ASUS Lamborgini VX2 a GO 7700

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Freddy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ASUS Lamborgini VX2 a GO 7700

Příspěvek od Freddy »

Dobrý den, prosím Vás, měl bych dotaz. S tímto notebookem asus vx2 jsem obdržel ovladače grafické karty.. nějaké.. a myslím si, že bych potřeboval nějaké novější, protože nové hry začínají graficky blbnout, blikáni atd... Akorát jsem koukal, že na nvidia.com se to asi stáhnout nedá, protože tam o této kartě není skoro ani ťuk a na www.asus.cz v podpoře notebooku je pouze ovladač, který mám nainstalovaný. Nemátě někdo nějakej trik v rukávu nebo novější ovladače? Děkuji moc
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Možná bych skusil použít nejnovější driver z webu nVidia pro mobilní zařízení, sice tam není zobrazen přímo pro 7700 ale skusit to můžeš.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Freddy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freddy »

A kde přesně najdu ten ovladač pro ty mobilní zařízení?
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Freddy píše:A kde přesně najdu ten ovladač pro ty mobilní zařízení?
Tohle by mělo být ono, předpokládám že máš WinXP. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_m ... .63_2.html
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Přesun z NV grafik
Goldnoob team proud member!
Freddy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freddy »

Bohužel Lamborgini už dělaj jenom s Vistama, takže předpokládáš špatně. Odkaz na Visty by to spravil a pak už se odporoučím :D
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“