Zachrana disku z notebooku

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
veka
Nováček
Nováček

Zachrana disku z notebooku

Příspěvek od veka »

Muzete mi nekdo poradit, jak bych mohl zachranit data z disku??? Predevcirem mi nechtely najet Widle, tak jsem je chtel dat opravit, ale napsalo mi to chybu, tak jsem se royhodl zformatovat disk a nainstalovat Widle znova, ale nesel mi naformatovat disk, psalo to ze je poskozen nebo neni pripojen, kdyz jsem to zkusil znova, tak format probehl, ale pri instalaci mi nesly kopirovat soubory, tak jsem se rozhodl zkusit nainstalovat Widle na druhou cast rozdeleneho disku, instalaci jsem mel skoro dokoncenou a objevila se mi modra obrazovka : Byly zjisteny potize a system windows byl ukoncen, aby nedoslo k poskozeni pocitace , dale hafo textu a jeste Technicka informace: STOP: 0x000000F4. Pripojil jsem disk ke stolnimu pocitaci, widle hlasily ze je potreba kontrola disku a kdyz dobehla, tak se mi disk nezobrazuje, chtel jsem zkusit program TESTDISK ale ani on mi ho nezobrazil. Nevite nekdo co bych mohl udelat abych ho zprovoznil???
veka
Nováček
Nováček

Příspěvek od veka »

ted se mi zobrazil pri nabihani kompu, ale kdyz mi nabehly Widle, tak uz tam zase neni, zkousel jsem Ovladacich panelech pridat hardware, na chvili se mi objevilo ze to ten disk naslo, ale pak zase zmizel a pocitac se tvari ze tam ten disk neni...
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Tento počítač - pravé tlačítko - Spravovat - Správa disků - vyber ten svůj a povol ho
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
veka
Nováček
Nováček

Příspěvek od veka »

dik jak budu doma, tak to vyzkousim, snad se mi tam zobrazi at ho muzu povolit
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Možná ot není přímo "povolit", ale něco na ten způsob to bude, už si to nepamatuju.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“