A-DATA DDR400 2x1GB problém
- Ablaze
- Nováček

-
A-DATA DDR400 2x1GB problém
Měl jsem 512Ram (2x256).Koupil jsem si tyhle ramky(A-DATA 2GB) a problém je v tom, že když začnu hrát nějákou hru (třeba UT3, ale klidně i starší) tak nevidim žádný zlepšení v plynuosti oproti tý 512.....přitom samotný Windows se zrychlyli tak trojnásobně....teď mám pocit že mi hry běžej snad ještě hůř než předtim...mám desku MSI 865G/GVM3-V, což je docela s..... , ale 2Gb v dualu by měla zvládnout....grafika ještě větší s..... (GeForce 6200), ale v ní problém přece být nemůže...přece to musí běžet alespoň o trochu plynuleji než předtim!...tak nevim...Nevíte někdo co s tim PLEASE!!!???
- Thellwin
- Administrátor

- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Ablaze
- Nováček

-
Thellwin: No je to prehystorik, já vim. Jde o to že já nepotřebuju Superžhavou grafiku s 1000x antialiasing atd:-D...Třeba Crysis vypadá pro mě naprosto dostatečně dobře i na GF6200 a na LOW detaily se poměrně i slušně hejbeala i s mojí starou 512RAM, tak jsem myslel že s 2GB ram se to bude hejbat naprosto plynule. Já můžu jet klidně na absolutně LOW detaily. To mi nevadí. Jen chci aby se to plynule hejbalo když už to vypadá jako obsah kýblu ráno po kalbě....
X-COM: Sorry ale jsem lama...kde a jak to zjistim!? CPU-Z!?
X-COM: Sorry ale jsem lama...kde a jak to zjistim!? CPU-Z!?
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele: