zažhavení grafiky před OC
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
zažhavení grafiky před OC
Zajímalo by mě po jak dlouhé době od koupy GK je vhodneé začít s jejím přetaktem...Jaký je Váš názor????
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Vendo
- Začátečník

-
Re: zažhavení grafiky před OC
mokrejbandita píše:Zajímalo by mě po jak dlouhé době od koupy GK je vhodneé začít s jejím přetaktem...Jaký je Váš názor????
najlepsie je to najprv dat do kvetinaca a polievat prvy mesiac 1x denne. Druhy mesiac to mozes vybrat z kvetinaca a dat do PC a mozes taktovat...
Rofl to co je za otazku?
Intel Core2 Duo E6850@3.6Ghz, ASUS 8800GTS (G92) 512MB DDR3, 2GB Kingston 1066Mhz, ASUS MAXIMUS FORMULA, Orange doma
- Thellwin
- Administrátor

Můžeš začít hned, není třeba nic zažhavovat. Pokud má nějakou skrytou závadu, tak se projeví i bez zažhavování.
Myslím, že k tématu není dál moc co říct, pokud byl měl autor threadu ještě nějaké dotazy, ať napíše mě a nebo barcovi a my to odemknem
Zde LOCK
EDIT - na přání autora threadu unlock, diskutujte tedy dál. Mám pocit, že už se to tady kdysi řešilo, ale nemůžu ten thread najít.
Myslím, že k tématu není dál moc co říct, pokud byl měl autor threadu ještě nějaké dotazy, ať napíše mě a nebo barcovi a my to odemknem
Zde LOCK
EDIT - na přání autora threadu unlock, diskutujte tedy dál. Mám pocit, že už se to tady kdysi řešilo, ale nemůžu ten thread najít.
Goldnoob team proud member!