Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F.A.N.T.O.M »

nexik píše:já po něm pálim raketometem jak chci a nevypadá že by mu to něco dělalo ... navíc mě furt zmrazuje a ty ostatní lítající potvory mě v tom zmražení trefí a je po mě :( jednou už jsem ho skoro měl ale pak mě ten hajzl zas odhodil a zabil :sad:
střílej mu do tlamy, když jí má otevřenou to stačí asi 10raket
CPU - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8@2,55 GHz, RAM - Kingston 2x512MB CL2,5 2,5-3-3-7 1T 231 MHz (462 MHz), Grafika - ATI Radeon HD2600XT 800(857)/1400(1710) MHz DDR3, Disk - 120Gb.
nexik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexik »

tak už jsem to dohrál a ten konec mě nasral :lol: ale v dobrym slova smyslu , už se těšim na pokračování, jenom jsem holt nedočkavej typ člověka :lol:
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F.A.N.T.O.M »

nexik píše:tak už jsem to dohrál a ten konec mě nasral :lol: ale v dobrym slova smyslu , už se těšim na pokračování, jenom jsem holt nedočkavej typ člověka :lol:
neposlal by jsi mi prosím uloženou hru jak jsi dostal toho obra na lodi, před tím než se vynoří ten velkej kus šrotu z vody?
hrdina315@seznam.cz
CPU - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8@2,55 GHz, RAM - Kingston 2x512MB CL2,5 2,5-3-3-7 1T 231 MHz (462 MHz), Grafika - ATI Radeon HD2600XT 800(857)/1400(1710) MHz DDR3, Disk - 120Gb.
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

pls help, zase jsem se zasekl
v emzacky hore, u sviticiho kabelu, vsechno jsem prosel, bloudil jsem dokola a nic me nenapada jak dal

Obrázek
nexik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexik »

Obrázek
myslím že někde tady by měl být průchod do části za tim sklem
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

nexik píše: myslím že někde tady by měl být průchod do části za tim sklem
ok, pruchod tam je
uz sem tam byl, myslim ze se tam ruzne otviraj silovy pole, ale nejak me to zase odvedlo zpet
Jackin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jackin »

Ja jsem ty silovy pole podlezl dal. Nedivim se ze se kazdej v te lodi mota, musite poslouchat a divat se. Jde to naprosto plynule a bezproblemove. Nebo predpokladate ze se v mimozemske lodi vyznate jako doma na dvorku ? To byste asi nebyli zemskeho puvodu.
Let k silovym polim, pod nimi je sachta (dalo by se rict vodorovna skr vsechny pole). Nekdy v te dobe si pro sebe zacne mluvit o tom, ze "se oteviraji v urcitem casovem intervalu" a mozna jeste neco navic. Tzn. ze je proplaves tou sachtou (mozna ve "speed" rezimu) jakmile silove pole zmizi. Good luck, presneji to nepodam, kazdy detail si nepamatuji.
nexik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexik »

já jsem jima teda prošel, vždy jsem čekal až to jedno zmizí a takhle jsem procházel pole po poli :oops: :lol:
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

uz sem jima jednou prosel, ale nejak sem se zase dostal nazpatek :?
ted pokud to neni vickrat
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Musim se prikolnit k nazoru ze od vstupu do jeskyne stoji Crysis za prd. Snad jeste evakuace z ostrova ujde. Treba ve Far Cry me mutanti vubec nevadili...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

tak jsem venku
po chvilce jsem to vypnul, prvne co me Crysis nebavil
a vazne nic moc, jak tam nejsou zlutaci z trznice tak to neni ono

strileni po modrejch litacich chobotnicich neni tak dobry jako ustrelovanim hlav :down:
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

AlesShi píše:tak jsem venku
po chvilce jsem to vypnul, prvne co me Crysis nebavil
a vazne nic moc, jak tam nejsou zlutaci z trznice tak to neni ono

strileni po modrejch litacich chobotnicich neni tak dobry jako ustrelovanim hlav :down:
No něco na tom zkrátka bude,no.Já to od výlezu z jeskyně doslova protrpěl,ale prostě jsem to chtěl dojet,abych to viděl celý a tudíž mohl chválit i kritizovat.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
neptuN
Nováček
Nováček

Příspěvek od neptuN »

dohrál jsem, fakt dobrá hra
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

neptuN píše:dohrál jsem, fakt dobrá hra
Těšil jsem se na to, ale po té mimozemské lodi už to stálo za prd, hlavně ta mise s vrtulníkem byla :stupid:
Na poslední chvíli všechno překopat, a udělat z tohotrilogii :cry:
Mám takový pocit že EA zabíjí hry víc než piratství 8)
Jackin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jackin »

mise s vrtulnikem byla hodne zvlastni...spis divna

naopak od lodi to ziskalo urcity nadech originality. leveldesign v lodi byl uzasny. Jak Alenka za zrcadlem. Od zasnezene krajiny uz chapu, proc se v matrixu obavali chobotnicek. Jsou to potvory, co vas dostanou na jedno chapadlo. A utoci v hejnech. Jejich chovani bylo presne - dravi ofenzivni eliminatori. Ty vetsi uz takova zabava nebyla.

Uz vidim ty prispevky, kdyby tam ti mimozemstani nebyli : "no je to jak dalsi Far Cry, pouze vic nenazrane na HW". Nebo : "nic noveho pod sluncem, nebyt nanoobleku tak je to dalsi strilecka na ostrovech" = 8/10.

Krome drobnosti tomu nemam co vytknout (napr.vsechny vase kamose tesne pred ocekavanou koop akci postupne odnese chobotnicka. To aspon jednoho nemohl postrelit snajpr ?).
syk
Nováček
Nováček

prapodivny zbrane

Příspěvek od syk »

co teda udesne stvalo me, je to, ze...

s tlumicem z kalacha cca na 70-100m do vojaka po jedine strele vystrilis asi 100 naboju, pokazdy to dostane, jedinej zpusob jak reaguje, je ten, ze pobiha jak magor porad okolo kamenu, ale umrit se mu nechce... hmmm divny

s tlumicem na pusce nekoho sejmu... dejme tomu na vzdalenost, u ktere bych ocekaval, ze to projde... vysledek je ten, ze celej tabor je okamzite na nohou, a poslusne se presouva na misto odkud sem strilel... hmmm divny

hodim granat... vojak kterej je ode me uplne nejdal a ve vyhledu mu prekazi cca 3 domy hulaka... granat... hmm divny

vezmu do ruky 2 pistole nasadim tlumic, a prepnu na "double bullet mode" a v stealth modu dojdu k vojakovi na metr daleko a strelim... 4 kulky v xichtu... vojak zije... hmmm divny

o kulometu uchycenem na pevno ani nema smysl mluvit... nad 20m nepouzitelne... takovej rozptyl snad nejde udelat, ani kdybych se sebevic snazil...

to zdaleka neni vse, ale uz me nebavi psat... proste zbrane na tokok
l0k2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l0k2 »

Nie je to tak ked si das strength mod, tak ze by si mal byt trosku presnejsi? :wink:
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
Jackin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jackin »

2syk: taky jsem si vsiml...

gaussgun - ve hre ji komentovali jako anti-tank zbran, nasil jsem pred dolem do toho solotanku celej zasobnik (nemel jsem uz raketomet a pobliz taky nebyl) a on nic....hmmm...jinak na chobotnicky dobra zbran

brokovnice - z par metru presny zasah obvykle chlapa odhodi par metru dozadu

Jo a to ze kdyz na dalku sejmes nekoho s tlumicem a jdou po tobe je diky high tech ultra AI, ktera pozna z mrtvoly smer tvoji strely. Kdyz nekoho postrelis na dalku a mota se kolem kamenu neni nic divneho, taky bych kolem nich behal, motal se dokola, snazil se tu kulku vytahnout a u toho hlasite kricel jak to zatracene boli. Neni to ta realita o ktere mluvili ?
JeepeRs
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JeepeRs »

Neviete co mam robit v missii assault po zniceni tej velkej lode zameral som ju dalekohladom odpalil ale potom sa nic nedeje napise ze mam obranovat pristav ale nikto nikde nic...???
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Dalekohledem jsi ji zaměřil, přilétla éra a potopila ji, a pak máš jít k železničnímu tunelu, kam mezitím dorazily tvé tanky....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“