Gigabyte 7NNXP (nF2 Ultra 400) -jaka je?
Moderátor: Eddward
- Tornquist
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Gigabyte 7NNXP (nF2 Ultra 400) -jaka je?
V prosincovim Chipu byl test desek pro XPcka a zaujala me tahle deska: ma 4 pametovy sloty, 2xGb lanka, 4x ATA porty a RAID, 2x SATA porty a RAID, Dual Bios, napajeni 12 V 4pin ( to ale netusim na co je dobry, vite nekdo?) na http://www.elap.cz ji maj za 4300bez DPH:(
Co si o ni myslite? Mate ji nekdo? spokojenost, oc, proste vse...
Dik
Co si o ni myslite? Mate ji nekdo? spokojenost, oc, proste vse...
Dik
- zombux
- Odborník PCT
Připadá mi poměrně drahá, a značce nevěřím. Za ty peníze bych dal přednost klasice - čili prověřenýmu řešení od Abitu, EpoXu, ASUSu nebo možná MSI.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- TOPIČ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Se značkou jsem spokojený,ale s touto konkrétní deskou zkušenosti nemám a taky se mi zdá drahá.V http://www.tsbohemia.cz bude určitě levnější.
- Pajik
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- _Stepan
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
1 x USB 2.0/1.1 connectors(support 2 ports)
---popis http://www.tsbohemia.cz/index1.html
bude ti to stačit?

bude ti to stačit?
- Tornquist
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Tornquist
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Gb lan
Este dotaz- je velkej rozdil ta Gb lanka oproti normalni? tahle ma dokonce 2x Gb, snad jedina nForcova ( jinou sem nevidel) , ktera to podporuje. Jednu sitovku bych mel na pripojeni kabelovyho modemu, druhou na sit s kamosem ( hrani her, pripadne posilani dat- normalne, zadnej extrem...)
- zombux
- Odborník PCT
Re: Gb lan
Dvě síťovky jsou v nForce2 podporovány standartně. Jiná věc je, že málokterý výrobce druhou síťovku montuje; světlou výjimkou je např. ASUS. Gigabit nepoznáš, už tak je většinou nepozorovatelnej rozdíl 10 a 100 Mbit.Tornquist píše:Este dotaz- je velkej rozdil ta Gb lanka oproti normalni? tahle ma dokonce 2x Gb, snad jedina nForcova ( jinou sem nevidel) , ktera to podporuje. Jednu sitovku bych mel na pripojeni kabelovyho modemu, druhou na sit s kamosem ( hrani her, pripadne posilani dat- normalne, zadnej extrem...)
Pfizer & Moderna inside
- Tornquist
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT
Rozdíl mezi 10/100 poznáš třeba když budeš tahat moc dat přes síť (kopírování filmů přes síť je lahoda), nebo když budeš mít sesíťovanejch víc počítačů a jeden bude chtít tisknout, druhej kopírovat data, a tak. Ale podle mě 100 stačí, přirovnal bych to asi k rozdílu AGP4X vs. AGP8X. Teoreticky výrazně rychlejší, prakticky skutek utek.Tornquist píše:Ja myslel jako ze neni moc desek, ktery maj 2x Gb, 2x lan je normalni, to je jasny... ale kdyz to je tak jak pises, tak to je asi fuk..
Pfizer & Moderna inside
- Tornquist
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Vašek Beran
- Nováček
-
GB mainboard
Desku vlastním již 5 měsíců a šlape bez chyby.Má 1x lan 100,1x lan 1G.Dobrá věc je DPS (řízení napájení a stabilizace procesoru).Jo a ještě má dost dobrou zvukovku.Koupil jsem i GB 7npro2 a musel jsem přehrát bios kvůli teplotě procesoru a taky šlape dobře. Výhoda u obou desek je že můžeš dát 4x DDR paměti a to v duálu to je pak fofr.Jen ty ceny jsou o něco horší.
- _Stepan
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
JO, na www.elap.cz ji popisujou s 6 USB 

- TOPIČ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- S4ne
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
DPS na Gigabyte GA 7NNXP
zdravim mam problem-jedneho dna som vypol pocitac no zachvilu som ho opat zapol no nechcel ist-po dlhom uvazovani v com by mohol byt problem som vytiahol DPS(dual power system) a naskocilo to.neskor som ho skusal davat spat no zasa nic. odislo mi DPS? dik