Jak udělat ukazatel hudby...

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
mikiswam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jak udělat ukazatel hudby...

Příspěvek od mikiswam »

Jak si můžu udělat takový měřič hluku? Stačí mi ten efekt aby ručička tak jezdila :-D Ale nevím co bych měl použít jestli to rozhýbe nějaky měřič voltů nebo amper ? něco jako http://www.tntrade.cz/central_db/data/p ... lefire.jpg

//Stoobi - předun do vhodnější sekce...
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mikiswam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiswam »

Mno jo, ale to je všechno návod na blikajicí a indikující světlem. Já bych chtěl rozpohybovat ty ručičky to je taky pěkny efekt když je to ktomu podsvětlené. A origoš měřič dB asi používat nebudu když to připojím jen ke zvukovce ta by to tolik nerozhýbala. Jen jeslti někdo neví jaký měříč v jakém měřítku to může zvukovka rozpohybovat ? :P
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

myslím že když je to finální výrobek tak snad k tomu daj návod kde napíšou kam to máš zapojit :roll:
mikiswam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiswam »

no_-_name píše:myslím že když je to finální výrobek tak snad k tomu daj návod kde napíšou kam to máš zapojit :roll:
To mě tak nejde pochopit? Já se ptám jak to mám sám udělat z nějakeho voltmetru nebo ampermetru... A ne že si něco budu kupovat. Zkus si to ještě parkrat pročíst..
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Jak tu poslal link OndraSter... uz se to tu resilo. Mozna staci hledat i zde se to resilo nebo pomoci googlu a vysledek mas tady.
A jinak je funkce hledat nahore takova ikonka lupy. :wink:
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
mikiswam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiswam »

podle prvniho odkazu ... nikde neni nakonec zmínka o analogovem VU metru. a jakvypada a a co děla VU metr vím taky i bez googlu. psal jsem to stručněji a jasněji jestli někdo neví čím se to da nahradit co rozhybe ručičku jeslti měřič na měření Voltu, Amper, nebo dalšího. Kdybych doma měl tyhle měřiče zkusím si to sám rovnou. Já nehledám co je VU metr a jak vypadá. CO chci jsem psal v dotazu nahoře. Vidím že tady každy hned odkaže na googla, ktereho taky znám ale ten mi neodpověděl jak udělat napodobeninu VU metru. rovnou LOCK zde. Elektrikář odpoví rovnou :twisted:
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Zkus kouknout sem, sem a pripadne sem
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
mikiswam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiswam »

kujíí no konečně tohle je ono jak to udělat :D Díky :razz:
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

jeslti to nechces delat tak se za +-50Kc prodavaj analog indikatory novy...a mas to levnejsi nez to delat z ampermetru/voltmetru,ktery stojej vetsinou pres kilo
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Budik »

2 Stepa: Rekni kde:)
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

GES za 40,- ,GME za 97,- ...dal myslim nema cenu hledat,navod dosti jasnej :lol:
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
faltis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od faltis »

operacni zesilovac ti to vybudi klidne na 10V o zvukovku se nemusis starat
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Tohle jsem našel doma, dalo by se to použít?
Obrázek
:?
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

pokud si o tom neco zjistis(v tomdle pripade asi mereni) a poupravis si schema tak urcite :)
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Určitě dalo a dokonce to vypadá i použitelně...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
faltis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

vu

Příspěvek od faltis »

tak hele na analog vu sem delal a hele jak si rikal ze zvukovky to nevytahnes musis si koupit operacni zesilova myslim LM1458 pak si najit zapojeni na netu, resistory, 12V a potom to facha nadherne sem spokojenej
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“