Počítač se sám restartuje ihned po naběhnutí windowsu ..

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
parez
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Počítač se sám restartuje ihned po naběhnutí windowsu ..

Příspěvek od parez »

Něco podobného se mi stalo už dříve, tehdy byla chyba ve větráčku u procesoru, který byl plný prachu a vůbec se netočil, od té doby bylo všechno OK. Až teď bylo vše ok a nedávno to začalo znovu, trošku jinak. Počítač se restartuje vždy po naběhnutí windowsu, a takhle to jde pořád dokola. Zkusil sem všechny větráčky vyčistit, koukal sem do bedny, co by mohlo být špatně, ale zas tolik se v tom nevyznám, ani v biosu sem nic nenašel. Nějaké návrhy, kde by mohl být problém? Předem děkuji
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Skontroluj teploty! Nemôže to byť softwerova chyba?
parez
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od parez »

Podle biosu se teplota CPU pohybuje okolo 29°C, takze zde asi problem nebude. SW chyba je mozna, ale nezda se mi to tolik pravdepodobne, ze by z niceho nic proste zkolabovaly windowsy a pc se jen tak sam od sebe porad dokola restartoval, ale muzu zkusit reinstal ..
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

A v nouzovém režimu taky?
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Johny004
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny004 »

jednou jsem si stáhnul virus generator, kterej generoval takovej virus, kterej restartoval komp ihned po naběhnutí OS. Antiviry ho nemohli zaznamenat :wink:
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“