Pro Evolution Soccer 2008
Moderátor: Baneshee
- Thellwin
- Administrátor

- Max Casper
- Začátečník

Takže už je znám oficiální change log k prvnímu patchi:
Lagy nicméně přetrvávají a při připojení se objeví následující hláška:

Takže v konami ještě něco kutí. Hrát se ale dá, byť s problémy.
Přechod na nextgen grafiku sebou asi přinesl víc problémů než se čekalo. Kupříkladu pro PES 6 nebyl vydán ani jeden oficiální patch.
Kód: Vybrat vše
Changes in version 1.1
1) Lag issues resulting from slow connections have been improved.
2) The speed the power bar builds up is now consistent.
3) Small mistakes in the in-game text have been fixed.
4) Minor issues that occurred under rare conditions have been solved.
Takže v konami ještě něco kutí. Hrát se ale dá, byť s problémy.
Přechod na nextgen grafiku sebou asi přinesl víc problémů než se čekalo. Kupříkladu pro PES 6 nebyl vydán ani jeden oficiální patch.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- Thellwin
- Administrátor

- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Po několika odehraných zápasech první co mě napadne je... OMFG co je to za defenziva... Ti týpcy jsou bulatí jak hlava kulatí
Střílení gólů až takový problém není ale ta obrana
.
Jinak na pátou obtížnost soupeř trestá 90% chyb... Ty vole to je masakr. V 06 ještě občas něco zahodil ale tady v 08 je absolutně nemilostrdný (i like challenge
). Celkově musím říct že 08 je herně a takticky náročnější než 06... Hlavně co se defenzivy týče.
Střílení gólů až takový problém není ale ta obrana
Jinak na pátou obtížnost soupeř trestá 90% chyb... Ty vole to je masakr. V 06 ještě občas něco zahodil ale tady v 08 je absolutně nemilostrdný (i like challenge
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
- jamal_hero
- Nováček

no ja som si zas vsimol ze z vylozenych prilezitosti CPUsuper dost casto zaujimavo zahadzujekillerTJ píše:....
- Max Casper
- Začátečník

CPU má sice neuvěřitelnou efektivitu v zakončení, ale co mohu posoudit z mých několika online utkání, tak zkušení online hráči jsou na tom podobně, takže mě počítač alespoň naučí pořádně bránit. Smrtící jsou hlavně jeho rohy, ty se zkrátka nedají nijak pořádně ubránit.
Online hra ale stále nejde nijak ideálně, lagy přetrvávají a tak se vlastně nedá pořádně hrát. Když hraju proti kvalitnímu soupeři a šancí si vytvořím jen pár, tak se nesmí stát, že dvě třetiny z nich pokazím kvůli lagu.
Online hra ale stále nejde nijak ideálně, lagy přetrvávají a tak se vlastně nedá pořádně hrát. Když hraju proti kvalitnímu soupeři a šancí si vytvořím jen pár, tak se nesmí stát, že dvě třetiny z nich pokazím kvůli lagu.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- Gyx
- Začátečník

Taky mam problem s rychlosti hry.Urcite je to rychlejsi nez PES6.Thellwin píše:Hra je docela rychlá, uvítal bych ještě jeden pomalejší stupeň, holt jsem hračička a tohle je občas moc hrr ...
Doufam ze to nejakym patchem opravi
.: MB :. ASUS M2N-SLI Deluxe .: CPU :. AMD Athlon X2 7750 BE @ 3GHz .: Chladič CPU :. CoolerMaster RR-DCH-S9U1 Hyper TX .: GK :. GigaByte GeForce 9600GT GV-NX96T512HP .: Paměti :. A-DATA 2x2GB DDR2 800MHz EE .: HDD :. Western Digital Caviar 640GB SATAII 16MB Cache,Hitachi T7K500 320GB SATAII 16MB Cache.: DVD-ROM :. LG DVD-RAM H20L .: Zdroj :. Levicom X-Alien 450W .: Case :. Coolermaster Centurion 5 Black .: Monitor :. Samsung 223BW
- Seppper)
- Začátečník

me postrehy
par my postrehu po cca. 30 zapasech.
1) hraju spanelskou ligu a pokazde piska ten samy rozhodci
2) CPU odebira mic neuveritelne snadne coz se o me rict neda
3) drtiva vetsina odrazenych micu jde vzdy k noze hrace ovladaneho CPU
4) pri penalte kdyz date strelu po zemi doprostred = 100% gol - zkousel sem si dat asi 15x penaltovy rozstrel a nikdy mi to pc nechytil, brankar vzdy skace na nekterou ze stran.
5) spatna optimalizace - nahly pokles fps
6) komicke animace hracu pri sprintu
7) nektere graficke vady - napr. pri oslave golu hrac probem texturami do utrob stadionu
ale jinak me to bavi a k 6 se uz asi nevtratim.
1) hraju spanelskou ligu a pokazde piska ten samy rozhodci
2) CPU odebira mic neuveritelne snadne coz se o me rict neda
3) drtiva vetsina odrazenych micu jde vzdy k noze hrace ovladaneho CPU
4) pri penalte kdyz date strelu po zemi doprostred = 100% gol - zkousel sem si dat asi 15x penaltovy rozstrel a nikdy mi to pc nechytil, brankar vzdy skace na nekterou ze stran.
5) spatna optimalizace - nahly pokles fps
6) komicke animace hracu pri sprintu
7) nektere graficke vady - napr. pri oslave golu hrac probem texturami do utrob stadionu
- Thellwin
- Administrátor

Penalty a auty (hlavně ty) mi přijdou líp zpracované v nové Fifě.
Jinak už se někomu z vás stalo, že na vás CPU zkoušelo simulovat faul ? Mě jo a dostalo po právu žlutou. Ovšem nevím jak bych reagoval, kdyby to rozhodčí písknul, přece jenom, tyto aspekty hry by se měly implementovat velice citlivě.
Jinak už se někomu z vás stalo, že na vás CPU zkoušelo simulovat faul ? Mě jo a dostalo po právu žlutou. Ovšem nevím jak bych reagoval, kdyby to rozhodčí písknul, přece jenom, tyto aspekty hry by se měly implementovat velice citlivě.
Goldnoob team proud member!
- tom01
- Mírně pokročilý

Re: me postrehy
Seppper) píše: 2) CPU odebira mic neuveritelne snadne coz se o me rict neda![]()
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Seppper)
- Začátečník

jj stalo a taky dostal zlutou. Ja to taky parkrat zkusil ale vzdy sem si misto pentle vymodlil zlutou kartu. Takze na to uz kaslu. Zkousel sem to i s brankarem ale ten misto zluty jen upadl a dobihaji utocnik to v klidu uklidil do branyThellwin píše:Penalty a auty (hlavně ty) mi přijdou líp zpracované v nové Fifě.
- Max Casper
- Začátečník

CPU simuluje pořád a taky se mu za to po právu dostává žlutého ocenění. Kdyby ale sudí písknul pencli, tak by se mi to asi nelíbilo, ale ani v reálu není sudí neomylný, takže by to naopak možná přispělo k větší realističnosti celé hry. Na druhou stranu, simulovat můžu i já (L1+L2+R1) a ve chvíli, kdy mě soupeř drží za dres, to má i naději na úspěch.
Penalty mě nijak moc netrápí, dostanu se k nim málokdy a já stejně většinou hrávám proti lidskému soupeři. A že se míče odrážejí k hráčům ovládaných CPU? CPU prostě cheatuje, tak to prostě je.
I když jsou hráči, kteří porážejí CPU na top player 12:0 a ti by se mnou asi nesouhlasili.
Rychlost hry mi vyhovuje, je to trošku rychlejší než minulé dva díly, ale na PES 4 to stále nemá.
Opakovačky mě štvou také, hlavně u ofsidu, tam je to imho zbytečné. Ještě aby zkrátili to nekonečné čekání na hvizd rozhodčího a byl bych spokojený.
A nakonec vám ukážu jeden můj gól, který jsem dal ještě v demu. Taková typická placírka:
http://www.youtube.com/watch?v=kDJgdNqwLbY
Penalty mě nijak moc netrápí, dostanu se k nim málokdy a já stejně většinou hrávám proti lidskému soupeři. A že se míče odrážejí k hráčům ovládaných CPU? CPU prostě cheatuje, tak to prostě je.
Rychlost hry mi vyhovuje, je to trošku rychlejší než minulé dva díly, ale na PES 4 to stále nemá.
Opakovačky mě štvou také, hlavně u ofsidu, tam je to imho zbytečné. Ještě aby zkrátili to nekonečné čekání na hvizd rozhodčího a byl bych spokojený.
A nakonec vám ukážu jeden můj gól, který jsem dal ještě v demu. Taková typická placírka:
http://www.youtube.com/watch?v=kDJgdNqwLbY
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mě taky párkrát zasimulovali faul, dokonce 3x za jeden zápas a vžy to měli za žlutou. jednou mi už můj brankář srazil protihráče, následně byl vyloučen a šel za něj do brány Ronaldhino
následnou penaltu sem chytil
mě nejvíc hrozí nebezpečí z rohů a z přímáků, hlavně když sem hrál proti Portugalsku tak sem vždy před vápnem z přímáku dostal gól od Deca, už asi 5 gólů.
mam problémy se naučit různé zkratky (jako na to simulovaní atd.) ale věřim, že časem na to přídu, stejně jako s povelem aby mi zeď naskočila atd.
minulé díly sem moc nehrál, a ani Fifu, naposled jsem hrál Fifu 2003 a PES 5
běh hráčů je vážně komický, čekal jsem, že to bdue jne u někoho, ale u všech je to stejné
mě nejvíc hrozí nebezpečí z rohů a z přímáků, hlavně když sem hrál proti Portugalsku tak sem vždy před vápnem z přímáku dostal gól od Deca, už asi 5 gólů.
mam problémy se naučit různé zkratky (jako na to simulovaní atd.) ale věřim, že časem na to přídu, stejně jako s povelem aby mi zeď naskočila atd.
minulé díly sem moc nehrál, a ani Fifu, naposled jsem hrál Fifu 2003 a PES 5
běh hráčů je vážně komický, čekal jsem, že to bdue jne u někoho, ale u všech je to stejné
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Thellwin
- Administrátor

Tak na nadskočení zdi (stejně jako další úkony se zdí) nejsou žádné zkratky, ale jenom jedna klávesa
Taky jsem si všiml, že PC je nějak nebezpečnější z přímých kopů, v minulých dílech jsem snad od PC až na jednu dvě vyjímky gól z přímáku nedostal a to jsem odehrál stovky utkání.
Taky jsem si všiml, že PC je nějak nebezpečnější z přímých kopů, v minulých dílech jsem snad od PC až na jednu dvě vyjímky gól z přímáku nedostal a to jsem odehrál stovky utkání.
Goldnoob team proud member!
- tom01
- Mírně pokročilý

Včera jsem měl trochu víc času, tak jsem k tomu sed asi tak na necelý tři hodiny a chci se zeptat-začal jsem včera Ligu Mistrů a skládal jsem si svůj tým. V 06 jsem si moh na začátku vybrat hráče jaký jsem chtěl, ale tady koukám jsem omezenej financema, mám jen 1000 P což stačí tak na jednoho lepšího hráče a jinak se musim spokojit s nastavenou sestavou dokud neni asi po 10ti zápasech série přestupů...
To se asi nikde změnit nedá co
Mám svý oblíbence a styl hry ale tady koukám musim vypilovat nabídnutou sestavu a doufat že při přestupech budu mít úspěch..
To se asi nikde změnit nedá co
Mám svý oblíbence a styl hry ale tady koukám musim vypilovat nabídnutou sestavu a doufat že při přestupech budu mít úspěch..
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Thellwin
- Administrátor

- Max Casper
- Začátečník

Konami vydalo další oficiální patch.
Patch 1.20
Lagy ovšem přetrvávají, nějakého významného zlepšení komfortu online hraní jsem si tedy nevšiml.
Patch 1.20
Kód: Vybrat vše
1) Searching for opponents in “Quickmatch” tries first to pair you with players having a good connection
2) Occasionally appearing slow downs during matches have been fixed to improve game play quality
3) Some changes to the network structure have been introduced in order to solve issues for users which are not able to connect to opponents
4) Issues with Windows Vista causing PES 2008 not to recognize the full amount of the video card's VRAM have been fixed.
5) Various other minor issues have been correctedCPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- Zub
- Začátečník

-
- Zub
- Začátečník

-
tak muj poznatek po hrani cca 100 zapasu.
pocitaci nejde vzit balon legalnim zpusobem.pc mi balon bere snadno.
spoluhraci zpracovavaji balon 5 vterin, to mi pride jako docela dlouho.
stejne dlouho cekam nez hrac normalne vystreli, nez si pripravi balon. to mi ten balon stacej bud vzit nebo trefim protihrace.
hra je plna kiksu, verim tomu ze hraci pod tlakem delaj chyby, autori to chteli prenyst do hry, ale 20 chyb za 10 minutovej zapas je fakt hodne. nechapu zbytecny hlavicky obrancu kdyz uklizej mic na roh.
hra u lajny je uplne k nicemu.
nevite jestli takhle trapnej je i predesly rocnik?
nebo neresi to nejakej patch?
mate nekdo nejakou radu jak treba pri rohu dat gol?
nebo jak souperi brat balon?
pocitaci nejde vzit balon legalnim zpusobem.pc mi balon bere snadno.
spoluhraci zpracovavaji balon 5 vterin, to mi pride jako docela dlouho.
stejne dlouho cekam nez hrac normalne vystreli, nez si pripravi balon. to mi ten balon stacej bud vzit nebo trefim protihrace.
hra je plna kiksu, verim tomu ze hraci pod tlakem delaj chyby, autori to chteli prenyst do hry, ale 20 chyb za 10 minutovej zapas je fakt hodne. nechapu zbytecny hlavicky obrancu kdyz uklizej mic na roh.
hra u lajny je uplne k nicemu.
nevite jestli takhle trapnej je i predesly rocnik?
nebo neresi to nejakej patch?
mate nekdo nejakou radu jak treba pri rohu dat gol?
nebo jak souperi brat balon?