-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Skeeter píše:Ta zakaznicka linka je tusim zdrarma...
Technical support je zdarma jen v některých zemích a jen pro hovory z té dané země, zvenku se na ta čísla nedovoláš
vss Vodnik DrC+ (kp)
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Skeeter píše:...

Když si dáváš bacha na padající strop tak nevim problém proč nepoužívat mind fly !
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Skeeter píše: btw > ted ctu v tvem podpisu o navratu k Ubuntu, nemuze bejt problem prave v tom linuxu ?
Hry + programy jako CADy, Catia, Cinema 4D mám zatím po Widlama. (BTW: Tam sem to taky zkoušal, hned jak to blbnulo pod Widlama, ale dělá to to samé. Prostě ze dne na den mě nešli postavy vytvořené, před 2.3.0 patchem. :( )

K těm hovorům: Je to tak jak říkal, vodník. Kdybych volal z ČR tak to vyjde myslím na 0.44 euro za minutu...

K těm postavám: Kdyby byl problém u mě nebo providera, tak proč všechny postavy vytvořené po 2.3.0 jedou bez problémů a jenom ty před nejdou?? :?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

2Mr.Dirk: a nemáš náhodou ty starší postavy zaparkované v hlavních městech? Já taky neměl problém jinde, ale nešlo se nalogovat na postavu která se odhlásila třeba v OG, šlo to jen v noci nebo brzo ráno, kdy je město prázdné
vss Vodnik DrC+ (kp)
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Ja se to tu už psal. Mi to dělalo taky na starem PC. Komp prostě nehom načíst postavy a tak me to vždycky koplo. A dělalo to taky v hl. městech.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Zrovna když jsem chtěl zase začít hrát tak jsem se podíval na armory jestli tam ta moje postava ještě je a nenašel jsem ji, tak mi ji asi Blizzard smazal? Dá se s tím ještě něco dělat? :( :sad:

edit: Uf, já debil hledal postavu pod jiným nickem. Ale i tak bych se rád dozvěděl co dělat, kdyby mi ji smazali. Mají se mazat po půl roce, ne? Nebo tak nějak?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Mažou se po pul roce. Ale jestli to tak v praxi opravdu je nevim. Jinak jestli si dlouho nehral, tak se v armory nenajdeš. Tam sou postavy co byly hrane nedavno.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

PzKpfw VI Tiger píše:Mažou se po pul roce. Ale jestli to tak v praxi opravdu je nevim. Jinak jestli si dlouho nehral, tak se v armory nenajdeš. Tam sou postavy co byly hrane nedavno.
rozhodne se nemažou po půl roce, ja sam sem si obnovil postavu co byla pres jeden rok smazana naprosto v pohode
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

No Armory jiz nebylo 10 dnu updatle a to ze nenajdes postavu, ze to napise nejakej error, to je snad na dennim poradku.
Nechapu blizz trochu, ze nedokazou mit aktualni stranky.
To se netyka jenom Armory, ale i armor setu, rewardu na PVP...
Nekde jsou nekolik mesicu stare informace a je to z nejakeho duvodu vubec netankuje.

viz: http://wow-europe.com/en/info/basics/ar ... apons.html

tato stranka uplne chybi....treba to bude za chvili jinak:

http://wow-europe.com/shared/wow-com/im ... /index.htm
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Jj...třeba i jen mapa na offi stránkách byla DLOUHO bez Outlandu a furt tam měli jen nápis že na verzi s Outlendem se pracuje a přidali jí teprve nedávno, těsně před vydánim druhýho datáče :) ..

Taky mi to nejde do hlavy, že takovej gigant jako je Blizzard se neni schopnej o takovýhle věci postarat...technický problémy přímo ve hře chápu...ale že nejsou 3/4 roku schopný dát dohromady nějakou kloudnou interaktivní mapu obsahující uzemí z datadisku, to teda nechápu...

Jak mám po nich chtít, aby opravovali bugy ve hře, když neudělaj pořádně ani web :/
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Tak armory je furt beta, ale stají za *****. To je fakt. nekdy jde, nekdy ne. :evil:
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Vodnik píše:nemáš náhodou ty starší postavy zaparkované v hlavních městech? Já taky neměl problém jinde, ale nešlo se nalogovat na postavu která se odhlásila třeba v OG, šlo to jen v noci nebo brzo ráno, kdy je město prázdné
Heh, máš pravdu. Pro ujištění, že to opravdu dělá toto tak sem se lognul za starého warra, který je v Redridge a jede! Pak sem zkusil jít do SW, odhlásit se a znova přihlásit a de. Ale třeba Thory byla ve Winterspringu a až pak ju GMka zkoušeli hodit do hlavních měst.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

2Mr.Dirk: zkus v nastavení síťové karty najít Checksum Offload a dát disable a povrtat se v Speed&Duplex, místo defaultního auto tam dej 100BaseTX Full Duplex, pokud tam takovou hodnotu máš. Mě to pomohlo do té míry, že WoW padne jen při ukončení hry nebo odlogování
vss Vodnik DrC+ (kp)
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Vodnik píše:...
V nastavení Wifi karty sem nic takového nenašel. :)
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Mr. Dirk píše:V nastavení Wifi karty sem nic takového nenašel. :)
Aha, tak potom musíš přes registry:
1.HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters
2.Add a new DWORD value named DisableTaskOffload and set it to 1.
3.restart
vss Vodnik DrC+ (kp)
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Vodnik píše:Aha, tak potom musíš přes registry:
1.HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters
2.Add a new DWORD value named DisableTaskOffload and set it to 1.
3.restart
Oki vyzkouším.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Mr. Dirk píše:Oki vyzkouším.
Tak nic. :sad:
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Ahoj, Jeden dotaz, mám jen 25fps v lese a pod., 7300gt s ddr3, nekdy 38 a nekdy i pres 60fps, zdá se my to málo, jaký byste my doporučily ovladače a nebo jak nastavit ve wowku grafiku, (nebo co všechno) zjistil jsem že rozlišením to neni at dám 800*600 nebo 1152*768 nebo 1440*900 - furt stejný FPS, trochu s toho cejtim voči :(
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Matias píše:Ahoj, Jeden dotaz, mám jen 25fps v lese a pod., 7300gt s ddr3, nekdy 38 a nekdy i pres 60fps, zdá se my to málo, jaký byste my doporučily ovladače a nebo jak nastavit ve wowku grafiku, (nebo co všechno) zjistil jsem že rozlišením to neni at dám 800*600 nebo 1152*768 nebo 1440*900 - furt stejný FPS, trochu s toho cejtim voči :(
GF7300 je na i takhle starou hru jako wow docela shit. To same ten CPU.

I na mnohem rychlejsim cpu(A64 3700+@2,75GHZ) nez mas ty, wowko nejelo nic moc extra kdyz prisla narocna scena.

Na Q6600 uz slape bez problemu, a stejne dobre by jela i na prumernem C2D.

I ta x1900XT se v instancich obcas dost zapoti.

Podle me jine ovladace nepomuzou, jedine upgrade.

tvuj HW staci tak na medium a 800x600

Pokud se si fps nemeni s nastavenim rozliseni, tak je jasny, ze te nejvice ted brzdi CPU.
Ale jak jsem uz psal, GF7300 je taky fakt slabota.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

s tim tak uplne nesouhlasim, ten celeron na 2ghz prekonal v jednom benchmarku 4800+X2 skousel jsem to s kamosem, samozrejme hra je neco jinyho ale i tak si myslim ze je dost vykonej. Ja uz jsem to v podstate vyresil, byl totiž zaplej AA na asi 8x nebo 4x tak sem ho vypnul a ted mam minimalne 38fps, vtsinou kolem 50ti 60ti.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“