Seagate Barracuda 7200.10 ST3500630AS - 500GB SATA II
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Radovan03
- Začátečník

Seagate Barracuda 7200.10 ST3500630AS - 500GB SATA II
Zdravim mam tento disk a mam problem taky ze ten disk stae nieco robi cize vrci blika mi kontrolka na bedni a pritom nic nerobim ..zda sa mi strasne pomaly.je to v pohode?...mam win vista 32bit.a disk je rozdeleny na 70gb system a zostatok data moze to byt v tom?
- faugusztin
- Začátečník

-
Re: Seagate Barracuda 7200.10 ST3500630AS - 500GB SATA II
Vypni indexaciu diskov a automaticku defragmentaciu.
- faugusztin
- Začátečník

-
Re: ...
Indexacia - Kliknes pravym tlacitkom na disk, Vlastnosti a dole je zaskrtavatko pre vypnutie indexacie.Radovan03 píše:Nazddar kamos a to kde najdem prosim ta?..
inak uz je dost dlho ticho..sa cudujem..a slape vsetko ok...kde to vypnem prosim..este raz dakujem
Defragmentacia - to iste, druha zalozka, tlacitko "Defragmentovat teraz", a odskrtnes zaskrtavatko pre automaticku defragmentaciu.
- faugusztin
- Začátečník

-
Rozdeleny, kvoli jednoduchsej reinstalacii (sformatujes iba Windows particiu, nemusis riesit zalohovanie dat, resp. nie v takej miere).Radovan03 píše:myslis ze je mat lepsie rozdeleny disk alebo mat ho spolu?...
dufam ze to pomoze....
- faugusztin
- Začátečník

-
Ak je to odskrtnute tak neviem. Ja ju mam zapnutu, mne to az tak na normalnom PC nevadi (na notebooku mi to vadilo).Radovan03 píše:sevas kamos pocuj vypol som planovanu defregmentaciju a akurat mi zacal zas vrcat hdd kliknem na defregmentaciu a zase defregmentuje..ako to je mozne?..kde to odstavim uplne...dakujem.,..