heh typicky maly dite co nezna ani svoji klasuPzKpfw VI Tiger píše:Jenom ne defiance druidum. To bych se mohl jit jako tank už uplně zahrabat. Jestli je Shadow priest nuda nevim, ale sranda v instancich to je![]()
Jinak healovat je dobry. Nemam zkusenosti z lvl 70, ale z mensich dungu. Je to podobny jako tankovani, ale si vic v klidu mi to pripada![]()
Jinak nechtěl by sis promluvit s jednim palatem z guldy? Tvrdil nam, jak je imba. Je Retri a rika, jak ma imba dmg, vetsi nez warr. A korunu tomu nasadil tim, ze rekl, ze je lepsi nez warr proto, ze muze delat vsechno, healovat, tankovat a ma lepsi dmg. On to hezky vypsal a nechybela tam nejvic imba vec. Mam manu = sem lepsiTo meli vsichni ohromy vytlem tak on jeste rekl, ze ma Lay on Hands. No to je heal sice silny, ale jednou za pul hodiny. Tim by toho v raidu uhealoval.
My mame DMG dealeru hromadu, ale healeri chybi. Tak kdyz uz nic jinyho, tak by mel "lepsi" postaveni. Ne, o je nejvic imba dmg.
palach je dobrej AOE tank na trash moby, urcite i dobrej off tank v 25kach na MT mu chybi veci jako shield wall last stand atd, na single target je nejlepsi tank war. na vetsi pocet je lepsi palat hodi pod sebe consekraci a ta to tankuje za nej