Pomocí LANky je do něj připojeno mé PC (LAN1) a ještě jedno PC (LAN2), pomocí WiFi se připojuje notes. Tohle funguje
Vlastně mi snad vše funguje do doby, dokud nespustím uTorrent a nezačne navazovat spojení. Pak net jakoby přestane fungovat (žádná stránka se nenačte), ale pingy fungujou v pohodě. Trackery se pak tváří offline a rychlost stahování je nula nula nic, ale přeci něco málo ano (do 8 kbps down i up). Vůbec nevím, jakým směrem bych se měl ubírat, je možé, že jsou špatně směrované porty?
Do nastavení NAT -> Virtual Server jsem přidal svoji vnitřní IP - ta je přidělena fixně (192.168.1.33), LAN port 5800-5900 a public to samé. Pomocí kontroly portů v uTorrentu se port jeví nastaven v pořádku. I když ale směrování portů vypnu (pak se používá UDP spojení), situace je stejná.
Co jsem vypozoroval je, že v nabídce NAT -> Nat mapping table se mi při zapnutém torrentu množí enormně spojení, i když mám globální počet spojení v uTorrentu nastaven na 170. Ze začátku stoupá počet hodně rychle, pak se to zpomaluje, potvrzené číslo je přes 440 spojení, pak už se nedostanu ani na stránku s tímhle výpisem. Kdyby se net zpomaloval plynule s rostoucím počtem spojení, tak neřeknu; jenže problém je, že k "výpadku" dojde ihned, co uTorrent začne torrenty zpracovávat.
Po vypnutí uTorrentu stačí pár minutek počkat a net pak zase jede.
OS je Vista 64-bit. Ještě drobnost (ta s tím pravděpodobně nesouvisí, ale kdo ví...; stejně bych ji chtěl vyřešit
Heh, jo, málem bych zapomněl - mám nainstalovaný Apache2.2 jako službu, teď mne to trklo, že by to mohlo být tím. Bohužel, pokud Apache zastavím přes Service Managera a pustím uTorrent, problém přetrvává...
Dík za případné rady a návrhy