Battlefield: Bad Company

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Battlefield: Bad Company

Příspěvek od Thellwin »

BATTLEFIELD: BAD COMPANY (PC/X360/PS3)
Výrobce: Digital Illusions
Vydavatel: EA
Popis hry: převážně singleplayerová next-gen akce se žoldáky a zničitelným prostředím
Datum vydání: červen 2008

Video-nevideo - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=25176&r=top

Dojmy z GC - http://games.tiscali.cz/reviews/bfbadcomp/index.asp

Docela mě ta hra zaujala, ať už po grafické stránce nebo i dalšími aspekty. Hlavně už žádné ufony :)
Goldnoob team proud member!
Adisisis
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Battlefield: Bad Company

Příspěvek od Adisisis »

jj líbí se mi ta destrukce :-D
Lobo.cz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lobo.cz »

Vypadá to nadějně , avšak naročně. Bf II. beží každému, grafika ujde, engine taky. Bude težký udělat nastupce.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

BF2 už je letitý a navíc, tohle by mělo být zaměřené více na singl, což mě těší, protože MP jde u většiny her mimo mě.

Nebo mi něco uniklo ? BF2 jsem vždy považoval hlavně za MP hru :)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

A už je potvrzená PC verze? :oops:
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Thellwin píše:...tohle by mělo být zaměřené více na singl...
Prebohaaa, len to nie. SP hry... tupi nepriatelia, ziadna vyzva. :cry:
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Wuuduu píše:
Thellwin píše:...tohle by mělo být zaměřené více na singl...
Prebohaaa, len to nie. SP hry... tupi nepriatelia, ziadna vyzva. :cry:
Ale hovno :roll:

Ne každej ma naladu se honit s dementama v multiplayeru a radeji se honí s AI-dementama... To proste ber jako fakt. Jsou lidi, co multi (např já) nemusí a radeji si daj zajímavej single než po sobe strilat v multáku.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak se vyzývejte jak chcete, MP FPS je dost a nám, kteří se nechceme jak ***** donekonečna honit po dvou či třech mapách nechte tu radost ze singlu :sleepy:

Jinak - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=111012
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

no ono jde hlavne o to, ze pokud te MP zaujme pak to hrajes full time a ne campaign systemem. mne na hre hlavne zaujme prostredi, pribeh, proste zajimavy, ale variabilni prostredi, proto hra bez dobre SP kampane je pro mne k nicemu.

btw. na BF2 mam SP mody s botama, ale uprimne, neni to spatny, ale zase jako system nic moc zabava. proste tam ta kampan chybela moc, proto jsem rad za tohle oznameni.
---
Damianus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Damianus »

No teda konecne trailer jak ma byt :shock: tak jsem si to predstavoval
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

si delas ironii ne? :-D teda fakt supr trailer, to by meli delat vzdycky (ironie) jinak taky nejak radsi SP, takze tohle vypada pro me na zajimavou hru. graficky pekny, ale na to uz jsem v dnesni dobe zvykli (cod4 me teda obcas graficky stejne dostava)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nové video - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=25402&r=top

Pěkné, hodně pěkné ...
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

games.tiscali píše:Podle redaktorů IGN navíc opravdu půjde o čistě konzolový titul, tzn. nezdá se jim pravděpodobná ani pozdější konverze pro PC.

:? Trošku škoda...
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Měli by se kua rozhodnout co je tedy pravda, někde se píše PC/Xbox360/PS3, někde jenom PS3 a někde Xbox360/PS3.

Podle ofiko stránen jde o Xbox360 a PS3, ale nechce se mi moc věřit, že by to nevyšlo i na PC. Spousta her se potom dočkala konverze i na PC. Jenže je fakt, že vývoj rovnou na PC a nebo pouze následná konverze je trochu rozdíl.

Musíme doufat ...
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Třeba to zase bude něco jako Modern Combat, co byl jen na konzolích a my se dočkáme 3-ky :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“