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Dneska sem nově nainstaloval wowko + stáhl patch 2.3, protože mě odešel do věčných lovišť můj HDD s Widlama, lognu se do hry za svojého Huntera a problém: Ukázalo to jenom Vítejte na evropských realmech WoW, kanály se nenačetly a za chvílu sem dostal DC. To samé se opakovalo i warra, který je založený už asi 3 týdny, ale u ségřiného druida to nedělá, ten byl vytvořený cca 4 dni zpět. Tak sem zkusil reinstal wowka, a zas to samé. :sad:

Setkal se s tím už někdo? Jinak napsal sem ticket GMkám, tak snad pomožou. Jak dlouho trvá než jim ticket dojde a začnou s tím něco dělat?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Je ten druid na stejnych realmech? Ono se muze stat, ze se to nekdy podela. Jediny co by to mohlo byt z tvoji strany je problem s netem. To ze si reinstaloval wowko neohrozi tvoji postavu. Jenom ti to rozhodi addony a hodi interface do standardu. GMka reaguji obvykle do nekolika hodin. Tazke zitra rano by si mel mit postu.

Btw. Wowko si pamatuje na kterym realmu bylo naposledy. Tz. ze kdyz se pripojis, tak se objevuje ta postava s kterou si hral naposled. Kdyz wowko smažeš, tak smažeš i tohle. A když se pripojis, je to jako kdyby ses pripojoval poprve. Vybral si svuj realm že jo? :roll:

Videl bych to na to, že nekdo stoji Blizzu na dratech. Takovy ty seky connected a pak nic a když daš Esc a objeviš se v nabidce realmu znamena, že tvuj realm je spadly, vyply nebo tak něco.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše:Je ten druid na stejnych realmech?
Právěže jo. :(
PzKpfw VI Tiger píše: A když se pripojis, je to jako kdyby ses pripojoval poprve. Vybral si svuj realm že jo? :roll:
Ano to vím a vybral sem Zenedar. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

A kdy ti to hodi DC? Při načítání nebo těsně po načtení světa? Mi se na starym PC stavalo to, že když sem se odlogoval v Og "na naměstí" tak sem se tam ve špičce nemoh dostat. Nevim proč, než se to načetlo, tak mě to koplo.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše:A kdy ti to hodi DC? Při načítání nebo těsně po načtení světa?
Jak už sem psal, načte se mě svět, ale nenačtou se komunikační kanály jenom to Vítejte na....... a pak asi po 10s dostanu DC, ale jenom u postav které byly vytvořeny před 2.3 patchem. Ale to začalo dělat až teď předtím i s patchem to jelo normálně.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Tak to nevim, počkej co řeknou GMka.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše:Tak to nevim, počkej co řeknou GMka.
Snad to dajou do kopy. No ségra se asi bude divit že má 4 lvl navíc. :lol:

Eště si vytvořím novou postavu, ale váhám rogue/priest...?
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

Mr. Dirk píše:
PzKpfw VI Tiger píše:Tak to nevim, počkej co řeknou GMka.
Snad to dajou do kopy. No ségra se asi bude divit že má 4 lvl navíc. :lol:

Eště si vytvořím novou postavu, ale váhám rogue/priest...?
ja bych sel do roguny ale jen proto ze jsem zazranej do pvp a kdyz hraju za maga tak nemam proti rougovi zadnou sanci furt samej stun a kdyz si ho dostanu od tela a ma 10-11k hp tak se rovnou muzu jit zahrabat :D
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

shanker píše:ja bych sel do roguny ale jen proto ze jsem zazranej do pvp a kdyz hraju za maga tak nemam proti rougovi zadnou sanci furt samej stun a kdyz si ho dostanu od tela a ma 10-11k hp tak se rovnou muzu jit zahrabat :D
heh, no že to říká zrovna mág :) jsi frost, nebo fire? protože frost mágové jsou taky nohrázný mlátičky - k těm se zrovna melee character, jako já (feral druid), nebo rogue nemůže moc dostat...to jsou samý zpomalení/ zamrazení a než se člověk naděje, tak je z něj hromádka ledu :D
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Tak nakonec jedu priesta. :)

GMka zatím nic, tak snad něco bude než dojdu ze školy. :(
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Jo, ber prietsa. To je PVP mlatička. Rogue zas moc nedava warry a co sem videl tak i feral druidy. Jasně že to tak není vždycky.
Kdyžtak napiš GMkam znovu jestli ti nejde char.
Btw. Jaky mate crit rekord? Ja zatim nejvic 6500 a nejvic sem dostal instant pyro (ani nevim odkud to bylo) asi za 6000. Takže one hit kill protože sem měl tak 4k. :x Myslim v PVP. V PVE by to bylo trochu jinak.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše:Kdyžtak napiš GMkam znovu jestli ti nejde char.
Jj, už mě odpověděli, že jim to mám popsat ještě podrobněji a pak mě kontaktujou, napsal sem jim teda znova, ale teď už to dělá u všech charů aj u těch co znova vytvořím. :sad: :sad: :sad: Tak nevím jak se s něma domluvím.

//Napsal sem na fórum tak uvidíme... :(
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše:Nestalo se ti náhodou tohle
http://forums.wow-europe.com/thread.htm ... 1&pageNo=3
?
Jestli sem to správně pochopil tak oni měli problémy s tím že dostávali náhodně DC při hraní, ale mě se začne jenom načítat svět, ukáže se mě postava bez equipu ( nebo jenom částečně oblečená),chatovací kanály se nenačtou a pak po chvilce dostanu DC. Včera to dělalo jenom za ty postavy udělané před 2.3, ale dneska to začalo dělat i za nové postavy. :(

//Hmm teď asi po 2 hodinách mě jdou nalogovat opět nové postavy zajímavé... :?
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Hmm tak GM Kalzanni se s tím pokoušel něco udělat, ale nic nefungovalo. :( Říkal, že to vypadá na nějaký horší technický problém a ten už on neopraví. :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

Prý najde někoho ohledně těchto problémů, který mě poradí na fóru nebo pak ve hře.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

PzKpfw VI Tiger píše:Jo, ber prietsa. To je PVP mlatička. Rogue zas moc nedava warry a co sem videl tak i feral druidy. Jasně že to tak není vždycky.
Kdyžtak napiš GMkam znovu jestli ti nejde char.
Btw. Jaky mate crit rekord? Ja zatim nejvic 6500 a nejvic sem dostal instant pyro (ani nevim odkud to bylo) asi za 6000. Takže one hit kill protože sem měl tak 4k. :x Myslim v PVP. V PVE by to bylo trochu jinak.
no z vlastni zkusenosti muzu rict ze priest na jakoukoliv dmg je strasne nudna klassa (mam nahrano kolem 50 dni) nechal sem ho na lvl 64 pac expit s shadow je nejvetsi opruz, v podstate spam mind flay, tudiz pro me char o nicem(heal me s nim bavi, ale preista uz sem se "najedl".
Ze rogue nedava wary, to je o EQ, pokud je hur eq jak ty rozsekas ho na kusy, pokud ma dobrej gear je to spatny a musis mit CD, jde to. Horsi nez war je druid to je skoro pro rouga nezabitelny, byl bych pro zmenu dmg v medvedovi, at jim daj nejaky defiance na threat generaci a maly dps output, v kocce at si dps jedou ale ne v tankovaci forme omg.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Shadow priest je naopak super, nemusis jen spamovat Mind Fly mas i jiny kouzla :) Zvlast v instancich je to se SP pohoda, davas kopec dmg, healujes, shacklujes, fearujes a sem tam hazis MC a delas paseku s mobama :) Fakt zabavna class, alespon pro me...

Treba heroic Shatred Halls si bez SP nedokazu predstavit, defakto jedina moznost jak delat ty 8man packy mobu byla MC na priesta, tankovat s nim jednoho meele a hazet ten mass heal :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Skeeter píše:Shadow priest je naopak super, nemusis jen spamovat Mind Fly mas i jiny kouzla :) Zvlast v instancich je to se SP pohoda, davas kopec dmg, healujes, shacklujes, fearujes a sem tam hazis MC a delas paseku s mobama :) Fakt zabavna class, alespon pro me...

Treba heroic Shatred Halls si bez SP nedokazu predstavit, defakto jedina moznost jak delat ty 8man packy mobu byla MC na priesta, tankovat s nim jednoho meele a hazet ten mass heal :)
no dobre vychazim z dmg done a mana efektivity a aggro gainu, at rikas co chces stejne zustanes u spamu mind flaye, protoze mind blasty dava jen blazen co chce tankovat, takze mackas vlastne jednou za cas vampiric embrance, pain, vampiric touch, mind flay, mind flay.... repeat. Zvlast v instancich a to tech raidovejch to musi byt hrozna zabava spamovat jednu klavesu. co me bavilo tak byl heal ve 40 ppl instancich, tam to na healu dost casto lezelo a clovek mel pocit ze je dulezitej, coz bych si jako shadow priest, aneb baterka na manu pro ostatni fakt nepripadal. Kdyz priest tak healer, to me bavi, kazda class co muze delat dmg/heal je vzdy zabavnejsi na heal, shaman me taky bavi nejvic resto.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Jenom ne defiance druidum. To bych se mohl jit jako tank už uplně zahrabat. Jestli je Shadow priest nuda nevim, ale sranda v instancich to je :roll:
Jinak healovat je dobry. Nemam zkusenosti z lvl 70, ale z mensich dungu. Je to podobny jako tankovani, ale si vic v klidu mi to pripada :roll:
Jinak nechtěl by sis promluvit s jednim palatem z guldy? Tvrdil nam, jak je imba. Je Retri a rika, jak ma imba dmg, vetsi nez warr. A korunu tomu nasadil tim, ze rekl, ze je lepsi nez warr proto, ze muze delat vsechno, healovat, tankovat a ma lepsi dmg. On to hezky vypsal a nechybela tam nejvic imba vec. Mam manu = sem lepsi :lol: To meli vsichni ohromy vytlem tak on jeste rekl, ze ma Lay on Hands. No to je heal sice silny, ale jednou za pul hodiny. Tim by toho v raidu uhealoval. :stupid: My mame DMG dealeru hromadu, ale healeri chybi. Tak kdyz uz nic jinyho, tak by mel "lepsi" postaveni. Ne, o je nejvic imba dmg.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“