Router Belkin G
Moderátor: Don
- MOI
- Nováček

-
Router Belkin G
Ahoj. Jsem laik, takže od Vás rád načerpám užitečné rady. Stav: provider internetu UPC, přes router připojeno jedno stolní PC a přes wifi NB. Včera jsem router nainstalovat. Načítání stránek je bez problémů, ale objeví se problém, když chci stahovat soubor větší cca 1 MB. Stahování probíhá na začátku v pohodě, ale cca v polovině se najednou zastaví (vetšinou pokaždé při jiných procentech). Tento problém je na obou připojených PC stejný.
Také se stává, že se z ničeho nic nejednou odpojí i ICQ a za chvíli zase samo připojí.
Nevíte v čem může být háček? jakmile router odpojím a připojím se pouze přes modem UPC, tak je to zase OK:-(
Také se stává, že se z ničeho nic nejednou odpojí i ICQ a za chvíli zase samo připojí.
Nevíte v čem může být háček? jakmile router odpojím a připojím se pouze přes modem UPC, tak je to zase OK:-(
- bubanek
- Středně pokročilý

- MOI
- Nováček

-
ad1) Belkin G http://www.elektroprofik.com/inshop/scr ... kat=607823bubanek píše:1) je potřeba říct co je to za router
2) asi se umíš dostat do nastavení, když ti to jede... že?
ad2) Navím, jak se dostat do nastavení. V obsahu routeru bylo pouze cd, které mě provedlo připojením routeru k PC, to jsem dodržel. Nemáte někdo tušení, jak se na nastavení mohu dostat?
- bubanek
- Středně pokročilý

- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

- srna
- Středně pokročilý

- MOI
- Nováček

-