Alcohol 120% 1.9.5 3105

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Cyrus Virus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Alcohol 120% 1.9.5 3105

Příspěvek od Cyrus Virus »

Potřeboval bych poradit jak odstranit z pocitace software Alcohol 120%. Nejde mi spustit ani odinstalovat klasicky. Navic potrebuju odstranit virtualni mechaniky ktere mi vytvoril, protoze tam jsou k nicemu. Vite nekdo jak na to?
PC1: CPU: Intel Core i7-920 (SLBEJ) Noctua NH-C12P SE14 RAM: Kingston 6GB (kit 3x 2GB) DDR3, frekvence 1333 MHz, časování CL 9, 1.5V GPU: MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC SLI MB: MSI Eclipse SLI HDD: 2x WD CAVIAR BLACK WD1001FALS 1TB SATA/300 7200 RPM, 32MB cache PWS: Thermaltake ToughPower W0131 850W CASE: KME 0762 LCD: HP w2558hc 25,5"
PC2: CPU: Intel Pentium 4 HT 3,4GHz RAM: A-Data 2GB (kit 2x 1GB) DDR400 GPU: Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB DDR3 MB: MSI 865PE Neo2-V HDD: WD 250GB SATA/150, 8MB cash PWS: SeaSonic SS-650HT 650W 80plus CASE: KME LCD: HP w2558hc 25,5"
NTB: Acer TravelMate 8003LMi
MDA: HTC Touch Diamont 2
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Přeinstaluj ho, pak odinstaluj a nakonec vyčisti registry...
Bathory
Cyrus Virus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Bathory píše:Přeinstaluj ho, pak odinstaluj a nakonec vyčisti registry...
Nejde ani znovu nainstalovat prez ten starej...Pri preinstalaci to hlasi nasledujici chybu

Obrázek

a kdyz to chci odinstalovat tak to hlasi tohle

Obrázek
PC1: CPU: Intel Core i7-920 (SLBEJ) Noctua NH-C12P SE14 RAM: Kingston 6GB (kit 3x 2GB) DDR3, frekvence 1333 MHz, časování CL 9, 1.5V GPU: MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC SLI MB: MSI Eclipse SLI HDD: 2x WD CAVIAR BLACK WD1001FALS 1TB SATA/300 7200 RPM, 32MB cache PWS: Thermaltake ToughPower W0131 850W CASE: KME 0762 LCD: HP w2558hc 25,5"
PC2: CPU: Intel Pentium 4 HT 3,4GHz RAM: A-Data 2GB (kit 2x 1GB) DDR400 GPU: Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB DDR3 MB: MSI 865PE Neo2-V HDD: WD 250GB SATA/150, 8MB cash PWS: SeaSonic SS-650HT 650W 80plus CASE: KME LCD: HP w2558hc 25,5"
NTB: Acer TravelMate 8003LMi
MDA: HTC Touch Diamont 2
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Takže musíš vymazat komplet adresář s Alcoholem a pak vše z registrů...

apropo, máš podpis v rozporu s pravidly, takže si ho oprav:http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=426
Bathory
Cyrus Virus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Bathory píše:Takže musíš vymazat komplet adresář s Alcoholem a pak vše z registrů...
Co mam hledat a mazat v registru? abych neudelal jeste vic skody...
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Dej si do vyhledávání v registrech slovo "alcohol" :roll:
Bathory
Cyrus Virus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ještě by mě zajímalo jak odstraním ty virtualní mechaniky ktere alcohol vytvoril. Pokud nainstaluju alcohol znovu, vytvori si dalsi a ty stary necha bez povsimnuti.
LGA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LGA »

Staci podle me odstranit ve spravci zarizeni.
Jiří Mrázek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jiří Mrázek »

Ale po restartu je tam mas zase :-D
Cyrus Virus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Presne tak...co s tim???
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... hlight=120
Proč jsem to psal, když o nikdo nečte? :? :twisted:
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
skreko
Nováček
Nováček

Příspěvek od skreko »

mohol by mi tu niekto poredit s tymto ???

mam dotaz k ALCOHOLu chcel by som vytvorit image subor z disku nie CD a ani DVD ale nieco co mam na disku to by som chcel previest do IMAGE a nasledne vypalit ten image subor da sa to v ALCOHOL 120% ???

chcem to kvoli tomu ze sa mi nedari napalit datove cd nero mi nechce spravne nainstalovat a preto to nejde mam nainstalovany alcohol a express burn ale ked dam cez tento program napalit datove CD alebo DVD tak mi ho nevypali preste nastane chyba napali mi to iba fotky ale ked dam klasicek data tak nic Sad

dik vsetkym za radu
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Zkus imgburn

http://www.imgburn.com/

(a zkus někdy napsat ve větě čárku, nedá se to po tobě číst).
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
skreko
Nováček
Nováček

Příspěvek od skreko »

kocourleo píše: a zkus někdy napsat ve větě čárku, nedá se to po tobě číst.
ok, polepsim sa :)
skreko
Nováček
Nováček

Příspěvek od skreko »

kocourleo píše:Zkus imgburn

http://www.imgburn.com/
no stiahol som ten program ale nie je to to co som hladal, ja by som chel vediet ci sa da v ALCOHOLe vytvorit image subor z hard disku alebo z neakeho ineho umiestnenia ako mi ponuka ALCOHOL (CD alebo DVD),
alebo vedel by mi niekto poradit neaky kvalitny program s ktorym to dokazem ?? hlavne nech je FREE diky moc :)
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Alcohol free není a image ze souborů na disku (pokud vím) vytvořit neumí.

Toto umí Imgburn, který je free. Umí vytvořit image ze souborů na disku a uložit image na disk a samozřejmě ji také vypálit, to slovíčku burn v názvu tam není jen tak. Už ti zbývá Imgburn jen vyzkoušet a ověřit si, že je to opravdu kvalitní program. :-)

TIP k jeho nastavení: Mode=BUILD, Output=Image file
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
skreko
Nováček
Nováček

Příspěvek od skreko »

kocourleo píše:Alcohol free není a image ze souborů na disku (pokud vím) vytvořit neumí.

Toto umí Imgburn, který je free. Umí vytvořit image ze souborů na disku a uložit image na disk a samozřejmě ji také vypálit, to slovíčku burn v názvu tam není jen tak. Už ti zbývá Imgburn jen vyzkoušet a ověřit si, že je to opravdu kvalitní program. :-)

TIP k jeho nastavení: Mode=BUILD, Output=Image file
diky moc 8-)
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“