nene, HT má jenom AMDrobuTEKK píše:aha.. mno kazdopadne i po oc je PC uplne stabilni.. Melo by se teda pri OC jeste neco nastavit aby to nedelalo, nebo to je proste tim ze mam nastavenou FSB na 420? Kdyz jsem mel AMD na 939, tak jsem jeste snizoval jakysi HT, a nikdy jsem nevedel co tim vlastne ovlivnim Neni neco podobnyho i na tyhle desce?Flegy píše:muze to bejt kvuli oc
Gigabyte P35-DS3 / P35C-DS3 / EP35-DS3 (775, P35 + ICH9)
Moderátor: Eddward
- Sheep-Master
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- junglist
- Začátečník
- Sheep-Master
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nedalo se to v žádný verzi biosu, akorát jestli PWM nebo Voltage, ale mě to stejnak moc nejelo. Něco trochu umí Easy Tune5 ale nejlepčí je speedfanrobuTEKK píše:a jeste dotaz Kde s pls u tyhle desky v biosu (F 10) nastavuje rozsah teplot pri kterech se ma tocit vetrak na CPU? Nejak se mi nedari to objevit..
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
- ElCondor
- Začátečník
-
Naprosto perfektní deska
Fakt skvělý kousek. Nízka cena, slušné příslušenství. Šlape perfektně. Maximální spokojenost.
- firgi
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim
Konecne jsem nasel misto,kde se muzu ptat na problemy se svoji deskou.Kdyz budu vedet i poradim.Predtim jsem mel pocitac osm let,desku Soltek SL-75KAV mela integrovanou zvukovku AC 97 codec a hrala mnohem lepe nez ten,ktery mam na soucasne desce ALC888.Vsiml jsem si,ze vetsina z vas ma sestavu vybavenou zvukovou kartou,takze integrovana zvukovka je opravdu na nic??
Konecne jsem nasel misto,kde se muzu ptat na problemy se svoji deskou.Kdyz budu vedet i poradim.Predtim jsem mel pocitac osm let,desku Soltek SL-75KAV mela integrovanou zvukovku AC 97 codec a hrala mnohem lepe nez ten,ktery mam na soucasne desce ALC888.Vsiml jsem si,ze vetsina z vas ma sestavu vybavenou zvukovou kartou,takze integrovana zvukovka je opravdu na nic??
CoreDuo2E6750,P35-DS3L,8800GTS 320MB,2x1024MB 800MHZ BAR TRANSCEND,SAMSUNG 320 GB SATAII/300 16MB +Seagate 80 GB Ultra-ATA/100,FX500-A (FORTRON)
- Don
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
pro audio-"nadsence" ano... ale jinak ruseni v case je stejne tak obrovske ze je to skoro jednofirgi píše:Zdravim
to uz lip poznas rozdil mezi mp3 a plnym formatem nez mezi int. zvukovkou a napr. SB
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- Sheep-Master
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Naprosto perfektní deska
ne asiElCondor píše:Fakt skvělý kousek. Nízka cena, slušné příslušenství. Šlape perfektně. Maximální spokojenost.
- Sheep-Master
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Taky záleží co máš za bedny. Jestli nějaký plastový satelity nebo "spoň" Genius HT 5.1 a jestli posloucháš mp3 128kb/s nebo 192kb/s, vono už rozdíl oproti integrovaný co se týče poslechu mp3 je SB Live 5.1, potom jsem vyměnil za Audigy 4 a je tam ten samej rozdíl...[/quote]pro audio-"nadsence" ano... ale jinak ruseni v case je stejne tak obrovske ze je to skoro jedno
to uz lip poznas rozdil mezi mp3 a plnym formatem nez mezi int. zvukovkou a napr. SB
- firgi
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne,ne nejsem audiofil,ale rozdil tam opravdu je.Prave proto me to prekvapilo.Dokonce i moje zena to slysi a to je padny argument.To bude nejaka prkotina ale nemuzu na to prijit.Flashnul jsem bios,na strankach gigabyte maji takovou utilitku "FREE Driver SCAN" se to jmenuje,ta vam projede a oznaci vsechny stare ovladace,ale stejne je to k nicemu.
CoreDuo2E6750,P35-DS3L,8800GTS 320MB,2x1024MB 800MHZ BAR TRANSCEND,SAMSUNG 320 GB SATAII/300 16MB +Seagate 80 GB Ultra-ATA/100,FX500-A (FORTRON)
- ElCondor
- Začátečník
-
Audio a Realtek ALC88A
Deska má zvukový chip RTL AL889A, a tento je skutečně velice dobrý. K poslechu používám vynikající Genius SP-HF 2000X a zvuk je naprosto perfekní. Žádné rušení, šum ani nic podobného. A to jsem nakvalitu zvuku velmi háklivý.
Spíše bych doporučil nepoužívat 5+1 chrchlátka, protože skutečně dobře hrající bedničky v této kategorii rozhodně nestojí pod 5 tisíc! Problémy se zvukem bych proto viděl buď na chybu desky či někde mezi použitým ovladačem a použitým OS.
Spíše bych doporučil nepoužívat 5+1 chrchlátka, protože skutečně dobře hrající bedničky v této kategorii rozhodně nestojí pod 5 tisíc! Problémy se zvukem bych proto viděl buď na chybu desky či někde mezi použitým ovladačem a použitým OS.
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- ElCondor
- Začátečník
-
Právě jsem to vyzkoušel. Už od zapnutí počítače je pořád naprosté ticho. V porovnání se zapnutými bednami odpojenými od počítače není žádný rozdíl. 100% ticho. Měl bys dodat, co že to bootuješ, že je ta zvukovka špatnáFlegy píše:HF2000X mam taky, skus pri bootu pauznout a pustit si je na maximum, brum jako svine . ta zvukovka na desce nic moc
edit: jinak, sou to fesaci vid
A Ano. Tyhle Geniusy jsou prostě fešáci
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
na repro si neztezuju, jen konstatuju, ze dokud se ve widlich nenahrajou ovladace nebo je komp uplne vypnutej, je tam sum jak prase . myslim si, ze se integrovany zvukovky dost zlepsily, ale kdyz sem ji vypnul a dal x-finu, bylo to i bez nejakejch efektu kurevsky znat na barve zvuku. btw skoda ze genius neudelal ty repro vetsi (objemove), skoda ze nepouzil o 1-2" vetsi repro. urcite by jim to bodlo co do podani v nizsich kmitoctech. ale zpet k ty zvukovce. zatim kazda integrovana zvukovka, nevim proc, mi obcas lupla. docela neprijemna vlastnost kdyz si clovek vychutnava svoji oblibenou pisnicku
- ElCondor
- Začátečník
-
nic takového nepozoruji. Pokud to dělá při bootu Widlí, můžou za to 100% Widle! Pokud to dělá před bootem, může za to deska (BIOS, chip,.. nevím). Usuzuji to z toho , že já mám při POST (BIOS) naprosté ticho a při bootu OS také. Vůbec žádné praskání nebo něco podobného. Jinak mám doma SoudBlaster live 24bit, a po otestování zvukovky jsem jej nechal v šuplíkuFlegy píše:... jen konstatuju, ze dokud se ve widlich nenahrajou ovladace nebo je komp uplne vypnutej, je tam sum jak prase . ..... ale zpet k ty zvukovce. zatim kazda integrovana zvukovka, nevim proc, mi obcas lupla. docela neprijemna vlastnost kdyz si clovek vychutnava svoji oblibenou pisnicku
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- ElCondor
- Začátečník
-
Nejedu na Vistach. Nejedu ani na Win XP. Jedu na openSUSE Bedny mám na max. a Je 100% ticho. Buď máš blbou desku. A nebo za to můžou Widle+ovladač. Nemůže za to integrovaná zvukovka, protože já mám 100% ticho a lišíme se právě jen o ty Widle!.Flegy píše:pokud nejedes na vistach tak ho tam dej...malinko vic fps. jinak sum se projevuje porad...repro na max a je tam v jakymkoli stavu. s x-fi ne .
- ElCondor
- Začátečník
-
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- ElCondor
- Začátečník
-
Nemají! Proto mi to bylo divné. Jinak já mám tuším F5. Každopádně nějaký problém mít asi budeš. Jen netuším kde. Já nemám žádný šum, žádné praskání. Ať to zkouším jak to zkouším, prostě nic.Flegy píše:F6, imho biosem to nebude. spis vylozene zvukovkou. btw xfi nevim jestli maj ovladace pro tuxe, ale v tuxovi jedu pres integrovanou