USB nebylo rozpoznano

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
FreeSoul
Nováček
Nováček

USB nebylo rozpoznano

Příspěvek od FreeSoul »

Zdravim,
mam takovy problem s USB. Asi pred 2 mesici jsem reinstaloval windows, vse bylo ok az na to, ze jsem si ted poprve po tech 2 mesicich chtel zapojit usb zarizeni a ono nic. At zapojim cokoliv(flasku, fotak..) tak mi to u vseho napise hlasku "Jedno ze zařízení USB připojených k tomuto počítači nepracuje správně a systém Windows jej nerozpoznal" Zkousel jsem reinstalovat ovladace USB, ktery mam dodany primo na CD k desce, zkousel sem dokonce uz i flashnout BIOS a porad nic. Co se tyce ovladacu k fotaku atd tak je vsechno nainstalovany, vubec nechapu v cem muze byt chyba. Kdyby nekoho neco napadlo tak pls piste. Dikec
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Aký máš Windows? základnú dosku? a máš nainštalované ovládače k základnej doske?
FreeSoul
Nováček
Nováček

Příspěvek od FreeSoul »

Windows mam XP, ovladace na desku jsem instaloval, desku mam P4S5MG/GL+. Proste nechapu jak se to mohlo stat. Windows jsem preinstalovaval Xkrat a nikdy s USB problem nebyl, delal jsem to stejnym postupem jako vzdycky a najednou tohle :/
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“