Problém s ethernetem MB Gigabyte M52L-S3

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
xhubix
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s ethernetem MB Gigabyte M52L-S3

Příspěvek od xhubix »

Mám problém sehnat ovladače na tuto základní desku Gigabyte M52L-S3 pro win XP.. Vždycky když je natočím tak mi to napíše problém v platformě a nerozumím tomu když je stahuju tak je všude pouze vista edition a nikde nemohu najít xp ..dík za radu (jenom i na přiloženém cd od czc je napsáno CD for win Vista ale nic pro xp:( )
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s ethernetem MB Gigabyte M52L-S3

Příspěvek od Geeker »

xhubix píše:Mám problém sehnat ovladače na tuto základní desku Gigabyte M52L-S3 pro win XP.. Vždycky když je natočím tak mi to napíše problém v platformě a nerozumím tomu když je stahuju tak je všude pouze vista edition a nikde nemohu najít xp ..dík za radu (jenom i na přiloženém cd od czc je napsáno CD for win Vista ale nic pro xp:( )
A co stranky vyrobce? zde

NVIDIA MCP61 Chipset Driver (include chipset\lan\sata raid driver)
O.S. : Windows 2000,Windows XP Primy link na drivery
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
xhubix
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xhubix »

Dekuju moc ..Ted si pripadam jak lama ,ale vazne jsem to na strance vyrobce predtim nenasel..
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“