Single vs. multi player - co preferujete a proč ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

ader
Nováček
Nováček

Příspěvek od ader »

ahoj,ja mam na to krapet jiny pohled. K singlu si sednu kdykoliv, kdyz chci. Dam si X3, supreme commandera, Crysis. Ale nez sezenu na MP tri dalsi kamose ve vsedni den, tak mi to trva hezkou chvili. Priznavam, ze hraji strategie treba rad jenom s lidma, co je znam, je to potom intenzivnejsi, takove vic osobni. Tudiz MP nehraju tak casto,ale hraju ho rad :))
C2D 6300; 2x1GB RAM 667Mhz, Sapphire 1950 GT 512
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Mám rád SP. Občas dám po netu CS:Source a chystám se na TF 2, ale jinak, ještě vlastně kromě Diabla 2 na battle.netu, MP nehraju (neplatí to o LANkách, ty mám moc rád :) ). Jednak na to nemám moc času, jednak se nechci uvázat k jedný hře (MMORPG) a jednak mě se*ou ti "odborníci" na netu, co každýmu píšou omg lama a podobný puberťácký krávoviny. Mám rád příběh, mám rád klid na SVOJE hraní a MP mi tohle moc často nenabídne :)
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

tak pul na pul..dobrej singl je proste dobrej singl a kdyz me hra bavi tak ji dojedu do konce uz jen pro to ze kdyz ma dobrej pribeh tak chci zjistit jak to dopadne(hry typu BG, Planescape, Summoner ale i takova Earth serie).

Co se multaku tyce tak u me se jedna hlavne o RPG - tisice hodin u MP D2

mno a poslednich par mesicu se prohanim po jednom kanadskym serveru v Neverwinter Nights 2 a prokladam to hranim singlovych her.

Tkaze muj nazor je takovy ze singl je schopen nabidnout super zapamatovatelny zazitek pokud ta hra na to ma(hry typu AvP napr), multak nabizi uplne jinou formu zazitku z interakce s lidma at uz de o RPG, FPS atd
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

rozhodne MP, SP je sice casto peknej, s pribehem atd. No ale preci jen ti tupy nepratele to je na me moc. Vyssi AI obvykle znamena jen ze lip strileji. MP je vyzva, hlavne pokud hrajes za nejakej clan matche, ligu atd. Tam se ukaze jak ses dobrej.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Hraju v podstatě jen SP...kooperace nebo soupeření při hře s někym "tam někde" mě prostě neláká, hry hraju z důvodu že si při tom pdpočinu, jedu podle sebe, chci si to v klidu užít...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
jaffar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaffar »

Viac menej len singl, nemam zrovna moc casu na hry, navyse ma nebavi hrat s nejakymi "progejmrdmi" hry typu SoF, pretoze ked som nahadou lepsi som hned cheater :x
Z MP hravam jedine D2 @ battle . net, LFS a BFME (hold koho by bavil SP ked si davam 1v4brutal a aj tak vyhram :? )
MP je najlepsie na lankach, 20 ludi x 160piv x CS je celkom slusna zabava :lol:
ziadny podpis
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonín Chromý »

jaffar píše:MP je najlepsie na lankach, 20 ludi x 160piv x CS je celkom slusna zabava :lol:
Poměr lidi x piva je na den, předpokládám, jinak nic moooc, my sme na sebe přísnější :-D
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Tak jsem inspirovan timto dredem zodpovedne rozehral jeden z "velkych" titulu a to Call of Duty 2 abych opet po par letech vyzkousel jeji singl - puvodne jsem to nedohral pac me to prestalo bavit nekde v tom Stalingradu. Na nejtezsi obtiznost samozrejme. Necekal jsem pribeh, spise odreagovani a tak. A taky uz mam hru delsi dobu na pc:)
Jen doplnim, ze poprve jsem hru hral jeste jako multakem netknuty hrac a tak jsem myslel, ze to bude pro me zajimave srovnani.)

A opet se potvrdilo, ze tato hra je naprosta sracka :evil:

Ja jsem normalne spise flegmaticky clovek, ale ted jsem se pekelne nasral - to je koncentrovana demence tahle hra! Jak to nekdo muze v singlu hrat?
*Dobehnu nekam, kam podle skriptu nemam a zastreli me protivnik naprosto nemoznym zpusobem - nejcasteji tam protivnik neni nebo je 20 metru ode me za nekolika zdmi a nevidi me, ale stejne me trefi - proste vysmech :lol:
*Vysazim do nekoho zasobnik o 30 nabojich (cimz logicky usuzuji na umrti), on spadne a kdyz se otocim tak me zasreli zezadu pistoli nebo umlati pazbou! :lol:
*To same ja, zdravi se mi doplnuje samo (to jsem pre nainstalovanim zapomnel, jinak bych to asi ani nenahodil znova kdybych si toto pamatoval) a souperi me nekolikrat trefi z 5 metru kulometem a ja nic. Vojim Kozlov je proste robokop :lol:
*Atmosfery se dosahuje tim, ze proti vam bezi hordy vysoce odolnych nemcu, kteri za behu z automatickych zbrani strileji presne jak Zajcev ze sniperky, neni zadna moznost jak to vyresit - proste jednou bezim vpravo, jednou vlevo a na 10ty pokus to vyjde :lol:

Ja to uz starsi hra, o tom zadna, ale byl to po starnce singlu vysoce hodnoceny titul a tomu nerozumim. Napoprve jsem to nedohral, pac me to prislo uplne stejny jako jednicka. Ted to nedohraju, protoze je to proste jen dalsi hloupa strilecka s nulovou moznosti vlastni volby cehokoliv a vysoce propracovanou umelou demenci.

Jsem asi zhyckany multiplayerem :)

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Hm, s jakým skillem a jak si zahraješ MP, když nejsi schopnej uhrát singleplayer :) aniž bys nebyl schopnej vyřešit jediný zásek? To musí být dobrá lamárna. Obvzlášť, když hraješ na malou obtížnost. Jinak headshoty fungují spolehlivě, jakej zásobník do jednoho protivníka? Pokud nezhebl, tak si jen myslíš, že jsi ho trefil :)
CoD2 je výborná hra a Stalingrad jeden z nejzábavnějších levelů....i po těch letech....ale pokud tě 2. světová nebere, tak proti gustu žádný dišputát. Já zase nemusím teletransportery, hyperboostery a nereálné paprskové zbraně....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“