ATi Radeon HD3850/3870 (RV670) - problemy a jejich reseni

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Zamčeno
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

co to je za termin nechce spapat bo co?
asi bych tam zkusil dat .Net framework jestli chces aby se ti pustil CCC...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
hazo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hazo »

srebalat píše:dnes mi konecne dosla HD3850 256mb od Sapphire, ide v pohode, len mi nechce nejako pc spapat ziadny driver(ani 7.10 ani 7.11 a ani original drivery z prilozeneho CD).. vidim, ze nieco podobne sa tu riesi, skusim zajtra reinstal win, ale aj tak nechapem preco to nejde.
skusal si aj 7.11 bez CCC ale s CP ??? ten mi isiel hned na 1x bez nejakych problemov...
ASUS P5K SE; Dual E2160@2700Mhz AC Freezer7 Pro; 4x1GB DDRII A-DATA EE Vitesta 800+dual 160GB SATA HDD IBM 8MB cache; 80GB SATA HDD IBM 8MB cache; ASUS EAH3870 (850/2500) 512MB DDR4 Zalman VF900Cu cooler; DVD-ROM:LG sata ; DVD-RW:LG sata; LG 20" LCD L206WTQ-WF 2ms DVI; 2,5" 20GB HDD IBM Travelstar-USB2.0; TV Tuner WinFast 2000XP DeLuxe; 8x8 glacial silent fan OUT on back, 12x12 glacial silent fan IN on side POWERED BY ThermalTake PUREPOWER 420W Silent W0008

viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

mám asi stejný problem , take mi nejdou naistalovat ovldaěe 7.11 ,GK je Gigabit HD3850 256 mega
co stim co mne napadlo jsem vyskoušel a nic , co stim ???
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Kdyz jsem prechazel z 1950gt na 3850, tak jsem cistil pc driversweeperem v nouzovym rezimu a pak mi sly 7.11 bez ccc v klidu nainstalovat. Pokud jsi prechazel z nvidie, tak bych zkusil nejakej cistic registru, prinejhorsim reinstal winu.
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

v nouzovem rezimu odinstalovat vsechny ovladace a software, ktery tam nema co delat, klidne to zkontrolovat nekolika restarty za sebou a pak teprve instalovat nove ovladace + drivercleaner nebo sweeper
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Já mám stejný problém...
Instaluji drivery a najednou notify :( ....kde se da stahnout ten driver cleaner??
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

driver cleaner - http://www.drivercleaner.net/
a driver sweeper na guru3d
myslim ze napsat do google drivercleaner by bylo rychlejsi...

Ad pretkatovani pameti - u me pretaktovani do 1242MHz (2484 efektivne) prinasi narust vykonu (v overdrive ukazuje 1246), pri dalsim skoku se meni vyrazne latence a vykon pada strme dolu. Poctive testovano krok po kroku, ale muze se to lisit podle vyrobce karty
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Takze i po pouziti cleaneru driver nemuzu naisnalovat :( :( :(
V cem muze byt chyba?
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

glu píše:Kdyz jsem prechazel z 1950gt na 3850, tak jsem cistil pc driversweeperem v nouzovym rezimu a pak mi sly 7.11 bez ccc v klidu nainstalovat. Pokud jsi prechazel z nvidie, tak bych zkusil nejakej cistic registru, prinejhorsim reinstal winu.
Toto jsem dělal a nic a reinstal widli ted namužu ani omylem !
tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

čím taktujete 3850
ntb lenovo i5/1660Ti
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Lidi pls poradte. Mam novou Jeteway HD 3870 a OS Windows xp32bit. Drivery nejdou nainstalovat (CD,download)-pise mi to porad notify...jinak driver cleaner i sweeper jsem zkousel :(
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

a nesnažíš se tam dát 7.11 s tím bugem v instalátoru?
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

BUGEM??
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

http://www.extrahardware.cz/instalace-c ... -711-selze
ale má to být jen v 7.11 tak jestli tam třeba nedáváš je, místo 7.12....
Misk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Misk »

no ja jsem si pred hodinkou prinesl Powercolor 3870 a dal tam 7.11 z amd.com a sice mi paradoxne jede napr UT2004/TMN ktery hlasi ze NVidia = The way its meant to be played, ale nechce mi jit ani NFS Carbon ani Quake:Enemy Teritory (The OpenGL driver doesn't support wglChoosePixelFormatARB) nevite co s tim ?
Naposledy upravil(a) Misk dne čtv 6. pro 2007, 20:16, celkem upraveno 2 x.
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Velké poděkování Gr8 Vivec...ten odkaz mi moc pomohl a s touhle atinou to nebylo dvakrat lehke.Ještě jednou velké dík...máš u mě flašku :-D
RuThaN
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RuThaN »

Děcka ten notifi erorr(nenalezen kompatibilní graficky adapter atd..) od ovladačů má naprosto stupidní řešení.. Normálně to při instalaci někam rozbalte a pak ve správci zařízení, dejte aktualizovat ovladač vykašlete se na automatiku, pěkně manuálně zadejte cestu k rozbalenýmu adrešáři, případně odklepnete varování, že ovladače nejsou pro tento HW jelikož jsou a pak už jen restart..
Naposledy upravil(a) RuThaN dne pát 7. pro 2007, 20:19, celkem upraveno 1 x.
Všechno jedno je, hlavně když to fajruje.. S popelnicí machrujou akorát (de)mentální chudáci, maximálně ještě beru nějaký dobrý přetočení, kterým se chcete pochlubit, jinak je to jen o penězích- no skill.
srebalat
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od srebalat »

hazo píše:skusal si aj 7.11 bez CCC ale s CP ??? ten mi isiel hned na 1x bez nejakych problemov...
jj skusal..

nechce mi ju nejak ukazovat ani v rive, ani v ati tool(ani ati tray tools) a teda sa neda ani taktovat, ako vyriestit tento problem?
AMD Athlon II X3 435 @ Phenom II X4 B35 L3 cache 3,4GHz - CoolerMaster Hyper 212+ Gigabyte GA-MA785G-UD3H Asus EAH5770 500GB Seagate Barracuda 7200.11 SATAII, NCQ, 32MB A-Data 2x2GB 1080MHz/6-9-9-25/2V Seasonic S12 II 430W Thermaltake V3 Black Edition 23,1' LCD Fujitsu Siemens Computers AMILO Display SL3230T Logitech Z-4e Logitech UltraX + Logitech MX518 + SteelPad QCK mini
ASUS NB K50AB 15.6" HD / AthlonQL64 / 3G / 320GB / AtiHD4570 / Razer Krait / Creative T3100
Ipod Touch 8gb
pandacz
Nováček
Nováček

instalace Catalyst 7.11 :-(

Příspěvek od pandacz »

Potvrzuji problém s instalací 7.11. I když trochu jinak.
Dnes jsem obdržel svou novou HD3870. Prohodil jsem ji se svou starou X1900GT, odinstalil jsem ovladače 7.9 Sofwarovou utilitou ATI, restart a instalace Catalystů 7.11. Jenže ouha, systém (WinXP Pro Corp.Ed.SP2) chce znovu nainst. ovladač a hlásí, že při instalaci došlo k potížím. Tak jsem proceduru zopakoval a znovu to samé.
V průběhu obou instalací Catalystů 7.11 mi vyskočila chybová hláška "Zero display service error".
Divné, je, že třeba CC funguje (Net.Framework mám). A Crysis také fachá (při 1680*1050 skoro vše na HIGH).
Jen při startu/restartu systému to chce instalaci ovladače a pak to hlásí potíže při instalaci nového hw.
Návod z Extrahardware.cz nepomohl.
Nějaký nápad?
Panda jede na : WinXPProSP2, MB Asus A8N-E, AMD X2 4600, 4*512 DDR400 CL2,5 Corsair, ATI Saphire HD3870+AC Accelerato S1+TurboModule+Cu pasivy na RAM, HDD Seagate 120GB SATA1, WD 250GB SATAII, WD 250GB IDE, Asus 450W + 22"LCD LG 226WTQ-SF, Logitech Z-2300 THX
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

a jseš si jistej že je to ovladač na GK a ne na zvukovej čip co je na kartě? mrkni do správce zařízení co ti to tam píše...
Zamčeno

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“