Gigabyte 7NNXP (nF2 Ultra 400) -jaka je?

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Gigabyte 7NNXP (nF2 Ultra 400) -jaka je?

Příspěvek od Tornquist »

V prosincovim Chipu byl test desek pro XPcka a zaujala me tahle deska: ma 4 pametovy sloty, 2xGb lanka, 4x ATA porty a RAID, 2x SATA porty a RAID, Dual Bios, napajeni 12 V 4pin ( to ale netusim na co je dobry, vite nekdo?) na http://www.elap.cz ji maj za 4300bez DPH:(
Co si o ni myslite? Mate ji nekdo? spokojenost, oc, proste vse...
Dik
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Připadá mi poměrně drahá, a značce nevěřím. Za ty peníze bych dal přednost klasice - čili prověřenýmu řešení od Abitu, EpoXu, ASUSu nebo možná MSI.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
TOPIČ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOPIČ »

Se značkou jsem spokojený,ale s touto konkrétní deskou zkušenosti nemám a taky se mi zdá drahá.V http://www.tsbohemia.cz bude určitě levnější.
Pajik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajik »

Viděl jsem na ní testy, konkrétně na Tomshardware a dopadla velmi dobře!!! Myslím si že je jedna z nejlepších vůbec pro AMDéčka....takže doporučuji :)
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

1 x USB 2.0/1.1 connectors(support 2 ports) :( ---popis http://www.tsbohemia.cz/index1.html
bude ti to stačit?
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

to bych asi moc spokojenej nebyl... :wink: ale v Chipu pisou 4 plus 2 konektory... Buh sud co z toho je pravda.
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Gb lan

Příspěvek od Tornquist »

Este dotaz- je velkej rozdil ta Gb lanka oproti normalni? tahle ma dokonce 2x Gb, snad jedina nForcova ( jinou sem nevidel) , ktera to podporuje. Jednu sitovku bych mel na pripojeni kabelovyho modemu, druhou na sit s kamosem ( hrani her, pripadne posilani dat- normalne, zadnej extrem...)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Gb lan

Příspěvek od zombux »

Tornquist píše:Este dotaz- je velkej rozdil ta Gb lanka oproti normalni? tahle ma dokonce 2x Gb, snad jedina nForcova ( jinou sem nevidel) , ktera to podporuje. Jednu sitovku bych mel na pripojeni kabelovyho modemu, druhou na sit s kamosem ( hrani her, pripadne posilani dat- normalne, zadnej extrem...)
Dvě síťovky jsou v nForce2 podporovány standartně. Jiná věc je, že málokterý výrobce druhou síťovku montuje; světlou výjimkou je např. ASUS. Gigabit nepoznáš, už tak je většinou nepozorovatelnej rozdíl 10 a 100 Mbit.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Ja myslel jako ze neni moc desek, ktery maj 2x Gb, 2x lan je normalni, to je jasny... ale kdyz to je tak jak pises, tak to je asi fuk..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Tornquist píše:Ja myslel jako ze neni moc desek, ktery maj 2x Gb, 2x lan je normalni, to je jasny... ale kdyz to je tak jak pises, tak to je asi fuk..
Rozdíl mezi 10/100 poznáš třeba když budeš tahat moc dat přes síť (kopírování filmů přes síť je lahoda), nebo když budeš mít sesíťovanejch víc počítačů a jeden bude chtít tisknout, druhej kopírovat data, a tak. Ale podle mě 100 stačí, přirovnal bych to asi k rozdílu AGP4X vs. AGP8X. Teoreticky výrazně rychlejší, prakticky skutek utek.
Pfizer & Moderna inside
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

snad mas pravdu.... pac sitovky bych chtel dve na desce a kdyz jen Gb tak by se mi pekne zuzil vyber. Takle mam moznost vyberu podstatne lepsi...
Vašek Beran
Nováček
Nováček

GB mainboard

Příspěvek od Vašek Beran »

Desku vlastním již 5 měsíců a šlape bez chyby.Má 1x lan 100,1x lan 1G.Dobrá věc je DPS (řízení napájení a stabilizace procesoru).Jo a ještě má dost dobrou zvukovku.Koupil jsem i GB 7npro2 a musel jsem přehrát bios kvůli teplotě procesoru a taky šlape dobře. Výhoda u obou desek je že můžeš dát 4x DDR paměti a to v duálu to je pak fofr.Jen ty ceny jsou o něco horší.
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

JO, na www.elap.cz ji popisujou s 6 USB :wink:
TOPIČ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOPIČ »

Určitě má 6 USB. :)
S4ne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

DPS na Gigabyte GA 7NNXP

Příspěvek od S4ne »

zdravim mam problem-jedneho dna som vypol pocitac no zachvilu som ho opat zapol no nechcel ist-po dlhom uvazovani v com by mohol byt problem som vytiahol DPS(dual power system) a naskocilo to.neskor som ho skusal davat spat no zasa nic. odislo mi DPS? dik
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“