Srovnání iMac s PC

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Srovnání iMac s PC

Příspěvek od h4__ »

Ahoj,

hledal jsem na internetu hodně srovnání výkonu Maců a Windowsů na cca stejném HW, ale našel jsem srovnání jen pár starých článků srovnávajících Mac G5 se starými Xeony (Netburst).

Kdyby zde vyšel nějaký článek srovnání výkonu, resp. optimalizace Apple Macintosh vs MS Windows Vista & XP na PCčkách se stejnými, nebo minimálně se lišícími parametry, myslím, že to hodně lidí ocení.

Dík, h4__
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Re: Srovnání iMac s PC

Příspěvek od faugusztin »

h4__ píše:Ahoj,

hledal jsem na internetu hodně srovnání výkonu Maců a Windowsů na cca stejném HW, ale našel jsem srovnání jen pár starých článků srovnávajících Mac G5 se starými Xeony (Netburst).

Kdyby zde vyšel nějaký článek srovnání výkonu, resp. optimalizace Apple Macintosh vs MS Windows Vista & XP na PCčkách se stejnými, nebo minimálně se lišícími parametry, myslím, že to hodně lidí ocení.

Dík, h4__
Nechapem, co chces porovnavat na uplne identickom hardware (teda az na to, ze nove Macy pouzivaju EFI namiesto BIOSu) - rovnake procesory, RAM, graficke karty i disky . Nevidim zmysel takehoto porovnania.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

faugusztin píše:
h4__ píše:Ahoj,

Dík, h4__
Nechapem, co chces porovnavat na uplne identickom hardware (teda az na to, ze nove Macy pouzivaju EFI namiesto BIOSu) - rovnake procesory, RAM, graficke karty i disky . Nevidim zmysel takehoto porovnania.
naprosto jiný operační systém, jiný výkon?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Abych pravddu rekl, co se tyce novych Intel MACu moc info a testu, ktere by mely opravdu nejakou hodnotu jsem taky nevidel..
Kdyz nekdo neco najde budu take vdecen..
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

Cujo píše:naprosto jiný operační systém, jiný výkon?
To je jedina moznost. Lenze to ta v podstate obmezuje na otestovanie par aplikacii (v drvivej vacsine z portfolia firmy Adobe).

Sice nelegalne, ale mozes si to porovnat aj sam (kedze nove Macy su normalne PC s procesormi Intel, jediny prakticky hardwarovy rozdiel je EFI a softwarovy moznost vyuzivania Mac OS X, vzdy mas ale moznost pouzitia Windows Vista).
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Rofl, porovnat sám si můžu téměř vše, jenže neumim psát články a nemám navštěvovaný web...

A aplikací fungujících na Mac a Windows je opravdu hodně - http://www.barefeats.com/macvpc.html
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“